X

Video: ECUMENISM in ROMANIA 1965 / Patriarhul JUSTINIAN MARINA si Arhiepiscopul de Canterbury RAMSEY (Anglican)

de null

http://www.youtube.com/watch?v=t5JM2JzRjxI

La Moscova, rusii s-au laudat cu Mitropolitul Tihon, iar Patriarhul Daniel s-a laudat cu Patriarhul Justinian Marina:

Patriarhul Daniel îndeamnă, de la Moscova, la menţinerea unităţii de credinţă a Ortodoxiei. Putin, primul lider rus care participă la un Sinod Arhieresc
Rusii au cu ce:

Viața Sfântului Patriarh Mucenic Tihon, al Moscovei și al întregii Rusii. A anatemizat bolșevismul și a condamnat separarea Ucrainei și a Kievului. Sovieticii au încercat să-l determine să-și retragă acuzațiile și să încuviințeze regimul. A fost otrăvit în cele din urmă

Cu toate ca nu cred ca actualul lor Patriarh Kirill are vreun gand sa urmeze exemplul acelui Sfant.
Patriarhul Daniel insa a reamintit că pentru Patriarhia Română anul 2017 reprezintă o perioadă de comemorare şi recunoştinţă faţă de Patriarhul Justinian Marina, „un păstor înţelept al Bisericii Ortodoxe Române”. Adica din start a transmis un mesaj de lume noua. Ca sa nu existe dubii. Caci acel Patriarh Justinian Marian, la scurt timp după instalarea noului regim politic, a fost cel ce a decretat public că:

 

„Hristos este Omul Nou. Omul Nou este omul sovietic. Prin urmare, Hristos este sovietic!“. 

Omul sovietic, adica asta:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

Adica exact impotriva a ceea ce a luptat Mitropolitul Tihon, lauda la noi Patriarhul Justinian Marina …

De ce Patriarhia Romana nu a denumit anul 2017 drept “perioadă de comemorare şi recunoştinţă faţă de” Parintii Justin Parvu sau Arsenie Papacioc sau Adrian Fageteanu sau Ilie Lacatusu? De ce Patriarhia Romana nu a canonizat (si nici nu are de gand) nici unul dintre cei care au suferit mărturisind credinţa în timpul regimului bolsevic din România? Rusii macar au facut-o cu ai lor.

Raspunsul e simplu. Pentru ca Patriarhul Daniel si cei din Sinodul BOR au pe fata o agenda de impunere a noii religii a ANTIHRISTULUI:

CINE și ÎN CE SCOP i-a pregătit încă de mici pe actualii IERARHI să devină Ierarhi? Aproape toți au trecut foarte scurtă vreme prin MONAHISM, strict cât să figureze că sunt monahi, căci altfel nu puteau fi Ierarhi, dar au foarte multe studii unde trebuie …

Deci Patriahia nu are cum sa-i canonizeze tocmai pe cei ce au luptat impotriva bolsevismului, caci bolsevismul (sau cum vreti sa-i mai spuneti: comunism sau orice de stanga) este tocmai doctrina viitoarei NOI ORDINI MONDIALE, terenul pregatit pentru instaurarea ANTIHRISTULUI. Treaba ce include si ecumenismul:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

De ce vrea Patriarhul Daniel “menţinerea unităţii de credinţă a Ortodoxiei”? In conditiile in care, repetam, credinta sa fiind cea ecumenista:

Patriarhule Daniel, care-i MĂRTURIA COMUNĂ CU LUTERANII? Abolirea cultului Fecioarei Maria și a Sfinților? Desființarea mănăstirilor? Episcopi femei? Cler homosexual?Părintele ADRIAN FĂGEȚEANU despre PATRIARHUL DANIEL: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”

Vreau unitate ca astfel ciuma ecumenista sa cuprinda toate Mitropoliile de pe acest Pamant.

Revenind la inregistrarea de la inceputul acestui articol, sa ne amintim ca Arthur Michael Ramsey, Baron Ramsey of Canterbury, Archbishop of Canterbury s-a intalnit si cu Papa Paul al VI-lea in 1966.

A fost prieten cu Patriarhul Athenagoras.

Presedinte al Consiliului Mondial al Bisericilor intre 1961 – 1968.

Si un activist al abrogarii legilor anti homosexuale.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. După Creta, eveniment de tristă amintire, cu grave implicații în viața poporului roman, au ieșit la iveală multe lucruri despre care se știa, dar nu prea se vorbea. Unul dintre acestea este aderarea bor la Consiliul Mondial al Bisericilor în anul 1961. Luând această decizie, bor a recunoscut implicit ca valide toate celelalte „biserici” care alcătuiesc acest „turn Babel” modern. Astfel stând lucrurile, întâlnirea frățească de lucru între Patriarhul Iustinian și Arhiepiscopul anglican Ramsey de Canterbury, capii a două biserici membre ale cmb, se înscrie în „firescul” mișcării ecumeniste. Așadar ecumenismul își țese de mult timp lucrarea și pe plaiurile mioritice, nu numai în Fanar. În acest context, întrebarea legitimă care se pune este dacă a existat o rezistență, un protest, sau o opoziție măcar înainte sau după 1989 a clericilor români fie ei preoți de mir, călugări sau chiar o parte a ierarhilor cu privirea la acest subiect. Toată lumea a tăcut. Sau poate a existat un protest și o acțiune concertată din partea preoților, călugărilor și arhimandriților pentru ieșirea bor din cmb dar nu știm noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button