X

Succesul campaniei anti vaccin HPV si … insuccesul campaniei anti cip. Sau cum sta treaba cand SISTEMUL face BAU

Citez din articolul Vaccinul HPV, aruncat la gunoi. :

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană (DSPJ) Constanţa va distruge 2.773 de doze de vaccin HPV rămase nefolosite, ele urmând a fi retrase luna aceasta din cabinetele medicilor.

În judeţul Constanţa, de la începutul campaniei de vaccinare împotriva cancerului de col şi până acum au fost folosite doar 2.227 de doze din totalul de 5.000 de doze de vaccin HPV. În consecinţă, campania a fost un adevărat eşec, mai ales că fiecare doză de vaccin în parte a costat în jur de 100 de euro, bani care acum se pierd. Pentru această campanie, Ministerul Sănătăţii a scos din vistierie 23 milioane de euro, bani cu care au fost achiziţionate 330.000 de doze de ser. Din păcate, părinţii elevelor au fost destul de rezervaţi în ceea ce priveşte eficienţa acestui vaccin şi au refuzat să-şi imunizeze fetele.

„Nu am vrut să-mi vaccinez fata şi după aceea să mă trezesc că cine ştie ce boală are”, ne-a declarat mama unei fetiţe de clasa a VII-a. Femeia este speriată de reacţiile pe care le-au manifestat eleve de vârsta fetiţei ei în alte ţări şi a preferat să stea deoparte. Termenul de valabilitate al fiolelor a expirat, iar acum nu se mai poate face altceva decât să fie distruse. Conducerea DSPJ Constanţa a solicitat ministerului 7.300 de fiole, cifră egală cu numărul de fetiţe din clasele a VI-a şi a VII-a, apte pentru primul set de vaccinare. Din nefericire, părinţii s-au temut de efectele secundare care au afectat doarte multe persoane de sex feminin.

Primul eşec al campaniei de imunizare a avut loc în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când doar 64 de fetiţe din judeţul nostru s-au lăsat vaccinate. Totul a fost pus la acea vreme pe seama slabei informări a populaţiei cu privire la acest vaccin. De data aceasta, povestea se repetă…

Comentariu saccsiv:

Si bine fac parintii ca se tem:

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

Eu ma bucur. Multumita bunul Dumnezeu, esecul mega campaniei lor a fost un efect al campaniei anti vaccinare dusa pe internet, la conferinte si in cateva publicatii ce nu apartin mass-media. A fost un soi de batalie intre Goliat si David. Si a castigat micutul David. Dovada ca se poate. Ce inseamna succes? Faptul ca parintii nu si-au vaccinat fetele. Ce ar insemna succes in campania anti cip? Evident, ca lumea sa refuze cipurile.

Asta trebuie inteles foarte bine. Succes n-a insemnat determinarea SISTEMULUI de la a nu mai cumpara vaccinurile. Tot astfel succes in campania anti cip nu trebuie sperat sa insemne ca SISTEMUL sa renunte la cipuri.

Tot cam acum doi ani, cei ce luptau pe frontul anti vaccin, o faceau si pe cel anti cip. Dar intre timp SISTEMUL a facut BAU! Adica si-a aratat anul trecut intentia ferma de a implementa incepand de anul acesta cipurile in tot soiul de documente. De asemenea si e-Guvernarea.

Si brusc randurile luptatorilor anti cip s-au rarit. Caci una era sa vorbesti acum doi ani despre pasaport (caci pana la urma nu esti obligat sa calatoresti) si despre un viitor nedefinit al cipurilor din alte documente, dar cu totul altceva e cand aproximativ iminent esti nevoit sa iei o decizie de tipul: cu card de sanatate sau fara, cu buletin sau fara, inregimentat in eGuvernare sau nu.

Pe de alta parte, tot e bine: ca s-au dat pe fata intrusii, cei ce acum doi ani figurau a lupta alaturi de noi dar care la momentul adevarului au intors armele si i-au atacat furibund pe toti cei ce indemnau la a nu fi luate cipurile. Inclusiv pe marii duhovnici:

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Parintele Paisie Aghioritul: „CHIAR SI ATUNCI CAND PRIMESTE BULETINUL, TOT SE LEAPADA DE HRISTOS”. Despre U.E., pecetluire si buletinele electronice

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

ALT „ISTERIC”. Monahul TEODOR STANESCU: „Cei care vor accepta BULETINELE CU CIP, vor renunţa la Dumnezeu şi-l vor accepta de bună voie pe satana.” Despre VREMURILE APOCALIPTICE

VIDEO – PS Sebastian, Episcopul Slatinei: „Nu acceptati cipurile nici macar in pasapoarte”

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

VIDEO: Inca din 2009 PARINTELE IOAN DE LA RARAU spunea foarte clar SA NU LUAM BULETINE sau orice act CU CIP …

VIDEO: Parintele NEONIL STEFAN (staretul manastirii FRASINEI) despre CIPURI …

Un alt examen este acum, cu atacurile impotriva Parintelui Iustin Parvu:

A INCEPUT PRIGOANA. Ziarul pro Basescu EVENIMENTUL ZILEI il ATACA FURIBUND pe Parintele IUSTIN PARVU. S-a pus in miscare PROCURATURA si SRI-ul. MOTIVE: marturisirea ortodoxa, iubirea de patrie, anti ecumenismul si lupta anti cip …

Cine este KATZ, stapanul Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania, cel ce cere PRIGONIREA PARINTELUI IUSTIN PARVU?

Foarte firava atitudinea celor ce acum doi ani ii erau alaturi in lupta anti cip. Ceea ce inseamna ca ne-am rarit si mai mult.

Mai grav insa, consider ca-i aproape sigur ca intrusii ce au intors armele pe frontul anti cip, vor incerca repetarea schemei de anul trecut:

VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei

Atunci au incercat sa-l determine pe Parintele Arsenie Papacioc sa aiba o atitudine caldica in chestiunea cipurilor. Acum probabil vor incerca sa-i inmoaie si sa-i infricoseze cumva pe cei de la Manastirea Petru Voda si daca va fi cu putinta, chiar pe Parintele Iustin Parvu. Daca nu vor reusi in chestiunea cipurilor, macar in restul vor spera sa aiba succes.

Cititi va rog si:

Multi am fost la chemarea parintelui Iustin Parvu. Putini am mai ramas …

Nu era bine ca in actiunea anti CIP sa fim la fel de uniti precum in actiunea anti vaccin GARDASIL? Era bine si tocmai de aceea nu suntem uniti …

Si apropo, mai facem ceva cu fluturasii aceia?

Primul model final de FLUTURAS ANTI CIP. Raspanditi

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button