X

A început HAOSUL atentatelor anunțate de Sărbători: ALERTĂ la Londra

londra

O staţie de metrou din Londra a fost evacuată, vineri după-amiază, din cauza unui incident de securitate, afirmă surse citate de presa britanică.

Incidentul a avut loc vineri la ora 16.40 (18.40, ora României) în staţia de metrou londoneză Oxford Circus, care a fost evacuată.

Un camion ar fi lovit oameni pe trotuar. Unii martori vorbesc şi despre focuri de armă într-un magazin. Poliţia a evacuat perimetrul şi a închis staţia de metrou din vecinătate. Sute de călători s-au îmbulzit la ieşirea din staţia de metrou, cuprinşi de panică.

Zona a fost securizată de agenţii serviciilor de securitate, iar membri ai unităţilor speciale au coborât în staţia de metrou.

“Agenţii au intervenit la un incident produs în Staţia Oxford Circus. Vor fi difuzate detalii pe măsură ce apar”, a comunicat Poliţia britanică a Transporturilor, potrivit publicaţiei The Telegraph.

Oxford Street era şi mai aglomerată ca de obicei, pentru că a început sezonul cumpărăturilor de sărbători, iar de astăzi sunt reduceri în magazine. Pe contul său de Twitter, poliţia metropolitană îi îndeamnă pe oameni să evite zonă, până la clarificarea situaţiei.

Categorii
Anti-terorism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!