Comunitatea internaţională pare a pune pe primul loc problema unui posibil război nuclear, dar ignoră o altă ameninţare mult mai mare: un virus modificat genetic.
Asta e părerea miliardarului Bill Gates, care s-a adresat publicului în cadrul Conferinţei de Securitate de la Munich. Gates a transmis liderilor lumii că bioterorismul are potenţialul de a ucide mult mai mulţi oameni decât armele atomice, scrie Business Magazin.
„Următoarea epidemie ar putea să plece de pe ecranul unui calculator”, a spus Gates. „Guvernele trebuie să fie pregătite pentru astfel de situaţii la fel cum sunt pregătite şi pentru un eventual război.”
Declaraţiile lui Gates vin în contextul în care Phenianul a anunţat, duminică, faptul că a testat cu succes o bombă cu hidrogen şi că aceasta poate fi instalată pe o rachetă balistică intercontinentală, reprezentând cel mai mare test nuclear efectuat vreodată de Coreea de Nord.
Anunţul a fost făcut de către agenţia de ştiri nord-coreeană KCNA, care a confirmat efectuarea cu succes a unei bombe cu hidrogen. Phenianul a precizat că bomba cu hidrogen poate fi încărcată pe o rachetă balistică intercontinentală.
”Totodată, testul marchează un pas important în atingerea scopului final de a completa procesul de a deveni o forţă nucleară”, a mai precizat KCNA.
Este al şaselea test nuclear efectuat de regimul de la Phenian, ultimul având loc în septembrie 2016. Potrivit Phenianului, bomba cu hidrogen este mult mai puternică decât orice bombă atomică.
E bolnav săracul de el. Toti banii pe care ii are nu-l pot vindeca. Se crede DUMNEZEU, de asta se comportă aşa.
Stie el ce stie… de aia dau legi peste tot in lume pentru obligativitatea vaccinarii! Indiferent de varsta!
Englezii au creat bacterii E. Coli artificiale, cu genomul complet modificat
https://science.hotnews.ro/stiri-stiintele_vietii-23144507-echipa-cercetatori-cambridge-reusit-creeze-primul-organism-viu-adn-complet-modificat.htm
Nici bacteriile din intestine nu vor mai fi ce au fost si nici oamenii.
„anumite tulpini de Escherichia coli au o capacitate de aderență mai mare și reușesc să treacă mai ușor de bariera intestinală”
https://www.medichub.ro/reviste/infectio-ro/microbiota-intestinala-schimba-paradigmele-in-ciroza-hepatica-id-1195-cmsid-67