X

Fostul congressman RON PAUL: Vor recurge DIN UMBRĂ la un STEAG FALS pentru a declanșa AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL!

de null

Fostul congressman Ron Paul a avertizat că Statul Paralel e pe cale să lanseze un atac cu steag fals menit să provoace al treilea război mondial.

Într-un interviu de săptămâna aceasta, dr. Ron Paul a zis că cel mai probabil America va fi târâtă în următorul mare război major ca rezultat a unui eveniment de steag fals plănuit atent implicând Coreea de Nord.

“Ceea ce vedem acum în privința Coreei de Nord e o reluare a aceluiași tip de campanie utilizat de către statul paralel și media din 2001 și până în 2003 pentru a stârni cetățenii americani să sprijine invazia Irakului”, a scris Adam Dick pentru Institutul Ron Paul, însumând comentariile lui Ron Paul.

Thefreethoughtproject.com relatează: Pe parcursul interviului, Paul a criticat administrația Trump pentru încercările sale de a provoca nord-coreenii într-un conflict.

După ce a ilustrat cât de inutil și periculos a devenit schimbul de replici acide între Trump și Kim Jong-Un, Paul a explicat că SUA nu are niciun fel de interese acolo și simpla noastră prezență pune în pericol vieți și costă miliarde.

Subliniind cât de serioasă a devenit această instigare la conflict, Paul a descris apoi cum în orice moment, fie un eveniment real sau înscenat de tip steag fals, poate fi exploatat pentru a catapulta SUA într-un război mondial catastrofal.

“Scena este pregătită acum, nord-coreenii amenință, ‘Păi, vom doborî un avion’”, a zis Paul descriind scenariul.

“Acum că scena este pregătită, progresează datorită implicării noastre. Cineva va recurge la un steag fals și cineva va doborî un avion, doar ca să înceapă războiul odată”, a zis Paul.

Paul, ce a menționat că era în liceu în timpul primului conflict lipsit de sens cu Coreea, a făcut apoi o paralelă cu felul în care SUA procedează prin același mod cu care ne-au adus în războiul din Irak – mințin ori de câte ori e nevoie încât să le dăm crezare.

“Amintiți-vă … propagandiștii, statul paralel și media au convins cetățenii americani că Saddam Hussein reprezintă un pericol. Fac același lucru acum cu Coreea”, a zis Paul.

În răspuns la această propagandă, Paul, ce și-a îndeplinit funcția de director al Institutului Ron Paul pentru Pace și Prosperitate de când a părăsit Congresul American, a zis că americanii “ar trebui să se deștepte și să nu fie momiți în asta”, ca relatat de Adam Dick.

Pe măsură ce majoritatea populației se ceartă pe tema celor ce îngenunchează în decursul imnului național, Donald Trump a cedat în fața guvernului din umbră și a început să mărșăluiască SUA către război. Metodele sale sunt într-atât de duplictiare încât a reușit să tragă un văl peste ochii electoratului său îndemând la mai mult război, taxe mai mari și continuarea Obamacare. În tot acest timp, oamenii au impresia că face America măreață din nou.

Trump și-a încălcat mai toate promisiunile electorale și din păcate susținătorii nu dau impresia că le pasă. În afară de un număr de ordine execuție simbolice cu ocazia preluării mandatului, Trump dovedește că intenționează să reia exact aceeași politică a predecesorilor săi – inclusiv punerea în pericol a întregii Americi în favoarea complexului militar-industrial.

Precum a spus Ron Paul, “Președintele Trump, ce ține viețile a milioane de coreeni și americani în mâinile sale, l-a numit pe dictatorul nord-coreean un “om-rachetă într-o misiune sinucigașă”. De ce? Să-l împingă întru lansarea unor măsuri pentru a provoca în schimb o reacție americană. Poate că președintele american nu va aștepta nici măcar pentru asta. Ne reamintim din ocazia steagului fals din Golful Tonkin că provocarea nici măcar nu trebuie să fie reală. Ne aflăm în împrejurări extrem de periculoase iar în mare parte congresul tace sau aprobă întărâtarea.”

Despre cum putem opri acest marș către război, Ron Paul are soluția.

„Iată cum putem rezolva criza veche de șapte decenii: retragerea tuturor trupelor americane din peninsula coreeană; încetarea tuturor exercițiilor militare de la granița nord-coreeană; încurajarea negocierilor directe între Nord și Sud oferind găzduirea sau observarea lor cu o delegație internațională incluzând rușii și chinezii, ce sunt până la urmă vecinii Coreei.”

„Insultele de curtea școlii înainte și înapoi dintre Donald Trump și Kim Jong-Un nu sunt amuzante. De fapt sunt o insultă către noi toți.”

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Al III-lea război mondial
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

 1. RMS Lusitania supranumită și Ogarul mărilor, a fost un pachebot englez ce a aparținut companiei Cunard Line. Cu un deplasament de 40 000 tdw, a fost cea mai mare navă la începutul secolului XX. Nava a fost lansată la apă în 1906 și numită după provincia romană antică Lusitania, care azi face parte din Portugalia. În anul 1907 câștigă trofeul Panglica albastră pentru cea mai rapidă traversare a Oceanului Atlantic, în 4 zile 22 h 53 min.

  Lusitania a fost scufundată la 7 mai 1915 de către submarinul german U-20, pe timp de ceață, la numai 10 Mm în apropierea coastei Irlandei, 6 zile după ce a plecat din New York cu destinația Liverpool.

  Deși nu era înarmată, nava transporta 60 de tone de muniție pentru Aliați (1.242 lăzi cu proiectile, 1.000 cutii cu cartușe și 10,5 tone fulminat de mercur).
  Naufragiul navei Lusitania

  Submarinul a lansat o torpilă care a lovit partea de la tribord, în spatele punții. Aceasta a fost urmată de a doua explozie în interiorul navei. În doar 18 minute, Lusitania se afla sub apă. [1] Epava se găsește la 295 metri adâncime.

  Din cei 1.959 de oameni aflați pe navă, 128 erau cetățeni americani. Au fost recuperate doar 289 de cadavre. Scufundarea navei Lusitania a dus în scurt timp la intrarea S.U.A. în primul război mondial.

  https://ro.wikipedia.org/wiki/RMS_Lusitania

 2. Cu Coreea nu e acelasi lucru.

  Razboiul a fost inevitabil si castigat de americani dar vandut de iudele din diplomatia americana.

  Astazi puteam avea o Coree Unita si capitalista democratica dar nu s-a dorit facand pe plac intereselor comuniste ale URSS si Chinei lui Mao.

  Razboiele contra comunismului au fost necesare si chiar prea putine oricum concesii masive s-au facut URSS si Chinei.

  De la Ialta pana chiar in 1991.

  Un articol interesant nu stiu cat e de veridic dar merita analizat.

  http://jurnalul.ro/scinteia/istoria-comunismului/miscarea-legionara-reactivata-de-americani-119387.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.