X

CINE A DAT ORDINUL de V@KKINARE în masă? Află cine vrea “binele” României

UPDATE: INTERZIS LA TV (asa ca va rugam RASPANDITI): Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Urmăriți întâi scurtul fragment video de mai jos:

Bill Gates nu este singurul implicat în reducerea populației globului prin vaccinare, dar e cel mai activ.

Citez din articolul Bill Gates says vaccines can help reduce world population:

https://www.youtube.com/watch?v=PazPpxPp9ic

În prezentarea din cadrul conferinţelor TED, miliardarul Microsoft, Bill Gates, care a donat recent milioane de dolari pentru eforturi de creare a noi vaccinuri, vorbeşte despre problema emisiilor de CO2 şi de efectele acestora asupra schimbărilor climatice. El prezintă o formulă pentru urmărirea emisiilor de CO2 după cum urmează: CO2 = P x S x E x C.

P = Populaţia (oamenii)
S = Servicii per persoană
E = Energie consumată per persoană
C = CO2 pentru fiecare unitate de energie

   Apoi el adaugă că pentru a reduce CO2 la zero, „probabil că una dintre cifrele de mai sus va trebui să se apropie destul de mult de zero”.

Apoi, Bill Gates începe să descrie felul în care primul număr – P (de la Populaţie) – ar putea fi redus. El spune:

   „Lumea din prezent are o populaţie de 6,8 miliarde de oameni… aceasta se apropie de 9 aproximativ miliarde. Acum, dacă facem o treabă bună cu vaccinurile, serviciile de sănătate, serviciile de sănătate a reproducerii, am putea reduce cifra aceasta cu 10 sau 15 procente.”
   Puteţi urmări singuri înregistrarea aici: http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A…

Reducerea populaţiei globului prin vaccinuri

Această afirmaţie a lui Bill Gates a fost făcută fără nicio ezitare, stângăcie sau altceva care să indice că ar putea fi o greşeală. Pare că a fost o parte deliberată, calculată, a unei prezentări bine închegate şi coerente.

Deci ce înseamnă atunci când Bill Gates spune „dacă facem o treabă bună cu noile vaccinuri… am putea scădea [populaţia globului] cu 10 sau 15 procente”?
Este clar, această afirmaţie implică faptul că vaccinurile sunt o metodă a reducerii populaţiei. La fel şi „serviciile de sănătate,” pe care majoritatea cititorilor NaturalNews le cunosc ca fiind parte mai degrabă dintr-un sistem al „serviicilor de îmbolnăvire” care de fapt mai mult dăunează sănătăţii oamenilor decât să îi ajute.
Probabil că acesta este şi întregul scop. Având în vedere faptul că tehnologia vaccinurilor aproape că nu ajută pe nimeni din punct de vedere ştiinţific (link), ridică întrebarea: cu ce scop sunt vaccinurile atât de mult împise în faţă?
Bill Gates pare să spună că unul dintre scopurile principale [ale vaccinurilor – n.tr.] este acela de a reduce populaţia globală ca un mecanism prin care putem reduce emisiile de  CO2.

   Cum pot fi folosite vaccinurile pentru reducerea populaţiei?

Să încercăm un experiment mental asupra problemei. Dacă vaccinurile vor fi folosite pentru reducerea populaţiei, în mod evident ele trebuie să fie acceptate de majoritatea populaţiei. Altfel, eforturile de reducere a populaţiei nu ar fi foarte eficiente.

Şi pentru ca ele să fie acceptate de către majoritatea oamenilor, ele evident că nu pot omorî direct oamenii. Dacă toată lumea ar începe să îşi dea duhul la 24 de ore de la administrarea vaccinului pentru gripă porcină, pericolul vaccinurilor ar deveni evident destul de repede şi vaccinurile ar fi retrase de pe piaţă.
Aşadar, dacă vaccinurile vor fi folosite ca un efort eficient de reducere a populaţiei, sunt de fapt trei moduri prin care ele pot fi teoretic „eficiente” din punctul de vedere al celor care îşi doresc să reducă populaţia la nivel mondial:
1) Pot ucide oamenii încetul cu încetul într-o manieră care este de nedepistat, făcându-şi efectul probabil peste 10-30 de ani prin accelerarea bolilor degenerative.
2) Ele pot reduce fertilitatea şi asfel pot coborî în mod dramatic rata natalităţii în lume, astfel reducând populaţia lumii în generaţii succesive. Această metodă de „ucidere uşoară” poate părea mai acceptabilă pentru oamenii de ştiinţă care vor să vadă populaţia lumii scăzând, dar nu au curajul să omoare oamenii direct cu medicina convenţională. Există deja dovezi că vaccinurile pot provoca avorturi(http://www.naturalnews.com/027512_v…).

3) Pot creşte rata de mortalitate printr-o pandemie viitoare. Teoretic, eforturile extinse de vaccinare pot fi urmate de către o lansare deliberată a unei tulpini de gripă virulentă cu o rată mare de mortalitate. Această abordare de „armă biologică” ar putea omorî milioane de oameni al căror sistem imunitar a fost slăbit de injecţii cu vaccinuri anterioare.

Apropo, acesta este un efect secundar necunoscut al unor vaccinuri. Un studiu despre acest aspect a fost publicat în PloS. Citiţi povestea aici.

Iată titlul studiului şi citarea sursei: Oare vaccinarea anti-gripă de sezon creşte riscul îmbolnăvirii cu virusul pandemic A/H1N1 din 2009?
Viboud C, Simonsen L (2010) Does Seasonal Influenza Vaccination Increase the Risk of Illness with the 2009 A/H1N1 Pandemic Virus? PLoS Med 7(4): e1000259. doi:10.1371/journal.pmed.1000259
Răspunsul scurt este da, vaccinurile anti-gripale sezoniere cauzează susceptibilitate crescută la virusul pandemic H1N1. Cu alte cuvinte, vaccinurile pentru  gripa sezonieră ar putea pregăti populaţia pentru o pandemie cu „mortalitate mare” care ar putea mătura o porţiune mare din populaţia globală (poate 10-15 procente, precum sugera Bill Gates).

În mod convenabil, decesele acestora ar putea fi cauzate de o pandemie, aşadar îndepărtând vina de la aceia care sunt cu adevărat responsabili pentru intrigă. Ca încă un efect secundar benefic pentru ucigaşii de populaţie globală, morţile răspândite ar putea fi folosite ca un instrument de frică pentru a-i face pe oameni să se vaccineze din nou şi întregul ciclu ar putea fi repetat până ce populaţia va fi fost adusă la un nivel administrabil dorit… totul în numele sănătăţii! 

Cu cât sunt mai mulţi oameni vaccinaţi înaintea lansării acestui virus pandemic cu „mortalitate mare”, cu atât mai puternic este efectul puternic al abordării.    

   Fundaţia Bill şi Melinda Gates

Poată fără a fi o coincidenţă, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a canalizat sute de milioane de dolari în programele de vaccin care ţintesc oameni din întreaga lume. Un astfel de program cercetează dezvoltarea „vaccinurilor activate de sudoare” care ar putea folosi nano-materiale special filmate pentru a furniza vaccinuri oamenilor fără a fi nevoie de injecţii.

Şi mai interesant, fundaţia acestuia a mai investit milioane în tehnologii de sterilizare care au fost numite o soluţie de „castrare temporară”. (link)

Se pare că acţiunile fundaţiei Gates sunt pe de-a întregul consistente cu formula pentru reducerea CO2 pe care Bill Gates a ocolit-o în discursul său de la conferinţa TED: CO2 = P x S x E x C.

Prin reducerea ratei de naşteri (prin tehnologiile de sterilizare) şi creşterea pătrunderiii vaccinului în rândul populaţiei lumii (prin utilizarea nano-vaccinurilor activate de sudoare), scopul lui declarat de a reduce populaţia globului cu 10 până la 15 procente ar putea fi atins în doar câţiva ani.

Cine va supravieţui? Oamenii inteligenţi

Lucrul interesant legat de toate acestea este acela că această campanie de a reduce populaţia globului prin vaccinuri nu va avea un impact asupra oamenilor care evită în mod conştient vaccinurile. Şi aceşti oameni, în marea majoritate, au tendinţa să fie oameni mai inteligenţi, mai capabili, care chiar au o abilitate îmbunătăţită de a ajuta la dezvoltarea civilizaţiei umane cu o atenţie profundă.

Îmi pot doar imagina că aceşti oameni care proiectează această măsură de control a populaţiei indusă de vaccinuri ar putea sta în jurul unei mese râzând şi spunând, „Doar oamenii proşti vor fi oricum omorâţi, deci această măsură de fapt ajută umanitatea”. (cuvintele lor, nu ale mele).
Într-o manieră ciudată de guvern mondial, acest efort ar putea fi de fapt bazat pe o viziune distorsionată a filantropiei unde unii dintre cei mai puternici oameni din lume cred realmente că modul în care se poate salva umanitatea este aceea de a ucide cât mai mulţi oameni creduli cu putinţă. Vaccinurile sunt, astfel, un fel de „geniu malefic” pentru a realiza un test IQ la nivelul marii populaţii: dacă te vaccinezi în fiecare sezon de gripă, nu eşti prea inteligent şi probabil că nu ai capacităţile mentale suficient de puternice necesare pentru umanitate, de care omenirea cu siguranţa că va avea nevoie pentru a ţine piept unui viitor în care este evident că nu suntem singuri în univers.

   Dacă omenirea se va salva de la autodistrugere şi va intra în competiţie cu o specie superioară din Universul nostru, uciderea membrilor mai puţin inteligenţi ai societăţii (sau făcându-i infertili) ar putea părea pentru cei care controlează lumea ca fiind o abordare perfect raţională. Eu nu sunt de acord cu abordarea, dar poate fi exact ceea ce ei gândesc.

În orice caz, alegerea de a primi un vaccin pentru gripă sezonieră este fără îndoială admiterea faptului că ai picat un fel de test de inteligenţă, fie că aceasta este sau nu intenţia persoanelor influente la nivel mondial, precum Bill Gates.

Şi mai important, este de asemenea o trădare a propriei biologii, pentru că indică faptul că nu crezi în abilitatea propriului sistem imunitar de a proteja chiar şi de cele mai moderate infecţii.

Poate că cei care conspiră pentru vaccinul mondial se gândesc că, dacă oamenii sunt dornici să se trădeze pe ei înşişi oricum, nu este cu mult diferit pentru guverne şi instituţii să îi trădeze de asemenea. Cu alte cuvinte, dacă nu îţi pasă suficient de mult de propria-ţi sănătate, de ce i-ar păsa vreunui guvern de protejarea sănătăţii tale?

Pe măsură ce cugeţi la toate acestea, ţine contul şi de următorul lucru: SUA devine falimentară din cauza costurilor pentru îngrijirea bolnavilor care cresc în mod dramatic sub noua reformă a sistemului federal de sănătate. Poţi ghici felul cel mai rapid şi mai uşor de a reduce aceste costuri legate de sănătate? Dacă ai ghicit, „dezlănţuirea unei pandemii cu mortalitate mare care seceră o porţiune semnificativă a celor slăbiţi sau bolnavi”, atunci ai ghicit corect. Din nefericire, uciderea acelora mai vulnerabili la boli ar putea aduce guvernului SUA economii de miliarde de dolari în costuri pentru îngrijirea bolnavilor. În plus, ar putea salva încă şi mai multe miliarde de la Asigurările Sociale prin evitarea remuneraţiilor lunare. (Din nou, sunt complet împotriva unei asemenea abordări penru că pun preţ pe viaţa umană, dar ştiu de asemenea că trăim într-o lume unde oamenii aflaţi la putere au puţin sau deloc respect pentru viaţa oamenilor şi vor sacrifica vieţi umane pentru a-şi atinge scopurile).
În ce-l priveşte pe Bill Gates, analizaţi declaraţia sa în contextul a ceea ce am discutat aici: „Lumea din zilele noastre are o populaţie de 6,8 miliarde de persoane… care se îndreaptă la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem cu adevărat o treabă bună cu noile vaccinuri, sistemul de sănătate, serviciile de sănătate a reproducerii, am putea coborî numărul populaţiei cu poate 10 până la 15 procente”.

Subit pare să aibă o logică atunci când înţelegi că prin reducerea populaţiei se reduc emisiile de CO2 şi folosirea mai multor vaccinuri pe mai mulţi oameni, creşte raţa mortalităţii a populaţiei.

Sfatul meu? Încercaţi să evitaţi să vă aflaţi printre acele 10-15 procente care trec prin programele globale de vaccinare. Nu doar că vă veţi salva viaţa, veţi trece de asemenea „testul universal de inteligenţă” care determină dacă eşti suficient de inteligent pentru a şti că injectarea corpului tău cu substanţe chimice şi fragmente virale pentru a stopa „gripa sezonieră” este un demers prostesc.

Fiţi sănătoşi şi înţelepţi şi veţi supravieţui efortului de depopulare a lumii care îi victimează pe gânditorii convenţionali care nu au suficientă inteligenţă pentru a pune la îndoială ceea ce li se spune de către propriile guverne corupte.

Întrega conferință poate fi vizionată mai jos:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button