X

VIDEO și transcriptul – Adevăratul scop al campaniei CHEMTRAILS – Vor să ne controleze prin WIRELESS, prin intermediul QUANTUM COMPUTERELOR

de null

https://www.youtube.com/watch?v=iTVO7C8Ob00

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Min.0:06 

Ne-am creat uneltele pentru a ne extinde zona de influență… Nu am fi putut ajunge atât de departe în acest domeniu acum 1000 de ani, așa că ne-am modelat uneltele necesare, devenind astfel capabili să creăm noi unelte cu ajutorul acelor unelte,  într-un întreg nou proces evolutiv. Și ne-am lărgit, efectiv, nu doar mărimea neocortexului, ci și numărul nivelelor de abstracție. Acele nivele suplimentare spre care ne-am îndreptat acum două milioane de ani ne-au dat posibilitatea să creăm muzică și artă umoristică. Aceste procese sunt de miliarde de ori mai puternice în computer. Dar nici măcar asta nu este cel mai interesant lucru. Dacă vreau să accesez 10.000 de computere în două secunde, pot face asta wireless; se multiplică în nori de 10.000 mii de ori. Asta o să facem cu neocortexul nostru. Merg ce merg, și îl văd pe Larry Page venind, ah… mai bine m-aș gândi la ceva interesant să îi spun, dar cu 3 milioane de module la mine în neocortex nu o să-l impresionez, am nevoie de miliarde pentru cele două secunde. Voi putea să accesez asta în nori, așa cum pot multiplica inteligența telefonului meu, de mii de ori în ziua de astăzi. Vom adăuga nivele suplimentare de abstracție și vom crea moduri mult mai profunde de exprimare: vom fi mai muzicali, mai amuzanți, mai sexy, mai buni în a ne exprima sentimentele de dragoste. Asta e viziunea mea despre ce vom face din noi.

Min.1:30

Evoluția creează structuri și tipare, care în timp devin mult mai complicate și mai bine informate, mult mai inteligente și mai creative, mai capabile în a-și exprima sentimentele înalte – ca acela de a fi iubitor. Deci, se merge în direcția pe care Dumnezeu a descris-o ca fiind chemarea fără de sfârșit. Cred că evoluția este un proces spiritual care ne face mai asemănători cu Dumnezeu. Așadar, există în lume și frumusețe, și dragoste, și creativitate, și inteligență. Totul vine din neocortex. Vom fi astfel capabili să lărgim neocortexul așa cum am descris, pentru a deveni mai asemănători lui Dumnezeu.

Min.2:40

Vedeți mașinuța asta de aici? Îl vedeți pe acest tânăr controlând-o prin transmițătorul din mâna lui? Face chestia asta să se miște înainte și înapoi, în sus și în jos, în oricare direcție vrea să o miște. Pentru că are un receptor și controlează acel receptor. Pentru ce vă arăt asta? Pentru că ăsta este planul… Asta este marea schemă… Asta este marea lucrare. Și nu mai este doar un zvon, o teorie a conspirației. Nu mai este băiatul cu folia de staniol pe cap.

Min.2:50

Acesta este un website numit lifenaut. Una dintre abonații mei, sherry, mi-a trimis asta. Asta se derulează la Universitatea Harvard, și se arată în detaliu cum vor uploada (încărca) conștiințele oamenilor, fie că aceștia sunt conștienți de asta sau nu. Nu va fi ca ceva pe care ai posibilitatea să-l alegi, ca la un aparat. În felul ăsta oamenii vor fi completamente controlați, exact ca acea mașinuță controlabilă de la distanță. Asta este, și asta explică tot. Chiar m-am gândit la chestia asta azi-noapte. De asta au apărut dintr-o dată oamenii de știință să ne spună că vor da cu prafuri în aer. Chiar dacă noi știm că ei au făcut asta în ultimii 20 de ani,  însă acum nu mai au de gând să nege, acum ridică steagul.

Min.3:40

Când Smithsomian a ieșit și a expus chemtrails, arătând o poză a cerului care în mod clar și evident era șpreiat cu prafuri, eu v-am spus de chestia asta chiar de atunci. Și nu v-o zic la modul: v-am spus eu. Toate chestiile astea vin peste oameni cu un motiv, motivul pentru care trăncănesc despre asta pe youtube tot timpul.

Min.4:00

Sunt creștin. Cred că există un Creator Care L-a trimis pe Fiul Său să moară pentru noi, și asta e tot ce pot să spun. Dar nu trăiesc ca un creștin, nu arăt ca un creștin. Niciun om sănătos la cap nu ar crede că sunt, dacă nu aș începe să vorbesc. Și când aș începe să vorbesc m-ar eticheta ca și conspiraționist.

Min.4:20

Motivul, scopul pentru care au ieșit cu treaba asta… acum o să dăm cu prafuri … ca în videoclipul următor: Programul de cercetare în inginerie solară al Harvard lansează în primăvara lui 2017… – este  motivul pentru ce ei ies cu treaba asta acum. O să șpreieze cu chestiile astea, noi o să inhalăm chestiile astea, și vom fi parte din singularitate. De asta o să dea cu prafuri în aer. Pentru că o să o șpreieze atât de rău încât nu o să o mai poată nega, și de asta ies acum cu treaba asta. Dar motivul pentru care înaintează exponențial cu șpreierea, cum îi place lui Ray Kurzweil să spună tot timpul, este pentru că noi vom inhala tot acel aluminiu, tot acel bariu, tot acel  stronțiu, și ce naiba mai au de gând să pună acolo, precum și alte prafuri inteligente, și în felul ăsta vor putea să ne controleze. Vor fi turnuri de vânt care nu se mai termină,  turnuri telefonice pe care le vedem peste tot. Acesta este răspunsul. Acesta este întrepătrunderea lucrurilor și motivul pentru care avem sateliți. De ce avem nevoie de rețele de turnuri de telefonie care nu se mai termină niciodată? Pentru că acestea vor opera în legătură cu chemtrails. De aceea au ieșit să spună: Noi nu am dat cu prafuri, dar o vom face acum. Vor da atât de rău cu prafuri încât va fi de necontestat, dar cel puțin va fi sub masca stopării încălzirii globale, care este chiar rezultatul direct al chemtrails, în primul rând. Însă motivul pentru care au început să-mi devină clare lucrurile… motivul pentru chemtrails și pentru care au înaintat în treaba asta, cu Smithsonian vorbind la Harvard despre chemtrails, și dintr-o dată toate aceste website-uri cu uploadarea conștiințelor umane. Asta este! Ai impresia că ne controlează acum? O să ne controleze prin wireless prin intermediul quantum computerelor, care efectiv comunică către cealaltă parte, către alte ființe dimensionale. O să poată astfel să ne controleze. Singura speranță pe care o avem este o civilizație… singurul răspuns pe care l-am găsit prin cercetarea pe care am făcut-o, prin intermediul abonaților mei, a experților, a mesajelor, prin tot ceea ce am cercetat de-a lungul anilor este scutul lui Dumnezeu – rugați-vă să fiți protejați! Unii dintre noi sunt pecetluiți, pe unii asta nu-i afectează, unii sunt vigilenți, în timp ce alții nu pot să vadă nimic.

Link-urile vor apărea în descriere RichiefromBoston.

Se întâmplă! Pur și simplu se întâmplă! Dați like, share, subscribe cât încă se mai poate. Eu am ieșit!

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Soarta de goym!! Or sa vrea sa ne bage “procese ascunse” (programe ascunse, gen virusi, ca la calculatoare) si in cap, nu doar in smartphone-uri (pentru cine foloseste asa ceva)!…

    Foarte bun indemnul sa ne rugam sa ne apere Dumnezeu! Doar EL ne mai poate apara, tot la fel cum doar EL ne poate deschide ochii ca sa ne trezim si sa intelegem ce se intampla in lumea asta dincolo de aparentele prezentate de mass-media! (fara EL am iubi si noi naivitatea, am crede in povesti si minciuni)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button