X

Armata rusă deține cel mai mare număr de tancuri din lume și „este gata pentru utilizare conform cu scopul”

de null

Conducerea militară din Rusia a declarat că, în ultimii 5 ani, armata rusă a devenit forța cu cel mai mare număr de tancuri, transportoare blindate și lansatoare de rachete din lume.

FOTO: http://media. realitatea.md/image/201408/1020x/media_140896738233496100.jpg

Declarația a fost făcută de ministrul adjunct al apărării din Rusia, generalul Dmitri Bulgakov, potrivit agenției RIA Novosti, potrivit Pagina de Rusia.

„Între anii 2012-2017, trupelor le-au fost livrate mai mult de 25.000 de unități de vehicule blindate noi și 4.000 de sisteme moderne de rachete și artilerie, ceea ce a permis Federației Ruse să devină armata numărul 1 după numărul de tancuri, vehicule de lupta a infanteriei și sisteme de lansatoare de rachete“, a spus Bulgakov.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit generalului, „în acești ani au fost adoptate în armata mai mult de 80 de modele de tehnologie modernă”. Bulgakov a adăugat că în armata rusă „totul e pus pe roate, totul este gata pentru utilizare conform cu scopul”.

Potrivit globalfirepower.com, armata rusa are în dotare 20.216 tancuri de lupta, 31.298 de vehicule blindate de lupta, 5.971 de tunuri autopropulsate și 3.793 de sisteme de lansatoare de rachete.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Asa spuneau si in timpul razboiului rece ca au munti de arme nucleare gata de lupta si de fapt aveau mai putin de jumatate. Asa se lauda toti, altii spun va au ajuns pe luna .. etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE