X

Dispusa sa-si piarda locul de munca, o infirmiera din Italia s-a prefăcut că vaccinează 550 de copii. Ce a speriat-o la acele vaccinuri?

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O infirmieră dintr-un spital din orașul Treviso, din Italia s-a prefăcut că vaccinează 550 de copii pe care îi avea în grijă, potrivit Digi 24. 

Femeia a fost suspendată din funcție și este anchetată de autorități după ce în urma mai multor teste s-a dovedit că anticorpii din serul vaccinului nu extistau în corpul celor mici.

Francesco Benazzi, directorul spitalului susține că infirmiera a acționat îmotriva deontologiei și că își cere scuze familiilor celor mici.

“Suntem surprinşi, la fel cum sunt şi părinţii copiilor. Le cer scuze lor şi familiilor. Mulţumită a doi asistenţi care au observat că acei copii nu plângeau, am reuşit să punem totul cap la cap şi să o dăm în vileag pe infimiera care a acţionat împotriva deontologiei și împotriva oricărui lucru logic”, a declarat Francesco Benazzi.

Întrebat cum și-a justificat gestul infirmiera, directorul spitalului a declarat că femeia evită să comunice pe seama acestui subiect.

“Nu vorbeşte, dar cred că este normal, pentru că există nişte proceduri în ceea ce o priveşte, deci va încerca să se apere. Oricum, ancheta noastră administrativă va duce, cred eu, la concedierea doamnei”, a mai declarat directorul spitalului.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button