X

ISLAMIZAREA EUROPEI: Un PRIMAR MUSULMAN dintr-un oraș din Anglia IMPUNE pentru începutul Sedinței Consiliului Local o RUGĂCIUNE MUSULMANĂ (VIDEO). Sunt suficiente DOUĂ GENERAȚII pentru ca actuala populație islamică să aibă la fel de mulți nepoți ca europenii băștinași

de Redacţia OrtodoxINFO
FOTO: https://nyoobserver.files.wordpress.com/2017/01/gettyimages-631593814.jpg?quality=80&w=970

Se pare că în Marea Britanie se petrec unele dintre cele mai groaznice lucruri din lume:

Acestea sunt doar câteva exemple din multitudinea de evenimente, de acum obișnuite și cu totul normale pentru ei.

FOTO: Captură youtube.com

Mai noi, în orașul orașului Oldham, din Manchester, primarul musulman Shadab Qumer impune ca la începutul ficecărei ședințe a Consiliului Local să se asculte o rugăciune musulmană, în timp ce ceilalți participanți trebuie să stea în picioare. Același lucru obișnuia să îl facă și predecesorul său, Fida Hussain, acum acesta fiind consilier în chestiunile legate de mediu.

https://www.facebook.com/403505586497759/videos/785643391617308/

Un comentator conservator canadian, pe numele său Mark Steyn, a realizat o înregistrare video prin care încercă să demostreze cum treptat Europa se islamizează, cum va ajunge în scurt timp să fie populată de un număr egal de musulmani cu cel al europenilor băștinași sau chiar mai mare. Redăm mai jos articolul Islamul CUCEREȘTE Europa: „Este cel mai mare EVENIMENT al zilelor noastre, dar nimeni nu pare CONȘTIENT”, preluat de pe evz.ro.

Musulmani se roagă pe străzile Parisului FOTO: http://static2.evz.ro/image-original-605-388/cache/2017-08/paris_1-465×390.jpg

Faimosul istoric Arnold Toynbee a spus cândva: „Civilizațiie mor prin sinucidere, nu prin crimă”.

Folosind acest citat ca punct de plecare, comentatorul conservator canadian Mark Steyn a realizat o înregistrare video în care arată cum Europa Occidentală se află deja pe moarte, din cauza „sinuciderii demografice”, dat fiind că cuplurile aleg să nu mai facă copii.

Apoi, Steyn prezintă prosperitatea în creștere a populației musulmane în Europa, ocupând locul rămas gol de civilizația apuseană.

Comentatorul arată faptul că, date fiind diferențele de rată demografică între musulmani și seculariștii pros-creștini, va fi nevoie de numai două generații pentru ca actuala populație islamică (acum de circa 10%) să aibă la fel de mulți nepoți ca europenii băștinași (acum, 90%).

Acest lucru, explică Mark Steyn este posibil din cauza faptului că musulmanii au în medie 3-5 copii, prin comparație cu post-creștinii seculariști, care au 1,3 copii în medie.

„Oamenii cred că este vorba de un proces lent… Dar se petrece foarte rapid. Recuperarea decalajului se întâmplă acum.”

Steyn avertizează că cucerirea Europei de către musulmani „nu este o profeție”, el subliniind că deja unele școli elementare, ca în Anvers, Belgia, înregistrează o majoritate de elevi musulmani.

„Nimeni nu prezice nimic. Nu vorbim aici de trenduri. Privim la copii în carne și oase care stau acum în bănci în școlile generale”, spune el.

Steyn citează statisticile Institutului pentru Demografie din Viena, care afirmă că până la mijlocul secolului, majoritatea austriecilor cu vârste sub 15 ani vor fi musulmani.

„Aceasta este o țară care nu cu mult timp în urmă era formată din 90% catolici.”

Steyn le amintește prietenilor săi americani de pe rețelele de socializare de filmul Sunetul Muzicii, în care o familie de austrieci fuge în 1938 de ocupația nazistă. Steyn spune că până în 2038, austriecii nu vor mai cânta „How do you solve a problem lika Maria”, ci „How do you solve a problem like Sharia”.

„Acesta este cel mai mare eveniment al zilelor noastre, și cu toate acestea abia dacă îl observă cineva”, se indignează Mark Steyn. „Aceasta este cea mai mare mișcare / transformare demografică din istorie, și este pe cale să se accelereze.”

În perspectiva sinuciderii demografice a Occidentului, Steyn subliniază importanța discursului lui Trump din Polonia, pe 6 iulie, când acesta le-a cerut europenilor să așeze „credința și familia, nu guvernul și birocrația, în centrul vieților noastre”.

Însă comentatorul canadian crede că, din păcate, pare a fi prea târziu pentru Europa occidentală să mai schimbe direcția.

„O Europă post-creștină nu mai are practic nici o credință și nu mai are nici familii. Acestea dispar în trecut. Oamenii moderni, care construiesc lumea nouă, s-au îndepărtat intenționat de la aceste valori.”

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
IslamRefugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

29 comentarii

 1. NU MAI E NIMIC DE SPUS…A SPUS-O ISTORICUL ĂSTA:

  Faimosul istoric Arnold Toynbee a spus cândva: „Civilizațiie mor prin sinucidere, nu prin crimă”.

  Noi, în schimb…trebuie să PROTESTĂM!

    1. Magda, are dreptate Florin.

     Sabia duhului este cea mai puternica. Pana la urma lupta este duhovniceasca. Vorbim totusi de construirea imparatiei lui Antihrist pe care numai Dumnezeu o poate opri. Dar El n-o va face pentru ca L-am scos din locul lui, adica din inimile noastre „Taina faradelegii se si lucreaza pana cand cel care o impiedica acum va fi dat la o parte”.

     Cu credinta si nadejde in Dumnezeu ar putea fi si o lupta lumeasca insa nicidecum care sa foloseasca forta fizica. Aceea cu adevarat ar fi CEA MAI MARE PROSTIE pentru ca vremea ei a trecut.

     1. Ce vorbești domnule!
      Să stăm ca proștii?
      Asta și urmăresc ei – să vadă dacă lumea protestează, înfierează sau se lasă călărită!
      Încă n-a apărut Antihristul să zici că nu mai ai ce face…și, chiar și-atunci!
      Îl bagi undeva cu riscul de a te descăpățâna!

     2. Magda, Madguta, cum sa te fac sa intelegi ca IN STRADA NU AI NICI O SANSA.

      Eu o realitate iar daca n-o iei in considerare risti sa faci mai mult rau decat bine pentru ca altii au capacitatea de a controla manifestatia si nicidecum organizatorii. Este de ABC.

      Ei au nevoie de cat mai multi oameni in strada pentru a degenera manifestatiile si a le da argumente pentru instituirea masurilor de restrangere a libertatilor. Vezi ce fac acum in SUA.

  1. De prosti si pentru ca sunt dezbinati. Crezi ca reteta noastra este unica? Mai degraba la noi este poligon de testare si antrenament.

  2. Doamne sfinte !! Dori Ivanescu ce dreptate ai , si eu ma gandeam de ce a fost ales , dar dupa asa invazie au ajuns englezii minoritari in tara lor si la vot sa vazut realitatea crunta , e ingrozitor , asa o sa ajunga toata Europa!? Acum inteleg ca in Franta sunt multi musulmani in curand vedem si acolo la conducere!?. Dumnezeule mare*!!???

 2. Ei, inițiatorii – SUNT PERFECT CONȘTIENȚI, realizând faptul că, cel puțin popoarele creștine vor MĂTURA cu ăștia pe jos!
  Au nevoie de HAOS pentru a decreta Legea Marțială, Big-Brother generalizat, punându-i astfel, cu botul pe labe, pe toți…refractarii, contestatarii!

 3. În paralel, SAPĂ de zor la distrugerea ortodoxiei prin IUDELE din BOR, alături de COZILE DE TOPOR DIN POLITICĂ, asta apropos de Memorandum, LGBT, etc..

  Odată distrusă fărâma de ortodoxie și implicit pe Hristos care Se jertfește pe Sf.Masă, care-L oprea pe Antihrist s-apară…URÂCIUNEA PUSTIIRII va trona pe străzi, în ”biserici” refăcute, poleite, la televizor și în locul Trinitas-lui, va bâjmăji un imam care va invoca numele profetului!

  Să vezi atunci copiii, fetele, adolescentele, femeile românce îmbrobodite DE FRICĂ, să n-o ia pe coajă de la sălbatici, unele trecând la islam , iar pe ei – cu curu-n sus până-n bordurile lui Videanu sau alea de plastic ale altui Dorel….cine nu se va supune, va risca să explodeze, după ce va auzi un strigăt scos din glandă ”Allah Akbar!”

 4. După mine, urmează să se petreacă niște evenimente importante pentru Ocultă, pentru că:
  1.Regina Duracell vrea în sfârșit să se retragă.
  2.Majoritatea și-au arătat buncărele de lux anti-atomice unde or SĂ SE RETRAGĂ

  Deci, acum sunt cu talpa piciorului pe pedala de accelerație până la podea și gonesc MORTAL pentru noi spre GROAPĂ, nu înainte ca ei să se catapulteze!

 5. Din păcate ai dreptate, dar cine să vadă?! Nu întâmplător zicala somnul națiuni naște monștri, dar ce monștri, clerul apostat vedem ft bine și traiectoriile acestuia

 6. Cu ani in urma era o gluma: ce este un pesimist? Raspuns: un optimist bine informat.

  Ce sa zic. Recunosc ca nu mi-a picat bine pesimismul autorului. Si totusi … nu-l pot contrazice. Stiu ca are dreptate. Cu totii am vrea sa se insele dar in sinea noastra stim ca are dreptate. Preferam insa ca sa ramanem in starea de acum si sa nu facem nimic. Nu avem niciun raspuns la amenintarile care sunt atat de evidente.

  Din pacate asta se intampla zi de zi, ceas de ceas. Vedem ca ni se trage presul de sub picioare dar nu reactionam in niciun fel. Lumea se clatina si este gata sa se prabuseasca. Legile firesti sunt inlocuite cu opusul lor iar tot echilibrul este atat de fragil incat avem impresia ca stam pe un vulcan gata de eruptie.

  Nu este vorba numai de musulmanizare ci de toata constructia globalist-tehnicista-nihilista care se pregateste de zor sa-si intampine conducatorul. Lumea se rastoarna cu susul in jos la propriu si absolut toate valorile se inverseaza.

  Solutia este UNA singura: Hristos. Fara El suntem pierduti in marele creuzet al noii lumi. El este singurul reper valid care ne poate salva deoarece El este Calea, Adevarul si Viata. Si indreptaire nu vom avea ca n-am stiut.

  Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste pe noi pacatosii!

  1. Zaharisitul ăsta recidivează!
   Are o singură ”calitate” – e constant în prostii!
   De zeci de ani promovează ecumenismul, iar anii trecuți, invita la porți deschise pentru imigranți, etc…
   P.S. Nu știu cum de suportă cineva să-l asculte…

  2. A spus totusi un adevar: o parte dintre membrii CpF sunt pro-UE (vezi capsali & co).

   Sa fi fost si naivi printre fondatorii UE? Sincer, ma indoiesc. Globalismul este o idee satanica si, din pacate, nu-mi aduc aminte sa fi auzit asta la vreun amvon arhieresc dar nici macar preotesc. Pacatul lor.

   Acum IPS ori stie ceea ce noua ne scapa ori infloreste. Insa genul acesta de exprimare este ca si cum impacheteaza c….l in poleiala. Dar mirosul ramane. El nu l-o simti oare?

 7. In Franta au facut sa fie interzise orice insemn religios ca sa nu -i deranjeze pe muslimsi in Belgia la fel, acum vor sa INTERZICA carnea de porc in cantinele scolare!! Si in schimbul la toate astea ei obliga non musulmanii sa accepte predica islamica intr-o institutie de stat- Primarie, si atentie rugaciunea este inchinata unuiTERORIST care a luat viata multor englezi intr-un atentat de curand desfasurat!! Unde mergem, pe ce directie!!??

 8. Da cine sunt musulmanii astia de au atâtea facilitatii….si noi am avut războaie si nu au fugit din tară neamul nostru românesc …au pus mana pe arme si au aparat tară cum au putut ..dar astia fug ca potârnichile si mai au si pretenții…..poate ne merităm soarta ca stil sa vb pe rețelele de socializare si sa nu facem nimic …..de fapt noi am ajuns nepăsători nu mai avem interesul sa ne apărăm glia noastră strămoșească ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.