X

Dispozitivele WIRELESS – adevărul ASCUNS

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(Natural News) Tehnologia fără fir pare a fi peste tot în zilele noastre  – totul de la telefoane mobile, iPad-uri, laptopuri și chiar monitoare pentru copii – care emit unde pe frecvențe ultra-înalte care diferă foarte mult de undele de la frecvența (de rețea) convențională de 60 Hz (SUA).  Conform naturistului David Getoff, 3% din populație suferă în prezent de hiperelectrosensibilitate – o viață de suferință pe care nimeni nu ar trebui să o suporte.

Cunoscută în trecut sub numele de “boala undelor radio”, hiperelectrosensibilitatea provoacă o gamă larga de simptome incluzând: de la dureri de cap, amețeli și greață la anomalii ale sistemului imunitar și palpitații ale inimii. Chiar mai îngrijorător este că, până în prezent, 35% din populație se confruntă cu unele dintre aceste simptome ca urmare a expunerii la aceste alarmante vibrații de înaltă frecvență.

Aflați ceea ce nu dorește industria telecomunicațiilor să știți despre tehnologia fără fir și despre energia “murdară”. În următoarea oră de discuții NaturalHealth365, Jonathan Landsman și naturistul David Getoff vor dezvălui adevărul necenzurat despre tehnologia fără fir și alte forme de poluare cu unde electomagnetice de înaltă frecvență (EMF) și, mai important, cum să reduceți acest risc. Dacă dumneavoastră sau persoana iubită suferiți de probleme de sănătate “inexplicabile” – NU ratați acest program important.

Pentru a asculta acest program GRATUIT – vizitați http://www.naturalhealth365.com/free-shows și introduceți adresa dvs. de e-mail pentru detalii.

Mai periculoasă decât cele dispozitivele fără fir: electricitatea din casa dvs. ar putea să vă îmbolnăvească

Telefoanele mobile și alte dispozitive fără fir emit un tip de câmp electromagnetic numit radiație de frecvență radio. Aceste unde de frecvențe ultra-înalte au fost asociate cu o varietate de afecțiuni fizice și emoționale, cum ar fi scleroza multiplă, ADHD, obezitate, migrene, anxietate, depresie, sindrom de oboseală cronică și chiar cancer.

Dar, în conformitate cu Getoff, variațiile tranzitorii de înaltă frecvență ale tensiunii (de rețea; HFVT acronim din eng.) – cunoscute și sub numele de “electricitate murdară” – pot fi la fel de deranjante pentru sănătatea dvs. ca și radiația dispozitivelor fără fir (cu microunde). Variațiile tranzitorii de înaltă frecvență ale tensiunii (HFVT) sunt produse de aparatele electrocasnice din casele și școlile noastre și sunt cauzate de variația foarte rapidă (pulsarea) a curentului electric.

În prezența HFVT-urilor, undele sinusoidale normale de energie electrică sunt fragmentate și schimonosite – așa cum se întâmplă la becurile fluorescente compacte (economice – cu sursă integrată n.t), care sunt adesea cea mai întâlnită cauză, atunci când vine vorba de generare de HFVT-uri. (Sursele curent alternativ/curent continuu, acele cutii negre dreptunghiulare de pe cordoanele de alimentare sunt, de asemenea, o cauză principală a HFVT – sursa de alimentare de la calculator, laptop, telefon, s.a, cam tot ce nu folosește un transformator greu și voluminos pentru alimentare).

HFVT-urile pot provoca consecințe neurologice grave – inclusiv deficiențe de creștere și ADHD – dar prin utilizarea filtrelor HFVT de rețea se poate afla protecție. Getoff citează un studiu efectuat la o școală, în care filtrele HFVT au redus variațiile tranzitorii cu 90% – și au provocat îmbunătățiri semnificative ale sănătății atât pentru studenți, cât și pentru profesori.

Amintiți-vă că radiațiile provenite de la telefoanele mobile și de la alte dispozitive cu microunde au fost declarate ca fiind un posibil agent cancerigen uman .

Copii nenăscuți sunt deosebit de susceptibili la leziuni provocate de radiații, care afectează teaca protectoare a mielinei care cuprinde neuronii din creier De asemenea, este important să se protejeze copiii, care sunt mai vulnerabili decât adulții datorită țesuturilor creierului mai absorbante, a craniilor lor mai subțiri și de dimensiuni mai mici.

Nu lăsați tehnologia fără fir să vă distrugă sănătatea. Alăturați-vă, la următoarea ora de discuții NaturalHealth365, pentru un program informativ despre protejarea sănătății.

Pentru a asculta acest program GRATUIT – vizitați http://www.naturalhealth365.com/free-shows și introduceți adresa dvs. de e-mail pentru detalii.

Buna “igiena electromagnetică” este o necesitate

Pentru a reduce expunerea la variațiile tranzitorii de înaltă frecvență, unde radio și radiații cu microunde, Getoff recomandă practicarea unei igiene electromagnetice corespunzătoare. Aceasta înseamnă să fim conștienți și să reducem emisiile HFVT provenind de la televizoare, computere, imprimante, copiatoare, întrerupătoare cu variator, cititoare digitale “inteligente”, aparate eficiente energetic, telefon fix fără fir, și de microunde – să nu mai zicem de telefoanele mobile și de turnurile de semnal mobil.

Pentru a opri fluxul de radiații pe care ruterul wireless îl emite non-stop, Getoff recomandă înlocuirea routerelor Wi-Fi cu echipamente care utilizează cabluri Ethernet și înlocuirea tastaturilor fără fir cu versiuni cablate. Dacă nu este posibilă înlocuirea ruterului wireless, pur și simplu opriți-l noaptea pentru a reduce expunerea.

La următoarea ora de discuții NaturalHealth365, vom detalia modul în care dispozitivele wireless și poluarea cu unde electomagnetice de înaltă frecvență (EMF) reprezintă un astfel de pericol pentru sănătate. În plus, vom oferi sfaturi utile (în detaliu) despre cum să minimalizați expunerea.

Oaspetele din această săptămână: David Getoff, terapeut naturist tradițional  și nutriționist clinic certificat.

Descoperiți cele mai bune modalități de a reduce în mod eficient riscul de îmbolnăvire de la dispozitivele wireless – Dum. 14 mai

David Getoff este un terapeut naturist, nutriționist, învățător, educator, scriitor și expert recunoscut în problemele integrative de sănătate. Un membru al Asociației Americane de Medicina Integrativă și vicepreședinte al Fundatiei Pret-Pottenger Nutrition din California, David este, de asemenea, un membru ales al Colegiului American de Nutriție, co-autor al Reducerii tensiunii arteriale in mod natural și producător de DVD-uri educationale pe o gamă largă de subiecte, inclusiv despre alimentație sănătoasă, diabet și detoxifiere.

Pentru a asculta acest program GRATUIT – vizitați http://www.naturalhealth365.com/free-shows și introduceți adresa dvs. de e-mail pentru detalii.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Din CV-ul lui David Getoff:

    Graduate 3 year residential training – Homeopathic Academy of Southern California 2003

    Se pare că și homeopații spun lucruri bune… Nu sunt chiar atât de posedați cum îi mai zugrăvesc unii ortodocși habotnici și inculți.

  2. Minunat

    Hmm… Ortodocsi “habotnici si inculti” cum ar fi:

    Saccsiv (https://saccsiv.wordpress.com/2014/03/13/legatura-dintre-homeopatie-si-teosofie-adica-satanism/)

    sau

    Dr. Alexandru Anastasiu
    (http://marturieathonita.ro/marturie-socanta-despre-homeopatie/)

    sau

    Sfantul Paisie Aghioritul???
    “Homeopatia este incurcata. Multi s-au incurcat in aceasta poveste si au amestecat in ea multe teorii. Dupa ce vei lua o doctorie, iti vor spune aceia: “La inceput te vei simti mai rau, dar apoi iti va trece.” Sa spunem ca te doare obrazul. Celalalt iti da o palma puternica si te doare mai tare, asa incat starea de mai inainte, ti se pare o gluma, si o suporti usor.

    Mai exista si unii care sunt bolnavi numai cu inchipuirea. Unul ca acesta merge la medic, iar acela ii spune: “Pleaca, nu ai nimic.” Merge din nou si medicul iarasi ii spune: “Pleaca, nu ai nimic.” Merge apoi la homeopat. Acesta stie ca nu are nimic, dar nu ii spune, ci ii da un praf, pentru a-i linisti gandul aceluia si astfel ii trece durerea. “M-am facut bine”, spune acela.

    Aceasta este inselaciune! Apoi mai sunt si altii care, neputandu-se aranja nicaieri in alta parte, merg la homeopatie si astfel isi gasesc o ocupatie. Dar lucrul acesta este primejdios. Se incurca diferiti insi in treaba aceasta si nimeni nu poate avea incredere in ei. Apoi, resping toate celelalte tratamente.

    Eu as fi de acord mai degraba cu un botanist, cu un om de stiinta. Dar exista si multi escroci. Unul spune ca poate cunoaste toate bolile numai privind in ochii celui bolnav. Sunt si eu de acord ca unele boli se pot depista in felul acesta, dar cum va cunoaste acela inima privind in ochi. Altul spune ca prin ureche poate vindeca toate bolile. Baga in ea niste ace. Prostii. Acestia sunt niste escroci. Este nevoie de discernamant in toate acestea.

    – Adica, Parinte Paisie, sa nu facem tratamente homeopate la copil?

    – Nu, nu este un lucru in care sa ai incredere.”

    (http://www.crestinortodox.ro/sanatate-stiinta/homeopatia-practica-medicala-controversata-124988.html)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button