X

Constantin Sturzu – Purtătorul de MINCIUNĂ al MMB: La schitul Orășeni nu s-a folosit forța. Imaginile și mărturiile oamenilor îl contrazic. Părintele Justin ne-a avertizat despre astfel de „păstori”

Categorii
Ecumenism

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. Teofan cel mai viclean si-a ascuns carbuni pe cap, sa-l lumineze Dumnezeu si sa se pocaiasca de erezia in care sta. Nu va lasa Dumnezeu lucrurile asa si va face dreptate ! Este chestiune de timp.
  Nadejdea nostra numai la El.
  Slava Domnului pentru toate, asta este o mare dovada de mila a Lui Dumnezeu fata de poporul roman ,
  pentru ca poporul roman tinut azi de acesti falsi pastori in minciuna,
  sa discearna binele de rau, pe adevaratii pastori ai Lui Hristos si pe cei ai anti-Hristului.

  https://www.youtube.com/watch?v=4BrRRyqUnrM

 2. Doamne dar cum poate Teofan si oamenii lui sa minta in halul asta???!!! Roada ECUMENISTILOR !!! S-au facut papistasi si mondialisti slujitorii satanei !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!