X

VIDEO: Avioane de luptă RUSEȘTI la granița României

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Armata Statelor Unite a făcut public filmul unui incident care a avut loc luna trecută chiar în Marea Neagră. Din imaginile difuzate de oficialii americani se vede cum trei avioane de luptă ruseşti trec destul de aproape de distrugătorul USS Porter, care se afla în Marea Neagră în cadrul unor manevre militare comune cu forţele militare româneşti.

Comandanţii militari americani au precizat că acţiunea avioanelor ruseşti a fost una cel putin nesigură, chiar riscantă, pentru că ar fi putut duce la un incident armat voit sau nu între cele două forțe militare, americană și rusă.

Nava americană a încercat să intre în contact cu avioanele ruseşti, însă fără rezultat. Moscova a negat acest incident, luna trecută, iar după difuzarea filmării a refuzat orice comentariu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button