X

[VIDEO] Evreii sărbătoresc la Zidul Plângerii recunoașterea Ierusalimului drept capitala Israelului

Related image

NOTĂ OrtodoxINFO

Ca urmare a acestei decizii a SUA, deja putem vorbi de începerea unui nou război între evrei și palestinieni. Următorul eveniment major va fi aruncarea în aer a moscheii Al-Aqsa, iar prorociile spun că va fi construit în acel loc al 3-lea templu al lui Solomon. Pentru aceasta construcție, sioniștii au toate „piesele” pregătite:

Un nou pas: jertfelnicul a fost construit. Mai multe despre templul lui antihrist, ce vor sa-l construiasca evreii

Image result for third solomon temple al-aqsa

Având templul construit, și o vor face destul de repede(Experții sioniști: Trebuie să începem acum construirea celui de-Al Treilea Templu), evreii îl vor înscăuna pe antihrist, ca lider al întregii lumi. Pentru aceasta militează și ecumenismul, pregătind religia unică, sub conducerea lui antihrist. Evreii, cat și ereticii (papistasii, protestantii, ecumenistii) vor zice ca-l asteapta pe mesia, doar ca: Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Categorii
Antihrist
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

6 comentarii

  1. casa plângerii este deja pregătită, aflându-se la „cutie”, gata să fe despachetată și montată. Nu trebuie nimic altceva. Poate dura și câteva zile. Muncitorii numărați, pregătiți, gata de montaj.Fiecare piesă din puzzle este numerotată și cu ștampila ctc.
    Nici o grijă. Dumnezeu le va da răsplata pe măsură.

    1. Nimic fara voia Domnului nu se intampla ,Dumnezeu a ingadit si a lasat pe stapanul acestei lumi ca sa vada cine este ramane in credinta pana la capat cu orice sacrificiu ,

  2. Toate cele scrise in Sfanta Scriptura trebuie sa se intample! Se pare ca inceputul acelor vremuri din apocalipsa le traim deja( de ceva timp,chiar). Nu ne ramane decat sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa ne pazeasca de toate cele rele ! Doamne ai mila de noi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!