X

După modelul Putin: Igor Dodon în pelerinaj la Muntele Athos împreună cu mai mulți membri ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (GALERIE FOTO)

de null

Președintele Igor Dodon a ajuns în această dimineață în Grecia, unde își va petrece vacanța cu familia.  Șeful statului a postat mai multe imagini pe pagina sa de socializare, menționând că merge pe Sfântul Munte Athos, unde „se va ruga pentru Moldova și bunăstarea poporului nostru”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Cu Doamne ajută. Mergem pe Sfântul Munte Athos. Ne vom ruga pentru Moldova și bunăstarea poporului nostru”, a scris Dodon.

Din imagini se vede că președintele țării a plecat la în Grecia nu doar cu familia, ci și cu mai mulți membri ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Președintele a anunțat anterior că se va odihni pe Muntele Athos până la data de 4 august, iar în perioada 5-8 august va fi în Teheran, unde va participa și la investirea noului președinte Hassan Rohani. Vorbind despre vacanța sa din luna august, președintele statului a declarat că planifică să viziteze mai multe locuri sfinte și mănăstiri, dar totodată, să aibă și câteva întrevederi oficiale cu demnitari de stat din Republica Elenă.

Sursa foto: Facebook/Dodon Igor

Igor Dodon a mai fost anul acesta la mare, în Antalya, Turcia, la mijlocul lunii iunie. Acesta a negat însă că a mers să se odihnească, declarând că a fost în Turcia dor să-și ducă familia la odihnă.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. sa merga bizonul Dodon sa doneze niscaiva parai la sarmanul schit de modoveni Provata !
    sunt oameni foarte milostivi parintii cei de la Provata, si iubesc animalele, primesc la ei toate pisicile sarace, bolnave, batrane, pisoii orfani si toate vietatile pisicesti respinse/alungate fara mila de altii “cuvosi” parinti athoniti.

    macar pentru acele suflete nevinovate si sarmane ar putea face un bine bizonul Dodon, mai ales ca nu da din buzunarul lui, iar Parintii au nevoie caci desi sunt tare saraci sunt PREAMILOSTIVI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button