X

Primii morți în Fâșia Gaza, după atacuri cu rachetă. Gestul lui Trump a anulat 70 de ani de negocieri

de null

Image result for gaza airstrike attacks

O interceptare de către sistemul anti-rachete Iron Dome surprinde rachete lansate din Gaza către Israel © Amir Cohen / Reuters

Doi militanți au fost uciși și cel puțin 25 de persoane au fost rănite, inclusiv șase copii, după ce forțele aeriene israeliene au bombardat presupuse ținte Hamas de pe teritoriul Fâșiei Gaza. Atacuri aeriene au fost represalii pentru 3 atacuri cu rachete lansate spre teritoriul israelian.

„Ca răspuns la proiectilele lansate astăzi către Israel din Gaza, aeronavele IAF au vizat un antrenament Hamas și un depozit de muniții în Fâșia Gaza”, au anunțat Forțele de Apărare a Israelului (IDF) pe Twitter. „IDF-ul consideră Hamas singurul responsabil pentru toate actele ostile împotriva Israelului care provin din Fâșia Gaza”. El a continuat să spună că actele de răzbunare au vizat „două fabrici de arme, un depozit de arme, un complex militar”.

O sursă din mișcarea militantă citată de Reuters a declarat că doi luptători Hamas au fost uciși de atacurile aeriene. Pe lângă cei doi combatanți, cel puțin 25 de persoane au fost rănite de loviturile israeliene, inclusiv șase copii, a afirmat ministerul palestinian de sănătate, citat de agenție.

Asaltul aerian a venit după ce liderul Hamas, Ismail Haniyeh, a cerut o nouă intifadă palestiniană ca urmare a deciziei SUA de a recunoaște Ierusalimul drept capitala Israelului.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Semne tot mai clare ne arată că au început pregătirile pentru declanșarea unui război civil în Europa de vest. In urma analizelor multilaterale bazate pe informațiile primite atât din interior cât și din exterior, s-au determinat următoarele concluzii : în conflict vor fi ademeniți naționaliștii (naivi), împotriva comunităților islamiste din suburbiile marilor aglomerări urbane. Operațiunea o să fie lansată de cercurile pro-identitare din sânul societății și a celor din Armata franceză – numele de cod : „Operation Ronces”. Acțiunea va fi pilotată în colaborare cu specialiști din Armata israeliană. Surse rebele din „RAID” (forțele speciale), au semnalat existența unor zone strategice în care forțele de ordine regulate au primit ordin să nu mai intervină, chiar dacă sunt localizate desfășurarea unor activități criminale, trafic de droguri, de carne vie etc. Aceleași surse au semnalat că zonele respective, mari cartiere de blocuri unde se practică deja Sharî’a, sunt situate în departamentele : 93 (Seine-Saint-Denis), 95 (Val-d’Oise), Marseille (Felix Pyat), Lyon (Venissieux), Toulon (Guynemer)…etc., Aceste cartiere au fost islamizate cu forța de trădătorii interni și sunt actualmente folosite pentru a ascunde materiale A.U.
  După escaladarea conflictului, mass-media o să înceapă manipularea treptată a opiniei publice împotriva naționaliștilor civili și a celor din armată. In cele din urmă „rebelii” vor fi trădați de stat, de poporul bolnav (reeducat!) și Armată – urmând a fi sacrificați în conflict. Atât Statul cât și Armata fidelă republicii, vor colabora cu liderii islamiști din cartiere, oferind tehnică, informații și inteligentă. Cei care vor supraviețui acestui „Puci” inversat, vor fi arestați și condamnați pentru înaltă trădare și acte criminale cu înclinație rasistă, xenofobă și antisemită! În urma acestei acțiuni majore de manipulare, trădare și epurare a ultimilor patrioți din U.E, se va desfășura un proces după modelul din Nürnberg, Antonescu, Ceaușescu ș.a., în urma căruia naționalismul ca și doctrină politică și patriotismul ca și atitudine personală, vor fi scoase în afara legii devenind condamnabile și pedepsite cu ani grei de închisoare. După acest eveniment crucial, mediul social se va schimba cu rapiditate lăsând locul liber unei dictaturi cumplite care, contrar aparențelor, se află în stadiul de emergență.
  Acest deznodământ este programat pentru a începe în perioada următoare, treptat, până în 2020. În Europa, Anglia, Franța, Germania, Spania, Italia, Suedia și Norvegia vor fi primele vizate de conflict, urmând S.U.A. Conflictul programat pentru anihilarea naționaliștilor, are o legătură directă cu votul din Catalonia, dar și cu „coloniile” din Nordul American, unde trăiesc tot mai mulți auto-exilați ai societății. Proiectul urmărit fiind federalizarea integrală a Europei, după modelul din SUA, sfârșitul națiunilor și înființarea în S.U.A a Statului-Global.
  RĂSPUNDE

 2. @ Telu

  Acelasi lucru se intampla si la noi: MAI-ul aduce imigranti prin logistica proprie si sub masca ajutorului umanitar.

  Odata adusi, e clar ca se vor declansa conflicte si ghici ce ? Fortele de ordine vor reprima pe romanii care vor incerca sa tina piept conflictelor. In schimb, vor proteja fortele islamice, furnizand tehnica de lupta si logistica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.