X

Armata rusă deține cel mai mare număr de tancuri din lume și „este gata pentru utilizare conform cu scopul”

de null

Conducerea militară din Rusia a declarat că, în ultimii 5 ani, armata rusă a devenit forța cu cel mai mare număr de tancuri, transportoare blindate și lansatoare de rachete din lume.

FOTO: http://media.realitatea.md/image/201408/1020x/media_140896738233496100.jpg

Declarația a fost făcută de ministrul adjunct al apărării din Rusia, generalul Dmitri Bulgakov, potrivit agenției RIA Novosti, potrivit Pagina de Rusia.

„Între anii 2012-2017, trupelor le-au fost livrate mai mult de 25.000 de unități de vehicule blindate noi și 4.000 de sisteme moderne de rachete și artilerie, ceea ce a permis Federației Ruse să devină armata numărul 1 după numărul de tancuri, vehicule de lupta a infanteriei și sisteme de lansatoare de rachete“, a spus Bulgakov.

Potrivit generalului, „în acești ani au fost adoptate în armata mai mult de 80 de modele de tehnologie modernă”. Bulgakov a adăugat că în armata rusă „totul e pus pe roate, totul este gata pentru utilizare conform cu scopul”.

Potrivit globalfirepower.com, armata rusa are în dotare 20.216 tancuri de lupta, 31.298 de vehicule blindate de lupta, 5.971 de tunuri autopropulsate și 3.793 de sisteme de lansatoare de rachete.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Al III-lea război mondial
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Asa spuneau si in timpul razboiului rece ca au munti de arme nucleare gata de lupta si de fapt aveau mai putin de jumatate. Asa se lauda toti, altii spun va au ajuns pe luna .. etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.