X

Donald Trump a decis să NU sărbătorească luna iunie drept „Luna mândriei LGBT”. A RUPT astfel, o tradiție întemeiată de Obama

Membrii comunității LGBT au primit o lovitură dură din partea lui Donald Trump! Președintele SUA a decis să nu sărbătorească luna iunie drept „Luna mândriei LGBT”. Tradiția fusese instituită de Barack Obama. Decizia a fost luată de Trump în ciuda faptului că mai multe agenții federale și ale armatei și-au exprimat dorința să continue această tadiție și fac declarații pro-homosexualitate, scrie Lifesitenews.com.

Washington Blade, un ziar pentru homosexuali, scrie că Trump „rupe o tradiție începută sub administrația lui Obama”, refuzând să emită așa numita declarație privind „mândria homosexuală”.

 Dar, în pofida faptului că Trump nu se opune diferitelor agenții federale și sucursale ale armatei care sărbătoreau iunie ca „Luna Mândriei LGBT” să o facă, conservatorii îi cer să pună piciorul în prag și să nu le permită organizarea unor manifestări pro gay.

Luna trecută, Comandamentul Medicinei Militare al US Army a trimis un comunicat către „fiecare membru al personalului medical militar” solicitându-i să celebreze Luna LGBT.

Documentul, din care un exemplar a intrat în posesia LifeSiteNews de la o sursă care lucrează în Medicina Militară a US Army, a fost expediat de către șeful Serviciului, General lct. Nadja West.

„De-a lungul istoriei, bravii soldați, navigatori, membri ai Marinei, aviatori și membri ai Gărzii de Coastă LGBT au slujit și luptat pentru națiunea noastră. Pregătirea și voința lor au făcut armata noastră mai puternică și națiunea noastră mai sigură”, se arată în comunicat.

Colonelul Ron Crews, directorul executiv al Alianței pentru Libertate Religioasă a Preoților Militari, care se aștepta ca promovarea culturii pro-LGBT din US Army să se mai domolească sub noua administrație, consideră că „până acum nu am văzut nimic din ce am sperat”.

În mai 2011, Obama a emis o declarație prin care luna iunie este recunoscută ca luna persoanelor LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender).

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!