X

BILL GATES s-a intalnit cu presedintele Trump pentru a OPRI ANCHETA privind SIGURANTA VACCINURILOR

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bill Gates s-a întâlnit cu președintele Trump la Casa Albă, într-o încercare fără rușine, pentru a convinge președintele să renunțe la planul său pentru o anchetă independentă privind siguranța vaccinurilor.

Când a fost întrebat dacă a discutat subiectul vaccinurilor împreună cu președintele Trump, care a cerut în mod repetat o anchetă independentă privind siguranța vaccinurilor, Gates a răspuns cu tot entuziasmul:

– Absolut!  a spus Gates. “Sunt miraculoase și au făcut lucruri grozave, iar cu cele noi, putem face multe.”

Uluitor, Gates chiar a recunoscut că i-a spus președintelui că nu este nevoie de o anchetă independentă privind siguranța vaccinurilor, deoarece el “studiat problema” și vaccinurile sunt  “complet sigure”.

“Am auzit ca [Trump] s-a văzut cu medicii farmacisti și a spus că încă se întreabă despre vaccinuri, dar le-a mentionat totusi  că am studiat problema și că sunt complet sigure și că nu ar trebui sa mai existe vreo urma de indoiala in privinta aceasta. ”

Nu conteaza sutele de mii de americani cu experienta de prima mana, deseori tragica, care implica vaccinurile. Nu conteaza faptul ca milioane de americani, inclusiv presedintele, cred ca o ancheta independenta (care exclude orice influenta de la Big Pharma si compromis FDA) trebuie sa aiba loc. Nu luați în seamă aceste fapte, deoarece Bill Gates, cel mai bogat om din lume și un eugenist angajat, spune că vaccinurile sunt “complet sigure” și că “nu trebuie să ne îndoim” despre asta.

La scurt timp după câștigarea alegerilor de catre Trump, Robert F. Kennedy Jr. a fost blocat de reporteri în timp ce ieșea din Trump Tower din New York. Trump a spus că are în vedere o anchetă independentă privind siguranța vaccinului și o comisie asociată. La acel moment, Kennedy Jr. a declarat reporterilor că punctul de anchetă ar fi “să ne asigurăm că avem integritate științifică în procesul vaccinului pentru eficacitate și efecte de siguranță”. Deși administrația Trump nu a făcut niciun anunț oficial cu privire la Ancheta încă, impulsul public a crescut în favoarea creării sale.

De ce ii este unui  lobbyist  pro-vaccin ca Bill Gates atât de frică de o anchetă independentă? Ce are de ascuns? Dacă totul la vaccinuri este cum pretinde, atunci o anchetă independentă nu ar trebui să fie vreo preocupare pentru el.

Depopularea

Poate că pentru că în 2010, în același an, Fundația Bill și Melinda Gates a finanțat oameni de știință australieni pentru a elibera țânțarii OMG infectați cu o bacterie în lume, Gates a mărturisit că vrea să depopuleze Pământul – un obiectiv cheie Illuminati.”Astăzi, lumea are 6,8 miliarde de oameni; Care se ridică la aproximativ 9 miliarde de euro “, a declarat Gates în timpul Conferinței TED notabile, invitată doar pentru 2010.

“Acum, dacă facem o treabă foarte bună în ceea ce privește noile vaccinuri, serviciile de sănătate, serviciile de sănătate a reproducerii, ne reducem cu 10 sau 15%.”

Acum, acei țânțari infectați cu bacterii, creați de Bill Gates în 2010, fac rău în America – cu întreaga lume în pericol, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății – și Gates se întâlnește încă cu liderii mondiali pe care încearcă să-i oprească să-i investigheze pretioasele lui vaccinuri pentru scaderea populatiei. Rămâne de văzut dacă Gates va avea o influență asupra președintelui Trump.

 

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Hristos a înviat!
    Mă mir că mai există oameni, chiar și în Amerika, care cred că cineva poate ajunge președinte undeva fără aprobarea Fiarei. Nenea ăsta Baxter nu-și dă seama că kill gates s-a dus la lacheul Trump pentru a organiza chestia aia cu polițist bun și polițist rău în cazul vaccinurilor? Pentru că acolo nu se pune problema dacă vaccinurile sunt bune sau nu la ceva. Ci se pune problema: vaccinuri sigure contra vaccinuri mai puțin sigure. Adică, pentru plebe: hai să facem vaccinuri mai sigure. Iar a doua zi plebea mulțumită va merge și se va pune la coadă la medic să ia VACCINUL. PENTRU CĂ FĂRĂ VACCIN NU EXISTĂ NICI POSIBILITATEA SĂ FACI O EPIDEMIE AȘA DE MARE CA SĂ FIE ȘI NENEA kil gates et comp. eugenistică mulțumită!
    Nu mai înțeleg nimic! Ce se întâmplă cu noi?
    Mă rog pentru voi, Mihail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button