X

MITINGUL de la Cluj: Mesaje PRO GAY si PRO SOROS sub STEAGUL CATALONIEI

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dupa cum stiti, aseara au avut loc mitinguri in Capitala si in tara. 

Conform Napoca News, sub titlul ”50 de măgării făcute de PSD-ALDE în ultimele luni” a fost distribuită participanților o foaie pe care s-a scris, printre puncte: ”Planul de organizare a unui referendum conform cererilor Coaliției pentru Familie”, ”Campania ridicolă și indistentă de spălare a creierelor cu sperietoarea Soros”

O altă curiozitate a fost promovarea steagului Cataloniei, alături de cel al Uniunii Europene.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Se trezesc la ce cucoana !?
    La “indemnurile” soviniste !?
    Pentru cativa banuti !?
    Steagul cataluniei !?
    De cand “usa + Romania = love” !?? ..caci tot ce au facut a fost sa prosteasca poporul si sa subtilizeze tot ce tine de resursele unei tari.. Si spre nefericirea multora au luat din toate tarile de unde au putut .. Deci nu e un caz singular !

  2. sunt doamna, caci cucoana puteam fi acum 100 de ani; eu sunt structurata de Dumnezeu sa vad partea buna a lucrurilor, partea plina a paharului, si mai ales sa gandesc cu mintea proprie si sa simt cu sufletul meu, de aceea nu sunt nicimanipulata si nici platita sa spun ce gandesc si ce simt. E bine ca romanii tipa dupa adevar si justitie si daca mai gresec, nu sunt nici sovini si nici zombi, sunt suflete insetate de dreptate si normalitate;

    1. Si crezi dumneata ca ceilalti nu sunt !?
      Dar de aici si pana la a da in ceilalti care nu au nici o vina, in cei care au murit pttara asta, idealul asta e cale lunga. A vedea interesul propriu inaintea altora cum se numeste !???
      A vedea ca trebuie sa scap din asta si sa ii las pe ceilalti sa se cufunde.. cum se numeste !???
      Fara suoarare dar daca toti romanii (in cazul meu, moldovenii) ar fi gandit asa, doamne , acum aveati nume turcesc / unguresc.. si capitala actuala la fel !

  3. Viitorul românilor este asigurat — nație de cobai — obsedată de magii, tehnologii, ‘medicamente’ și chiloți.

  4. Sunt foarte scarbosi cei care accepta aceste mizerii si strica imaginea Crestinismului! Cititi Biblia si vedeti cum a pedepsit Dumnezeu aceste pacate grele, cele doua cetati Sodoma si Gomora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button