X

Zeci de migranți musulmani prinși încercând să intre ilegal în România

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a depistat săptămâna trecută cinci grupuri formate din 51 de persoane din Siria, Irak, Afganistan şi Pakistan care încercau să intre ilegal în România.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au depistat pe direcţia localităţilor Gherman, Gaiu Mic şi Jamu Mare patru grupuri de persoane, formate din 46 de cetăţeni străini, relatează Realitatea.

Migranții veneau dinspre frontieră cu Serbia. Grupurile erau constituite din 22 bărbaţi, 11 femei şi 13 minori. Adulţii aveau vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani, iar minorii aveau între un an şi 17 ani.

Din Afganistan au fost 7 cetateni, din Pakistan 9, din Siria 2 şi din Irak 28. Aceștia aveau intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei.

De asemenea, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, au prins, în apropierea localităţii de frontieră Grădinari, alți 5 cetăţeni străini din Siria, cu vârste între 19 și 28 de ani.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
InterneRefugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Citiți și

Close

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.