X

A început pelerinajul la Sfânta Parascheva. Să mergem să ne închinăm și să rugăm Sfinții să întoarcă pe ecumeniști la Dreapta Credință

de Apologeticum

Related image

Cel mai mare pelerinaj din ţara noastră a început marți oficial la Iași, cu ocazia praznicului Sfintei Parascheva de pe 14 octombrie. Ne confruntăm cu o situație gravă în Biserică, în urma pseudo-sinodului din Creta. De aceea, fără mijlocirea sfinților nu vom putea duce lupta cea dreapta. Să nu cădem în extreme schismatice, încât să nu mai cinstim cum se cuvine sfintele moaște. Au apărut astfel de idei, de care ne dezicem, la fel ca și de ecumenism. Să păstrăm însă cu demnitate și smerenie crucea nepomenirii ierarhului eretic.

La fel cum mergem să ne închinăm sfintelor moaște aflate în clădirile papistașilor de prin Italia, Germania, exact la fel să fie și în cazul pelerinajului la Sfânta Parascheva. Să cinstim sfintele moaște ale Cuvioasei, sfintele icoane și nimic mai mult. Doar rugăciune continuă pentru toți părinții, frații și surorile ce duc această luptă în cadrul Bisericii, pentru a-i birui pe ecumeniști!

Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.