X

INCENDIU uriaș în Los Angeles. Starețul Antonie: ,,Nu va rămâne fără răsplată nici Gomora – Los Angeles-ul”

Un incendiu imens a izbucnit peste noapte în Los Angeles, focul cuprinzând dealurile din partea de nord, lângă Getty Center și 405 Freeway. Trecătorii au rămas șocați de ceea ce au văzut. Focul denumit Skirball s-a întins pe o porțiune de 50 de acri, potrivit Abcnews.

O martoră, Tiffanny Anderson, a postat pe Instragram un video din timpul incendiului devastator.

„Sunt recunoscătoare pentru că sunt în siguranță. Cu adevărat recunoscătoare. Inima mea e tristă astăzi, mai ales când mă gândesc la acei oameni care își pierd totul”, a spus aceasta.

https://www.instagram.com/p/BcXU_r_l4me/

„Pentru cei din zona Los Angeles, fiți atenți în această dimineață. Un incendiu uriaș a cuprins dealurile din partea de nord a #405, din apropiere de #BelAir. Le doresc tot binele celor care locuiesc în zonă și se străduiesc să facă față daunelor”, a spus un alt martor.

Un alt trecător a scris că geamurile de la mașină erau fierbinți în momentul în care a trecut prin zona respectivă.

Driving to LAX just as they’re closing the 405 for this roaring hillside fire near the Getty exit. Car windows are hot. Stay safe, LA. pic.twitter.com/gclO6A6WB9

— Rebecca Keegan (@ThatRebecca) December 6, 2017

Câteva dintre locuințele scumpe ale unor celebrități, situate în zona izbucnirii incendiului, sunt în pericol. Este vorba despre Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Arnold Schwarzenegger. De asemenea, pe partea cealaltă a dealului mai au case Harrison Ford și Gwyneth Paltrow.

NOTĂ OrtodoxINFO

Din viziunile Starețului Antonie:

,,Sistemul de viata creat de om este, in esenta, satanic si, pentru ca vine in contradictie absoluta cu legile lui Dumnezeu, va incepe incetul cu incetul sa se distruga.

Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant,secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora- Los Angeles-ul.Se pare ca greu va fi de gasit pe pamant un loc unde omul se va simti linistit, in deplina siguranta. Omul isi va gasi linistea numai nadajduind in Dumnezeu,pamantul nu il va mai putea ocroti. Cele mai grele urmari ale dezlantuirilor naturiile vor avea de suportat orasele, pentru ca ele s-au rupt cel mai mult de ea.

Categorii
ExterneSemnele vremurilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!