X

PLANGERI pentru „înaltă trădare”, depuse IMPOTRIVA Angelei Merkel după criza REFUGIATILOR din 2015

de null

https://youtu.be/8oplo0IEt6s

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Peste 1.000 de plângeri pentru înaltă trădare au fost depuse împotriva cancelarului german Angela Merkel de la începutul crizei refugiaţilor în 2015, provenind din partea unor simpatizanţi ai Alternativei pentru Germania (AfD, dreapta radicală, partid populist şi antiimigraţie), relatează miercuri AFP, care citează un cotidian regional german.

„Plângerile împotriva cancelarului s-au dovedit a fi nefondate”, a declarat Frauke Kähler, purtătoare de cuvânt a Parchetului din Karlsruhe (sud-vest) – având competenţe în această chestiune – pentru ziarul Mannheimer Morgen.

Simpatizanţi şi militanţi ai AfD reproşează liderei conservatoare că a deschis porţile Germaniei într-un mod necontrolat la peste un milion de migranţi în 2015 şi 2016.

În campanie pentru cel de-al patrulea mandat de cancelar la alegerile parlamentare din 24 septembrie, Angela Merkel este cu regularitate criticată pe acest subiect în cadrul deplasărilor sale în regiuni din fosta RDG (Republica Democrată Germană), unde AfD se bucură de popularitate.

La Bitterfeld-Wolfen (est), Merkel a fost puternic contestată marţi seara:

„Afară! Afară!”. Acest oraş este un fief al AfD, care a obţinut 31,9% din voturi în alegerile regionale de anul trecut.

Ulterior, la un miting la Brandenburg an der Havel, cancelarul german a fost de asemenea contestată, unii dintre manifestanţi agitând pancarte cu înscrisul „Merkel trebuie să plece!”

Pe scenă, ea a insistat că „nu prin strigăte, ci discutând” se pot rezolva problemele.

AfD, în declin în vara anului 2015, a cunoscut o ascensiune în urma sosirii a sute de mii de migranţi, mulţi dintre ei din ţări musulmane.

Acest partid care flirtează cu extremismul şi xenofobia este creditat cu între 8% şi 9% din intenţiile de vot pentru alegerile legislative, după ce ajunsese la un procent de 15% în 2016.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button