X

De ce nu trebuie să primim imigranți: imaginea VIRALĂ pe rețelele de socializare

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Atentatul de la Londra este doar ultimul dintr-o lungă serie care a avut loc în țările din Occident. Când vorbim despre Marea Britanie, despre Franța, Belgia sau Germania, în toate aceste țări atmosfera este una de teroare permanentă.

Pe rețelele de socializare s-a viralizat o imagine care arată diferența actuală dintre Europa de Vest și Europa de Est. Dacă în Occident teroarea este permanentă, iar pe străzi este plin de oameni ai legii înarmați până în dinți, în Europa de Est lucrurile sunt ceva mai normale și oamenii sunt mai relaxați.

Această imagine ne face să ne întrebăm care ar fi soluția, dar și de ce Europa de Est nu este atât de afectată de atacurile teroriste. Răspunsul facil ar fi acela că în țările din Occident este expunerea mediatică mai mare la orice atac terorist, dar ar mai fi și varianta că țările din Europa de Est au refuzat să primească imigranți.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Atentate au loc mult mai multe decat arata la televizor. Acum o zi a venit o cunostinta din Franta, care s-a dus sa viziteze Parisul si a avut noroc ca imediat ce a plecat din locul respectiv, a avut loc un atentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button