X

www = 666 (ebraica). CUM INTERPRETAM? Care e legatura cu documentele cu cip, e-Guvernarea, internetul obiectelor?

Accesul pe internet se face incepand de fiecare data cu „www”.  Litera w este vav, a sasea litera din alfabetul ebraic. Unii considera chiar ca vav deriva dintr-o hieroglifa ce reprezenta un carlig, o momeala. Nu sunt insa sigur asupra acestei ultime chestiuni.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Stim ca savantii evrei au gandit si au dorit construirea primei bombe atomice:

BOMBA ATOMICA, o afacere a elitei EVREIESTI?

Aceiasi savanti au insistat mai apoi pentru crearea CERN:

Cercetatorii de la CERN (ce au creat si World Wide Web) vor sa produca la LHC un mini BIG BANG

Iar la CERN a fost conceput in 1989 acest … www (World Wide Web):

World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE?

Mai stim ca exista o stransa legatura intre documentele biometrice cu cip si internetul obiectelor si e-Guvernare:

Comentariul zilei (23.09.2010): legatura dintre WEB 3.0 si RFID

INTERNETUL OBIECTELOR – RFID: Rezolutia Parlamentului European din 15 iunie 2010. Sau cum ni se construieste o cusca invelita in staniol frumos colorat

Video: IBM despre INTERNETUL LUCRURILOR. Fiecare om sau obiect va fi conectat prin tehnologia RFID la internet si astfel va fi o societate minunata pe acest pamant …

PIRAMIDA e-GUVERNARII

Asadar, iata un sir interesant: documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – internet in banda larga – www = 666 …

Altfel spus, in viitorul apropiat, legitimarea in fata sistemului si accesul chiar si la cele mai simple resurse necesare vietii sa va face prin documentele personale electronice ce deschid poarta cu cei trei de 6.

Se spune ca evreii considera ca mesia va veni atunci cand ei vor stapani toate bogatiile pamantului:

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA

Dar ei deja stapanesc toate bogatiile pamantului:

A INCEPUT CERNEREA – aparatorii masoneriei, ai ecumenismului, a cipurilor si ai sionismului fac pe fata front comun impotriva IPS SERAFIM DE PIREU. Raspunsul Mitropolitului. DE CE MITROPOLITUL ARE DREPTATE, dar nu in intregime?

Este foarte posibil sa cautam degeaba pe 666 in bucatica de siliciu de pe cipul din documente. Este foarte posibil sa nu-l gasim nici macar in cipul implantat. Acest cip (din documente sau implantat) de sine statator nu prea le este util stapanilor SISTEMULUI. Adica alaturarea numelui de un numar de identificare, chiar pusa pe un cip, le-ar fi la fel de folositoare cum le-a fost si bolsevicilor sau nazistilor:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

Dar atat … Ce avem acum in plus? Amprentare, scanarea irisului, recunoastere faciala:

MEXIC va deveni prima tara care va folosi SCANAREA IRISULUI IN ACTUL DE IDENTITATE …

O diferenta majora fata de aplicatiile masinariilor IBM din perioada nazista. Si totusi, daca ar fi doar atat, controlul n-ar fi inca total. Ce lipseste? Cum ar putea ei stii instantaneu ce face, cum face si cand face ceva orice om de pe planeta? Pentru ca fara cip sa nu poti cumpara sau vinde? Raspunsul este deja evident: prin internet

Cred ca este o pista ce trebuie studiata.

Deci sunt cel putin doua elemente esentiale in sinistrul angrenaj: cipul si internetul. Iar unul din mijloacele prin care ELITELE te obliga sa intri in sistem este e-Guvernarea. Care este singura modalitate de a nu intra in hora dracilor? Refuzul oricarui document cu cip.

Iata deci o legatura intre 666 si cip. Nu spun ca va fi singura si ca nu le va debita mintea intr-un viitor apropiat sa puna cumva acest numar chiar pe cipuri. Doresc insa sa sublinez ca este foarte probabil suficient si cat au realizat … Atentie mare si vigilenta maxima. Si in primul rand nadejdea in bunul Dumnezeu.

Doamne ajuta!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button