X

Judecătorul CRISTI DANILET incrimineaza FAMILIA românească / Sa ne amintim ca tot el este de acord cu ZOOFILIA

de null
Foto: http://www.exclusivnews.ro/stiri/stiri-nationale/judecatorul-cristi-danilet-fotografiat-dansand-din-buric-intr-un-bar.html

Judecătorul Cristi Danileț, fost membru în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), consideră că este vorba despre o falsă dezbatere în societate pe tema inițiativei de schimbare a definiției familiei în Constituție, pentru că se face o confuzie între căsătoria civilă și cununia religioasă. Judecătorul vorbește și despre cum arată familia românească în istorie.

„Nu există un tipic de „familie românească” și nu există așa-numita „familie tradițională” . În primul rând, istoria ne învață că „familia” înseamnă microcomunitatea din timpul Romei antice unde bărbatul stăpânea oamenii și lucrurile din casă. Istoria cuplului românesc – așa cum o știm din scrierile epocilor trecute – este extrem de tristă: soțul era violent și alcoolic, violul conjugal era un fenomen extins, familia era numeroasă și trăia într-un spațiu restrâns. iar apropierea fizică dintre membrii genera desele incesturi, soția era veșnic la cratiță, femeia trebuia să fie virgină în noaptea nunții, o femeie rămasă gravidă, dar nemăritată era alungată din sat, divorțul era ceva rușinos și excepțional. Oare la o astfel de familie „tradițională” vor unii să ne întoarcă, azi?! O familie unde bărbatul domnește prin forță fizică, unde femeia este un obiect important doar pentru dota pe care o aduce la domiciliul conjugal, unde copiii sunt unelte în gospodărie?! De fapt, dacă mă gândesc la faptul că în ultimii ani a crescut îngrijorător numărul cazurilor de violență domestică, precum și violurile și incesturile comise asupra minorilor în propriile familii, s-ar putea ca răspunsul să fie afirmativ. Apoi, în timpurile biblice, „familia” nu se constituia prin căsătorie în fața primarului – este interesant că acest aspect nu este adus în discuție de cei care dezbat (a se citi „impun”) argumentele în favoarea familiei constituită exclusiv prin căsătorie. Nimeni nu se întreabă în fața cărui primar erau căsătoriți Iosif și Maria…dar se invocă „tradiție” în acest sens.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

24 comentarii

 1. creatura asta se refera la „familia” SA, probabil e „rezultatul” (ratat) al imbarligarii intre veri…

 2. Trist e că a reușit să ajungă acolo unde este… și de unde poate să își facă auzite teoriile aberante..

 3. Măi să fie! Până la o astfel de declarație chiar că DNA-ul, pe mine, cel puțin, mă avea integral de partea lui. Adică ce ar trebui eu să înțeleg din poziția domnului Danileț? Că, din datele aflate la dispoziția DNA rezultă că familia tradițională românească este o familie în care soțul și-a abuzat și își abuzează (în continuare) consoarta și copiii? Există la dispoziția DNA statistici care să confirme că, în majoritatea cerută de lege, asemnea afirmații pot căpăta valoarea de adevăr cerută de lege și, ca atare, să devină incriminabile de însăși o autoritate juridică recunoscută precum aceea pe care o are domnul Danileț? Atenție mare la lucrurile pe care le spuneți, domnule Danileț! Nu de alta, ci măcar pentru noi, cei care încă mai credem că DNA poate însemna un răspuns juridic adecvat la nedreptatea din România și care, în ingenuitatea noastră, încă mai credem în oameni ca dumneavoastră și ca doamna Kovesi!

 4. „in oameni ca dumneavoastra..” ..probabil glumesti cum sa crezi in indivizi de teapa astuia(un avorton) care dupa ce isi arunca roba de „judecator” isi exhiba buricu prin kluburi de fitze..dude trezeste-te la realitate!

 5. Celor ce cred cu adevărat în Iisus cel răstignit si înviat le vs fi tot mai greu să ajungă în vîrf. …

 6. Un SIFILITIC PERVERS!
  Înseamnă c-a practicat zoofilia, nu înainte de a-i astupa gura animalului (sau ciocul…mai știi?)
  Domnule, să fie CLAR!
  Toți care sunt de acord cu anomaliile-astea și le vor și legiferate, înseamnă că-s practicanți!

 7. Danileţ este omul globaliştilor americani şi ca el sunt mulţi alţi judecători români.
  WIKILEAKS: Cristi Danileț TURNA la Ambasada SUA ce citise în DOSARELE SECRETE SIPA. Danileț la Ambasada SUA: Dosarele SIPA „conțin detalii despre relații sexuale ilicite ale unor judecători și procurori, și dosare cu judecătoarele care au făcut avorturi”
  http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1033339&title=wikileaks-cristi-danilet-turna-la-ambasada-sua-ce-citise-in-dosarele-secrete-sipa-danilet-la-ambasada-sua-dosarele-sipa-contin-detalii-despre-relatii-sexuale-ilicite-ale-unor-judecatori-si-procurori-si-dosare-cu-judecatoarele-care-au-facut-avorturi-

 8. Cristi Vasilică Dănileț se pronunță în favoarea casătoriilor homosexuale, argumentând că familia heterosexuală conține violență conjugală, incest, consum de alcool. E atât de supărat pe familia heterosexuală încât a fost dat în judecată de propriii părinți, iar instanța l-a condamnat la plata unei pensii de întreținere (informația e pe Flux 24, iar în conentariu e link- de pe portalul instanțelor de judecată).

  Ce nu știe Cristi Vasilică Dănileț e că cele mai violente cupluri sunt cele homosexuale, în special cele de lesbiene. Cuplu în care, pare-se, conform dorinței sale, Vasilică nu a avut șansa să trăiască, așa că a trebuit să îndure viața dintr-o familie heterosexuală. Care l-a crescut și l-a ținut în facultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button