X

Vaccinul anti RUJEOLA (pojar) nu asigură imunizarea pe viață, dar poate avea consecințe teribile / De ce eu sunt imun pe viață? Pentru că m-am îmbolnăvit de pojar la 18 ani și de vărsat de vânt la 21 de ani

de Saccsiv
alertafocarderujeolavaccinaticop-1459516675
Foto: http://www. telegrafonline.ro/alerta-focar-de-rujeola-vaccinati-copiii

Despre rujeola, iata ce putem citi la https://ro.wikipedia.org/wiki/Rujeol%C4%83:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

[…]

Sindromul rujeolei atipice apare de obicei la persoane vaccinate anterior cu vaccinurile vechi cu virus rujeolic omorât, care nu mai sunt disponibile. Se pare că vaccinările cu virus rujeolic inactivat nu previn infecția cu virusul sălbatic și pot sensibiliza pacienții astfel încât expresia afecțiunii este semnificativ alterată. Cu toate acestea, sindromul rujeolei atipice poate să urmeze și vaccinării cu virus rujeolic viu, atenuat, probabil rezultând dintr-o inactivare insuficientă datorată depozitării inadecvate.

[…]

Anterior răspîndirii pe scară largă a vaccinării, epidemiile de rujeolă se produceau la fiecare 2-3 ani, cu endemii minore în intervalul dintre ele. În ultimii ani în SUA endemiile au apărut mai des la adolescenții vaccinați anterior și la adulții tineri și uneori la preșcolarii neimunizați. Un sugar a cărui mamă a avut rujeolă dobândește transplacentar imunitate pasivă care durează aproape tot primul an de viață, apoi susceptibilitatea este mare. Un episod de rujeolă conferă imunitate pe viață.

[…]

 

Iar referitor la varsatul de vant, conform articolului http://www.perfecte.ro/1-3-ani/cum-se-manifesta-varsatul-de-vant-la-copii-si-cum-il-tratezi.html vaccinarea nu asigura protectie pe viata.

 

Asadar frazele cheie sunt:

Imunizarea naturala e pe viata

Vaccinarea nu asigura imunizarea pe viata. Dar poate avea consecinte teribile:

Nu vaccinării : ROR – OREIONUL, RUJEOLA ŞI RUBEOLA – Dr. Robert S. Mendelsohn, M.D.

INTERZIS LA TV (asa ca va rugam RASPANDITI): Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

Consecinte atat de teribile incat SISTEMUL a decis ca masele nu au voie sa afle:

De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din festivalul de film TRIBECA tocmai de ROBERT DE NIRO, adica de cel ce-l promovase?

 

Sa va povestesc cum a fost cand m-am imbolnavit de bolile astea pe vremea lui Ceausescu:

Pojarul l-am facut la 18 ani. A fost oleaca mai greu la inceput, pana a erupt. A trecut de la sine fara tratament si fara sa ma agit alergand pe strazi de groaza cu mainile in aer.

Cu varsatul de vant de la 21 de ani a fost mai greu dar nu din cauza bolii, ci a consecintelor “tratamentului” medicilor. La inceput ma durea cam tot toracele dar mai intens in zona abdominala. Si-mi aparusera 2 bubite pe picior. Nici la varsta aia nu credeam in coincidente asa ca m-am dus la un doctor mare si tare si i-am spus de ambele chestiuni ce in mintea mea aveau o stransa legatura. Ala nimic. Ca bubele nu conteaza si s-o dam pe multe analize si aparate si ce mai aveau ei pe vremea aia. Apoi, dupa multa cheltuiala, a tras omul “concluzia”: piatra la rinichi. A urmat desigur reteta si alta cheltuiala. Si cand sa incep tratamentul, buf. M-am umplut din cap pana in picioare de bube. Dar ce bube, ca ma mancau de simteam ca ma sui pe pereti. Insa nu ma mai durea nimic pe interior.

Asa ca am pus tratamentul de rinichi in sertarul – mic depozit farmaceutic familial si am purces pe calea dermatologilor. Evident, i-am cautat initial pe cei mai specialisti dintre specialistii urbei. Si au inceput astia sa ma unga cu tot soiul de alifii si sa ma indoape cu sumedenie de pastille si pastilute, dar sa ma lamureasca exact ce am, n-au putut.

Acum urmeaza un episod pentru care imi cer iertare in fata celor mai pudici.

Asadar eram eu plin de bube mega mancatoare din cap si pana pe picioare. Deci inclusiv pe scrot. Si mi-am dat eu cu mazga aia de-i ziceau ei unguent si acolo. Wow. Ajunsese, aproape instant dupa prima sedinta, zona aia, cu care orice barbat habauc se fuduleste, o chestie greu definibila acoperita cu un hibrid de piele, ceva intre gatul curcanului si spatele crocodilului. Si o usturime cu care nu m-am mai intalnit toata viata. De fapt efectiv ma ardea.

Ce sa fac, incotro s-o apuc? Cea mai disperata era femeia cu care traiam in maxima curvie, ca orice nauc care se respecta. Care ma “linistea” cu vorbe de genul: “esti terminat pe viata”.

Asa ca ce ma gandesc eu pana la urma? Daca super specialistii m-au mutilat, s-o iau pe calea medicilor mai putin specialisti. Si ajung astfel in cabinetul unei tinere ce terminase facultatea nu de multa vreme. Si incepe fata metodic: ia o lupa studiind cu foarte mare atentie bubele de pe corp. Apoi cugeta. Dupa care iar ia lupa. Si iar cugeta. Se duce la un raft si extrage niste cartuloaie mari cu poze. Le studiaza si pe alea. Si din nou se intoarce la lupa. Intr-un final exclama: “asa ceva nu se poate!”. Si ma intreaba daca am facut varicela cand eram mic. Eu nici nu stiam ce-i aia. Mai cugeta ea oleaca si trage concluzia finala: “sigur e varsat de vant”.

Si ce facem?”, intreb eu. “Nimic”, zice ea. “Doar sa nu va mai scarpinati”, adauga.

Iar pentru zona genitala?”.

Acid boric. Linisteste. Si nu purtati o vreme chiloti. Si nici pantaloni. De fapt nu mai purtati nimic.

Cum eu ma uitam probabil ca boul la ea neintelegand cum ma voi descurca in timpul asta in relatia cu cei din jur, face o concesie: “Va cumparati o fusta si stati cu ea prin casa”.

Super tare. Si iata-ma in fusta nevestei, barbat fudul cum eram plin de fibra pe mine ca doar trageam de fiare, faceam artele martiale ale lui peste prajit si ma injectam cu testosteron. Ce mai radeau cei ce veneau pe la noi in vizita … La un moment dat incepusera sa vina si unii ce nu mai trecusera prin casa noastra demult. Probabil le ofeream o imagine rara si de neuitat ce musai nu trebuia ratata. Varicela deja trecuse dupa cateva zile dar m-am mai chinuit cu fusta inca vreo trei saptamani.

Si iata cum am trecut cu bine la acea vreme peste varsat de vant si pojar, boli cu care ne-au tot inspaimantat in ultima perioada astia la televizor … pana cand epidemia a trecut de la sine:

Ca sa vezi: A TRECUT EPIDEMIA de rujeola si FARA VACCINARE OBLIGATORIE

Epidemia a trecut dar de renuntat la vaccinarea cu japca, n-au de gand. Si nu vor sa ne vaccineze doar impotriva acestor doua, ci impotriva tuturor bolilor posibile si imposibile:

ULTIMA GASELNITA: Fara VACCINARE OBLIGATORIE vom muri ca sobolanii intr-un RAZBOI BIOLOGIC

Sigur, era si mai bine daca acele boli ale copilariei le faceam chiar in copilarie, caci treceam peste ele cu mult mai usor. Asa cum au trecut cu totii cu zeci de ani in urma:

Video (DE PE VREMEA CAND OMENIREA INCA ERA NORMALA): Cum se vorbea despre RUJEOLA (pojar) pe vremea cand nu exista VACCINUL ROR …

Ni se spune la tv cum ca pe vremea lui Ceausescu vaccinarea era obligatorie si se facea si nu mai piuia nimeni. MINCIUNA. Nu te decadeau din drepturile parintesti daca nu-ti vaccinai copilul, nu-l lua militia cu forta pe sus ca sa-l duca la vaccinare si nu te bagau la puscarie pentru ca te opuneai vaccinarii. Eu sunt un asemenea caz. N-are cum sa ma minta nimeni cu tupeu in fata.

Tatal meu se opunea acestui tip de “imunizare” deoarece la vremea la care fusese el vaccinat impotriva a nu stiu ce, reactia in zona deltoidului a fost atat de teribila, incat l-a marcat pe viata si a hotarat ca nici un halat alb sa nu se mai apropie de el sau de copiii sai cu o astfel de injectie vreodata. Si intr-adevar, avea o groaznica cicatrice pe brat, spre umar …

El era in cap cu mama natura care l-a facut bine pe om in cursul evolutiei. Atat de bine, incat are tot ce-i trebuie pentru a lupta cu succes impotriva bolilor. Trebuie doar antrenat. Iar antrenamentul nu se face prin vaccin, ci prin imunizare naturala. De aceea m-a si crescut in regim spartan. Nu ma ferea de locuri sau copii de la care puteam lua boli, adica nu ma corcolea. Dusurile lui erau intotdeauna cu apa rece de la robinet, fie vara, fie iarna. Asa ca, la fel erau si ale mele. Si mereu zicea: nu te feri, caci asa capeti imunitate pe viata. Corpul va invata sa fabrice soldati, care apoi te vor apara de cate ori va fi nevoie.

Din pacate, credea in prostia cu mama natura, caci pe vremea aia credea mai putin in Dumnezeu. Cu timpul, n-a mai crezut deloc si a murit ateu. Dar asta-i alta poveste …

In rest insa, gandesc ca gandea sanatos.

Evident, nu indemn pe nimeni sa nu-si duca copilul la doctor cand acesta deja se imbolnaveste de aceste boli.

Dar fratilor, imunizarea naturala nu se compara cu nici un vaccin. O ai pe viata si nici nu risti sa bagi in tine te miri ce mizerii.

Cititi va rog si:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

    1. Spuneti medicului si asistentelor inca de la inceput, inainte de nastere, ca refuzati vaccinul si va vor pune sa semnati pentru acest lucru… nimic mai mult… Si sa nu cedati presiunilor din partea lor, ca vor veni cu argumente si amenintari, sa va sperie. Le spuneti ca aveti acest drept si ca-i puteti da in judecata daca mai insista.

      1. multumesc frumos
        sa inteleg ca , daca nu zici nimic, ei vacineaza bebelusii fara sa te anunte ? nu cer acordul mamei / parintilor inainte de a-l intepa ?

        1. Doamne ajuta,

          Daca nu specifici concret ca nu vrei vaccin, si chiar de mai multe ori, il vor face cu JAPCA ca prezumtie.

          Deci spune clar , raspicat , doctorului cu care naste ,asistentelor ca NU.

          Si sa te astepti la presiuni asa cum a spus adminul , “ca nu esti informat corect , ba esti dezinformat, vezi… ca.. dregi.., ” baliverne. Au insistat si la mine dar nu atinut. Nu si NU.

          Mantuire

  1. Amuzanta cu accente tragi-comice povestea autorului. Eu si mai toti pe care ii stiu faceau aceste boli in scoala generala. Colegii bolnavului aduceau lectiile acasa la bolnav si stergeau caietele cu alcool pentru a evita raspandirea virusilor. Nu stiu daca functiona, pentru ca mai toti copiii dintr-o clasa se imbolnaveau. Nu era insa o tragedie, erau boli pe care le faceai si de care scapai repede.

  2. Am facut varsat de vant in anul IV de liceu (acum vreo 40 de ani!), stiu ca am lipsit ceva vreme de la scoala. Am fost sfatuit de medici sa stau in casa, pe cat posibil in pat, pentru ca altfel ma pot alege cu complicatii… nu mai tin minte despre ce complicatii era vorba! Am fost plin de bube, mancarimi de-mi venea sa-mi rup si pielea din jurul bubitelor, dar, a trecut!

  3. Diavolul speculează temerile nejustificate.,,Nu vă temeți de cel ce vă poate ucide doar trupul ci de Cel ce vă poate pierde și trupul și sufletul.”

  4. Am facut varicela in liceu. Am avut o stare usor febrila inainte, ca de raceala si apoi doar cateva bubite, o forma foarte usoara. Am lipsit de la scoala o saptamana. In schimb, colegi de-ai mei, care au facut si ei varicela in acelasi timp, s-au umplut de bube si au lipsit de la scoala minim 2 saptamani.
    Rubeola am facut, dar nu stiu cand, la niste analize pt sarcina am aflat ca am anticorpi. Am mai facut si oreion, fara probleme din cate imi amintesc.
    Rujeola nu cred ca am facut, am fost printre primele generatii vaccinate, undeva pe la 6-7 ani.

  5. @ Contracurent
    Mama care naste sa spuna neaparat inainte ca nu vrea sa.i fie vaccinat copilul.O persoana pe care o cunosc a spus chiar in sala de nasteri,de fata cu doctorul,rezidentii si moasa.Apoi in salonul pt lehuze,imediat dupa nastere,i s.a adus o hartie pe care a semnat ca nu e de acord.De asemenea,i s.a adus un chestionar anonim dupa cateva zile,in care a raspuns la intrebari legate de vaccinare si intrebari generale (varsta,studii,de unde s.a informat despre vaccinuri).Presiuni nu a facut nimeni asupra ei,dar era pregatita cu raspunsuri juridice in caz de ceva.De asemenea, a fost intrebata daca e de acord cu testul de screening pt detectarea surplusului de hormoni tiroidieni si dupa sfatuire cu un medic crestin,l.a acceptat.Pe fisa de externare a bebelusului scria ca a refuzat vaccinurile.

  6. Si daca aceasta imunizare facuta prin vaccinare dureaza doar o perioada de timp, apoi trebuie facut un alt rapel care si ala dureaza o alta perioada de timp, atunci ce se intimpla cu un om matur , vaccinat, caruia i se declanseaza rujeola pe la 40 de ani?
    Nu ar trebui trebui sa ne dea de gindit ca se muta virsta de declansare a bolii catre batrinete, cind este foarte periculos pentru om? Nu este acesta un act criminal in sine?

  7. Cred că mai devreme sau mai târziu vaccinarea obligatorie va fi introdusă;atunci cred că societatea se va împărți în 3 categorii de oameni și anume:
    Cei ce se vor repezi să și vaccineze copii pentru că așa li s a transmis de oameni ,,binevoitori” și ,,învățați”,cu alte cuvinte de specialiști;îi numesc ignoranți;din păcate aici intră majoritatea locuitorilor acestei țări
    Cei care în prima fază se vor opune deoarece ei sunt cât de cât informați despre riscurile reale ce există,sunt acei oameni cu un nivel mai ridicat de cunoștințe,oameni ce au înțeles că atunci când ceva este promovat agresiv înseamnă că trebuie cercetat,nu trebuie luat că fiind bun;din păcate ei nu sunt prea mulți; și tot din păcate ei vor renunța la opoziție atunci când se va lăsa cu pedepse din partea nenorociților,inconștienților iresponsabililor,tradătorilor de politicieni(tot răul din societate pleacă de la politicieni, însă aici este altă temă de dezbatere)
    În ultima categorie,categorie ce i cuprinde pe cei mai puțini din conaționalii noștri,intră acei oameni ce se vor opune cu toate consecințele ce se vor abate din partea legiuitorilor aceste țări;ei se vor opune până la sfârșit știind că riscul de a ți bate joc de propriul copil este prea mare;sunt acei oameni care au acces la informații sensibile,informații din partea părinților cărora le au fost mutilați copii;aceste informații nu se vor găsi niciodată în campaniile de promovare a acestor indivizi de joasă speță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE