X

MEXIC va deveni prima tara care va folosi SCANAREA IRISULUI IN ACTUL DE IDENTITATE …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Citez din articolul Mexic va deveni prima ţară care va folosi scanarea irisului în actul de identitate:

Mexic va deveni, începând de luni, prima ţară care va folosi scanarea irisului în actul de identitate. 

Documentul, care va include imaginea ochiului şi amprenta degetelor, o fotografie şi o semnătură, va fi 99% fiabil, potrivit The Telegraph.
“Condiţiile legale, tehnice şi financiare au fost îndeplinite pentru a pentru a începe procesul de eliberare a acestui document de identitate.” a declarat Felipe Zamora, responsabil pentru afacerile legale din Ministerul de Interne Mexican.
Criticii, inclusiv Comisia Naţională de Drepturi ale Omului, şi-au exprimat îngrijorările privind acest sistem, compilarea datelor cu caracter personal putând încălca drepturile individuale.
Mişcarea va fi introdusă gradual, cu 28 milioane de minori participanţi la prima etapă de doi ani şi cu costuri în valoare de 25 milioane de dolari.
Cardurile vor fi folosite de către adulţi începând cu 2013.

Cititi va rog si:

“Fiecare persoana, loc si obiect de pe aceasta planeta o sa fie conectata la Tehnologia de scanare biometrica a irisului, in urmatorii 10 ani”. Se va incepe EXPERIMENTUL in Mexic?

Si iata ca l-au inceput … Si nu oricum, ci in mare graba. Actiunea asta a documentelor biometrice nu se desfasoara doar in SUA, Europa si spatiul rusesc. Ci la nivel mondial:

Din nou despre MEGA ACTIUNEA din India: BULETIN BIOMETRIC CU CIP, amprentare, scanarea irisului, numar unic de identificare pentru o populatie mai numeroasa decat a SUA, UE si Rusiei luate la un loc …

Dupa India, CARD de indentitate CU CIP, obligatoriu si in AFGANISTAN. Dovada faptului ca SISTEMUL vine cu CIPUL dupa tine si in jungla si pe dealurile pustii, pana la capatul pamantului …

In SUA se repeta scenariul din Afganistan? Acolo au inceput cu scanarea irisului si colectarea de date biometrice, in numele luptei impotriva terorismului, si au ajuns la … CARD de indentitate CU CIP, obligatoriu

De fapt putem spune ca in tari precum Mexic, India, Afganistan, tehnologia folosita este cu mult mai performanta. Indubitabil insa, statele „civilizate” se vor alinia si ele, caci dracia se va impune pe plan mondial.

Nu mai e mult, fratilor …

Din pacate, unii dorm pe ei si ii indeamna si pe altii la somnolenta:

OM AL SISTEMULUI sau DAT CU SMIRGHEL PE CREIER? Staretul Iustin Miron de la Manastirea Oasa: PRO CIP si ECUMENISM. Promovat in „Lumea monahilor”, desigur …

Ce vom face insa noi, cei ce intelegem despre ce e vorba? Caci a sosit momentul adevarului si al cernerii cumplite:

Vor fi primiti la manastire calugarii ce refuza documentele cu cip? Manastirile se vor inregimenta in e-Guvernare?

PASAPORTUL CU CIP (obligatoriu): Momentul adevarului pentru crestinii anti cip din Moldova …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button