X

100 de ani de la Revoluția Bolșevică. RUSIA S-A OPUS COMUNISMULUI: Sfântul Ioan Kochurov, primul din seria uriașă de mucenici uciși de bolsevici

31-10-ioan-kochurov
Sfantul Ioan Kochurov, primul din seria uriasa de mucenici ucisi de bolsevici

Pe 25 octombrie, se implinesc 100 de ani de la Revolutia Bolsevica …

Bantuie de multa vreme o vorba ticalosita: cum ca rusii au creat comunismul.

De exemplu, preotul doctor in teologie Constantin Necula spunea in 2014 despre poporul rus:

“nişte beţivi împuţiţi, nişte violatori, nişte furători de bani, ne-aţi furat uraniul, pădurile, fecioria fetelor, viaţa tinerilor, ne-aţi troglodit generaţii la rând, aţi creat un sistem comunist care nici acum n-a pierit după atâţia ani, sunteţi nişte viruşi, nişte bacili ucigători, da’ cine să le-o zică?”

Cititi va rog mai multe la:

Video – Preotul CONSTANTIN NECULA despre POPORUL RUS: “betivi violatori imputiti ce au creat comunismul” … ACEST PREOT e INCULT sau UNEALTA adevaratilor creatori ai comunismului?

Cum teza asta mai prinde doar la imbecili, agentii licuriciului au venit cu una noua: nu rusii au inventat comunismul, insa l-au iubit inca de la inceput. Daca s-ar fi opus, comunismul nu ar mai fi putut fi implementat in Rusia. Ba atat de mult l-au iubit, incat au renuntat la Ortodoxie. Si n-au mai revenit la Ortodoxie nici pana azi.

De exemplu, Victor Roncea scria in 2015 in articolul “În apărarea mult hulitei Americi – creştine în profunzimea ei. Ruşii, un neam stricat, probabil iremediabil” de pe blogul sau:

Adevărul este că, de la 1917 încoace ruşii au devenit un neam stricat, probabil iremediabil. […] Părerea mea este că nu or să se schimbe niciodată, decât poate în mai rău.

Si ii compara cu americanii, ce ar fi in proportie de 73 % crestini. Caci in mintea lui, eretici sau ortodocsi, e tot aia …

Din pacate vorba asta noua e imbratisata de multi dintre cei cu o cultura generala precara. Cateva repere pentru ei:

Sutele Negre: Cine au fost SUTELE NEGRE din RUSIA?

Tarul Rusiei: EXECUȚIA Țarului Nicolae al II-lea, a familiei și a slujitorilor – CRIMĂ RITUALICĂ EVREIASCĂ

Manastirea Oranki: Despre cei 11 000 de MUCENICI preoti si calugari UCISI DE BOLSEVICI la manastirea ORANKI …

Gulagul: DESENE: Tortura si crima in Gulag

In total, pana in 2008, au fost canonizati 1701 noi-mucenici ucişi de comunişti:

Insasi faptul ca rusii actualmente isi canonizeaza Sfintii ucisi de bolsevici spune de la sine multe.

Si sa nu uitam nici de Rezistenta Armatei Albe.

În 31 octombrie 1917, în Tsarskoye Selo, s-a deschis un capitol nou plin de durere pământeană şi bucurie cerească în istoria sfinţilor ruşi, şi anume Noii Mucenici ai sec. al XX-lea. Acest capitol se leagă de numele păstorului ortodox rus care a fost printre primii jertfitori de suflet pentru enoriaşi în lupta purtată împotriva duşmanilor lui Dumnezeu din secolul XX: Arhipreotul Ioan Kochurov.

Despre prima parte a vietii sale, cititi va rog la Viaţa Sf. Ioan Kochurov, Misionar Ieromartir din America, Preot Mucenic al Revoluţiei Ruse (calendar-ortodox.ro). Iata martiriul sau:

1 2Pagina următoare
Categorii
Comunism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. preotul doctor in teologie Constantin Necula e un dezinformat daca nu un mincinos cu soldă caci din ce am auzit liderii revolutiei bolsevice in Rusia erau toti evrei cu exceptia a 2 oameni iar in Romania peste 30% dintre securisti erau evrei iar la inceput in Romania 80-90% dintre comunistii din partid si securitate erau evrei rusi care si-au schimbat numele cu nume romanesti, iar cand Gheorghiu Dej a inceput sa propage nationalismul au ramas mai putini ca numar. Deci nu mai blamati poporul rus pentru crimele evreilor. Dracii ii folosesc pe evrei sa isi faca planul de distrugere al lumii. Iar Necula e probabil un propagandist al noii ordini mondiale care scoate pisica moarta din curtea Israelului si o arunca la rusi. Propaganda este o tortura a mintii. A zis unul din pionii noii ordini mondiale: „Ceea ce este tortura pentru un regim dictatorial, asta este propaganda pentru un regim democrat democratie.”

  2. Iar Sfîntul sfințit mucenic Ioan Cociurov e pomenit pe 31 octombrie calendar patristic, adică va fi prăznuit pe 13 noiembrie calendar civil-mamonic. Așa e pus și în sinaxarele Bisericii Ruse: http://orthochristian.com/calendar/20171031.html , http://orthochristian.com/87647.html

    Azi, în schimb, e pomenită o sfîntă Meglenoromână, Sfînta Mare Muceniță Zlata sau Hrisi:
    http://days.pravoslavie.ru/Days/20171018.html
    https://days.pravoslavie.ru/name/2751.htm
    https://en.wikipedia.org/wiki/Zlata_of_Maglen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!