X

Soros și mitul democrației europene: revelații șocante

Este un secret cunoscut de toată lumea că „rețeaua Soros” are o sferă extinsă de influență în Parlamentul European și în alte instituții ale Uniunii Europene.

Lista lui Soros a fost făcută public recent. Documentul înșiră 226 de membri ai Parlamentului European din toate părțile spectrului politic, inclusiv fostul Președinte al Parlamentului European Martin Schulz, fostul prim-ministru al Belgiei Guy Verhofstadt, șapte vice-președinți și un număr de șefi de comisie, coordonatori și chestori. Acești oameni promovează ideile lui Soros, cum ar fi aducerea mai multor imigranți, căsătorii între persoane de același gen, integrarea Ucrainei în UE și contorizarea Rusiei. Sunt 751 de membri în Parlamentul European. Aceasta înseamnă că prietenii lui Soros au mai mult de o treime din locuri.

George Soros, un investitor ungar-american și fondatorul și proprietarul ONG-ului Open Society Foundations, a putut să se întâlnească cu Președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker fără „nicio agendă transparentă pentru întâlnirea lor cu ușile închise” și a arătat cum propunerile UE de a redistribui cote de imigranți de-a lungul UE sunt misterios familiare cu planul propriu al lui Soros publicat de el însuși pentru a se ocupa de criză.

   Finanțatorul miliardar crede că Uniunea Europeană ar trebui să primească milioane de imigranți din Orientul Mijlociu și Nordul Africii, să ofere fiecăruia 15.000 de euro anual în ajutor și restabilirea acestor imigranți în state membre unde ei nu își doresc să meargă și nu sunt neapărat bineveniți.

   Prim-ministrul ungur Viktor Orbán a acuzat UE că „a mâncat din palma” lui Soros. El crede că susținătorul miliardar al frontierelor deschise este în spatele atacurilor asupra Ungariei. Motivul îl constituie încercările guvernului de a acționa legal asupra unei noi legi care necesită organizații „de societate civilă” sprijinte de străini – multe fondate de Soros – să înșire marii lor donatori de peste mări într-un registru public și să fie transparente în legătură cu sursele finanțărilor lor în publicațiile lor. Guvernul ungur face eforturi pentru a închide Universitatea Central Europeană din Budapesta fondată de Soros.

„Întreaga Uniune Europeană este în dificultate pentru că liderii și birocrații ei adoptă decizii ca aceasta”, a zis Orbán.

„Oamenii susțin idealul Uniunii Europene. În același timp, ei nu pot îndura conducerea UE, deoarece insultă statele membre cu lucruri de genul acesta și abuzează de puterea ei. Toată lumea din Europa vede asta. De asta conducerea europeană nu este respectată.

Griupul Visegrad încearcă să fie gata sub presiunea presiunii politicii imigranților a UE. Comisia Europeană pentru Migrație și Afaceri Interne promovează un nou proiect de lege pentru a face cotele de imigranți obligatorii. Cel puțin 30 de suporteri ai lui Soros lucrează pentru comisie.

Mulți oameni înșirați în document sunt cunoscuți pentru atacuri asupra Rusiei. De exemplu, Rebecca Harms, un membru în Parlamentul European din German Green Party (Partidul Verzilor din Germania), sună regulat Parlamentul European pentru a întări regimul sancțiunilor asupra Moscovei. Guy Verhofstadt blamează Rusia pentru aproape fiecare lucru greșit din Europa. Articolul lui, Punerea lui Putin la locul său a făcut multă gălăgie anul trecut. În 2012, fostul premier croat Tonino Picula, care a fost capul unei misiuni de observare din Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), a criticat alegerile prezidențiale ale Rusiei din 2012 ca fiind necinstitie, spunând că au fost „înclinate” în favoarea lui Vladimir Putin.

Lista Soros aruncă lumină asupra întrebării cu privire la ce face conducerea UE să implementeze politici care acționează contra intereselor europenilor. Răspunsul e corupția. Politicienii mituiți de Soros dansează cum cântă el. Ei trec peste încercările liderilor naționali de a proteja interesele oamenilor lor. Destul de des cei care se opun acestor politici trebuie să înfrunte rezistenței elitelor politice din țările lor. Conflictul dintre premierul maghiar Orbán și rețeaua Soros este un bun exemplu pentru a ilustra cum funcționează. Parlamentul European, sub influența prietenilor lui Soros împinge Europa spre suicid lăsând să intre milioane de imigranți.

Se arată că democrația europeană mult etalată este o fațadă pentru a ascunde activitățile structurii de putere aproape de sistemul feudal cu conducătorul local care ține frâiele. Cu greu poate fi numită puterea oamenilor. Publicarea listei lui Soros oferă un indiciu pentru a înțelege cine conduce UE și cine instigă sentimente anti-Rusia în Europa. De fapt, acesta este cazul în care țări membre ale UE ca Ungaria se întâmplă să fie în aceeași oală cu Rusia, opunându-se acelorași forțe americane, cât timp își protejează suveranitatea și independența. Acesta este momentul pentru europeni să se gândească la transformarea sistemului pentru a desființa presiunea exterioară.

Categorii
Globalizare
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Da cred ca se vrea razboi civil in tara asta pana la urma sau cel putin asta cred ca vor cei din vest o tabara TFL istii lui Soros si alta tabara a PSD ului , sper sa ma insel si sa nu iasa acest plan

  1. Fiece popor sau mai bine spus populatie isi are conducatorii pe care ” ii merita ” .
   Cand omenirea se va trezi ca este inselata …sa nu fie prea tarziu !
   Noua ordine mondiala este creatia lui antihrist. Cine se supune acesteia numai este om ca fiinta trup si suflet ci va fi sluga la stapinirea intunericului adica sluga la antihrist.
   Iar loc pe pamant nu va fi pentru acestia pentru slugile intunericului si ale fiarei ci talpa iadului ii va inghiti dupa acum ne au profetit , spus Sfintii Ioan Iacob Hozevitul , Paisie Aghioritul …DUMNEZEU VA CURATI PAMATUL iar treisferturi din omenire nu va mai fi .
   De s ar putea mai putea face ceva ?…doar prin intoarcerea omenirii la HRISTOS si la Sfanta Orthodoxie prin fapta si cuvant.
   Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!