X

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

   Iata comentariul Pr. Gabriel postat la articolul  INTREBARE catre cei UN MILION care au cerut referendum in chestiunea actelor cu CIP. Ce s-ar intampla daca toti am refuza noile BULETINE CU CIP?:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In fata unui ghiseu de telefonie si internet.

-Buna ziua!
-Doamne ajuta! Am venit sa platesc si eu abonamentul…ma numesc.X..
-Nu am nevoie de numele dvs. ci de CNP.
-Pai, identitatea mea asta este.X
-Va cred, numai ca numele dvs “nu imi foloseste”, calculatorul nu va “stie” dupa nume.
-Am inteles, dupa numar, deci..Pai eu totusi sunt recunoacut dupa nume si cand ma recomand tot numele mi-l dau.
-Asa este, zambind irornic, insa sunt prea multe nume care coincid si astfel va identificam dupa numarul CNP.
-Ce ironic, sa ti se dea un nume la Botez si tu sa fi identificat ca un detinut dupa numar.
-Cum vreti…. platiti sau nu?
-Mda..

De mult statul ne identifica prin numere. Pt. el sutem o tolba de cifre. Daca era cinstit cu noi, ne identifica prin nume.
Nu ati vazut ca si in cataloagele scolare sub nume se trece si numarul cnp?
Aproape in orice sector al vietii sociale se cere numarul..

Fericit si de 10 ori mai fericit cel care reuseste sa-si impuna NUMELE in locul Numarului.

   Iata si ce scrie Judecator Carmen Elena Paduraru in articolul „E-ROMANIA – un pas hotarator spre DICTATURA”:

   Oops…! Dar de ce numere? Orice om este mandru de numele sau, pentru ca l-a primit de la parinti, pentru ca orice nume are o poveste a lui, pentru ca numele contureaza de multe ori personalitatea si creeaza un confort  si o stabilitate psihica deosebita cand esti apelat sau cand te prezinti. La fel de special, ca si  cucerirea unei mici planete e momentul in care ne concepem semnatura olografa, scriptica, pe hartie, cand debutam in cariera sau cand ne schimbam numele dupa casatorie…

   Si atunci, cum sa devenim numere? Cine doreste asta si cu ce scop? Sa ni se explice ca sa intelegem mecanismul gandirii lor!

   Acum ne trezim ca dintr-un vis… Aaa, am inteles, aceasta este minunata lume de progres si civilizatie asteptata  si promisa noua de organismele internationale si de Uniunea Europeana, pe care le-am ascultat  ca niste elevi cuminti si silitori chiar!

   Cei care sustin cu seninatate acest proiect, inainte de a reproduce mecanic niste informatii pe care le-au primit la cursuri de pregatire, la simpozioane, la agape masonice, scoli de Reiki or de new age sau site-uri diverse, ar trebui sa-si verifice constiinta, sa –si priveasca mama sau copilul in ochi si sa-i spuna: de acum nu ma mai cheama, Traian, Emil, Gabriel, Tudor, Mihai, Elena etc, ci sunt numarul cutare iar dupa 1 septembrie, cand va fi legea semnaturii electronice operativa, iti vei lua pensia sau vei fi inscris in catalog dupa ce ti se vor lua amprentele si vei avea un cip ca nu cumva sa devii vreun terorist international si sa nu te putem prinde… Sa-i mai spuna de asemenea ca tot atunci va lua sfarsit criza si ca nu vor mai fi probleme economice, nu vor mai lua foc bebelusii in maternitati,nu vom mai manca alimente care creeaza cancer si alte boli.

   Comentariu saccsiv:

   Asadar, aproape fiecare om de pe planeta va avea un numar unic. Iar SISTEMUL se va stradui sa implementeze dracia chiar si in zone mai putin „civilizate” (În INDIA a inceput RECENSAMANTUL BIOMETRIC al populaţiei …). Spun aproape, deoarece probabil vor fi tari din Africa sau cine stie de pe unde, ale caror populatii vor fi exterminate, fie cu ajutorul “armelor rasiale” (cititi va rog nota 17 de la EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi), fie prin vaccinuri (VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …), fie prin alte metode.

   De cand sunt oameni pe pamant, fiecare are un nume, iar pentru crestini, numele are o semnificatie aparte.

   Iata ce putem citi in articolul Cate nume dam copiilor la Botez ?:

   In cartea numita Molitfelnic, intre rugaciunile / randuielile legate de nasterea unui prunc este si cea intitulata “Rugaciunea la insemnarea pruncului cand i se pune numele”. Potrivit acestei randuieli, rugaciunea de punere a numelui se citeste in a opta zi dupa nastere, tot atunci cand si Pruncului Hristos i s-a pus numele. Pentru ca inca nu este botezat, pruncul este adus la Biserica, insa numai in pridvor sau in pronaos, unde si are loc aceasta randuiala.

   Preotul insemneaza pruncul cu semnul Sfintei Cruci pe frunte, pe gura si in dreptul inimii. Aceasta insemnare se face pentru luminarea mintii si a gandurilor, pentru pazirea cailor celor drepte, a cuvintelor curate si pentru intarirea in dragoste si blandete. Dupa aceasta insemnare, parintele rosteste rugaciunea speciala, in urma careia pruncului i se pune numele. Acesta este numele cu care pruncul se va identifica si se va numi toata viata, cat si numele cu care el se va prezenta la Dreapta Judecata.

   Pruncul trebuie sa poarte numele unui sfant, iar nu al unei rude, sfant caruia va trebui sa ii si urmeze cu vietuirea, pe care sa-l si aibe drept ocrotitor toata viata.

   Vedem cum fiecare nume are in inima noastra o anumita rezonanta. Unele ne plac, iar altele nu. Aceasta nu pentru ca numele ar avea ceva in ele insele, ci pentru ca fiecare nume este umplut cu duhul celui pe care l-am intalnit purtand acel nume. Apare astfel o stransa relatie intre persoana si numele pe care-l purta, vazand de aici ca numele nu este ceva pus de amuzament sau de eticheta, ci un lucru cu mult mai profund. Vedem cum, in Sfanta Scriptura, numele lui Dumnezeu este un nume cu putere, fiind chiar si doar rostit.

   Iata si ce mai putem citi in articolul TAINA BOTEZULUI:

   Dreptul de a savarsi Botezul il are numai episcopul sau preotul. In lipsa de preot poate boteza si calugarul simplu sau diaconul, iar la vreme de mare nevoie, daca pruncul e pe moarte, il poate boteza orice crestin, barbat sau femeie si chiar tatal pruncului. Cum? – Afundand pruncul de trei ori in apa curata si rostind formula sfanta a Botezului: “Boteaza-se robul (roaba) lui Dumnezeu (numele) in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin” (Can. 44-45 al Sf. Nichifor Marturisitorul si Marturisirea Ortodoxa, partea I, Raspuns la intreb. 103, trad. cit. p. 93). Dar daca cel botezat astfel ramane in viata, preotul va completa slujba Botezului, dupa randuiala obisnuita, dar numai de la cufundare inainte, adica nu se mai citesc exorcismele si nu se mai face Sfintirea apei, ci numai il miruieste cu Sf. Mir, citindu-i rugaciunile care  urmeaza de aici inainte.

   Vedeti asadar importanta numelui? Ba chiar si dracul daca te striga, o face pronuntandu-ti numele si nu foloseste diminutivul sau o porecla sau altceva.

   Prin numarul unic SISTEMUL „rezolva” cel putin trei probleme din agenda sa anti crestina:

–          numele devine in mentalul maselor din ce in ce mai neimportant

–          se pregateste de zor faza finala a inregimentarii si supravegherii totale

–          se alipeste numele de numarul sistemului antihristic

   O data cu acest numar, putem spune ca pecetluirea a si inceput iar punctul culminant va fi momentul in care fara semnul fiarei nu vom mai putea vinde sau cumpara. Asta de fapt se fac ca nu inteleg cei ce-i ataca furibund pe cei ce indeamna sa nu luam buletinele cu cip. Pe de alta parte, asta este ceea ce de fapt au inteles foarte clar STALPII ORTODOXIEI:

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

   Pentru a fi si mai usor de priceput, voi face o paralela dura intre insemnare si desfranare.

   Codul de bare a fost aidoma cu a pofti o desfranata pe strada. Cardul a fost asemenea cu a o privi dezbracata. Buletinul va fi asemenea cu a o lua in brate si a o mangaia si saruta, un soi de preludiu al actului sexual. Dar multi se bat cu caramida in piept spunand ca nu vor si incheia acest act sexual …

   Pe de alta parte, Domnul nostru Iisus Hristos ne-a explicat clar:

   „Eu însă vă spun vouă: Că oricine se uită la femeie, poftind-o, a şi săvârşit adulter cu ea în inima lui.”

   Asadar, ratacesc cumplit cei care spun ca actele si cardurile cu cip (pe care sunt trecute numele noastre) nu reprezinta nici un pericol.

   Pe de alta parte, nu este corecta nici ideea larg raspandita conform careia acestea sunt un pas pana la lepadare. Mai degraba sunt un inceput de lepadare.

   Ca intelegem sau nu cum sta exact treaba, noi trebuie sa urmam indemnul stalpilor ortodoxiei, care spun clar sa NU LUAM BULETINELE.  

   Vedeti insa, fratilor, noi ne straduim sa ne ferim, asa cum incercam sa ne ferim de o desfranata. Cei ce ne ataca insa, ii indeamna pe toti sa ia sanii curvei in maini si s-o sarute, sub pretextul ca daca nu vor duce actul sexual pana la capat, nu este desfranare …

   E o taina chestia asta cu numele. Iar a-l alatura unui numar global unic este cert o treaba nefasta.

O cititoare despre perioada de dupa ce a luat un CARD CU CIP: „a fost cel mai mare cosmar pe care l-am avut vreodata”

   Majoritatea dintre noi nu stim multe sau mai bine zis, multe nu le mai stim, din cele ce le stiau multi dintre stramosii nostri. A avut SISTEMUL grija si de asta …

   De ce ne nastem? Care e scopul trecerii noastre de o clipa pe acest pamant? Ne tot jucam, dar ne jucam cu sufletele noastre, precum un copilas ce tot umbla cu un cui pe langa o priza.

   Multe facem si nici nu stim ce facem. Si chiar daca ni se explica, nu pricepem. Si macar daca am face ceea ce suntem invatati, spre binele nostru, sa facem, chiar daca nu pricepem, tot ar fi bine. Dar multi dintre noi, nepricepand, se incapataneaza sa emita teorii la nivelul mintii lor.

   Spune Sfantul Apostol Pavel in Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, capitolul 6:

15. Au nu ştiţi că trupurile voastre sunt mădularele lui Hristos? Luând deci mădularele lui Hristos le voi face mădularele unei desfrânate? Nicidecum!  

16. Sau nu ştiţi că cel ce se alipeşte de desfrânata este un singur trup cu ea? “Căci vor fi – zice Scriptura – cei doi un singur trup”.  

   Multi dintre noi nu pricepem spusele de mai sus. Mai ales in aceste vremuri de indobitocire si cimentare in material, la care ELITELE prin slugoii lor ne supun clipa de clipa. Nu intelegem mecanismul: cum adica sa devenim una? Ca pana sa ne trezim, mergeam unii dintre noi la curve si pe urma ne uitam in oglinda si nu parea nimic lipit de noi. Dar totusi, dupa ce ne-am trezit, ne straduim sa stam departe de desfranate, caci credem ca cele scrise in Sfanta Scriptura sunt bune si de folos. Chiar daca nu intelegem toti cum vine treaba.

   Vedeti insa fratilor, daca se subliniaza clar in Biblie cat de rea poate fi acea impreunare, cu cat mai rea credeti ca este acea alipire a numelor noastre de acele numere, ce reprezinta de fapt insemnarea ce a inceput-o SISTEMUL asupra noastra?

   Desigur, chiar si dupa ce vor citi cele de mai sus, vor fi comentatori din tabara caldiceilor zonei gri, ce vor zice: buletinul cu cip nu e lepadare.

   Eu insa le repet: e sau nu e lepadare, asa cum a mangaia o curva goala e sau nu e desfranare.

   Unii vor continua poate si vor zice: nu e inca semn pe mana sau frunte. Eu insa le zic: sunteti siguri ca daca va tavaliti cu desfranatele prin iarba, nu veti si incheia actul sexual? Daca veti muri in timp ce le mangaiati, ce veti zice la Judecata? “Doamne, nu socoti a fi curvie, caci eu nu aveam de gand sa merg pana la capat …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button