X

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

   In cele ce urmeaza voi detalia aspecte foarte putin dezbatute zilele acestea, de cand a inceput polemica iscata de noile pasapoarte, dar necesare pentru a intelege ca ELITELE construiesc neabatut un drum inceput mai demult: SUPRAVEGHEREA TOTALA. In preambul, urmariti va rog documentarul:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   IBM, VERICHIP and the FOURTH REICH (IBM, VeriChip si al patrulea Reich)

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=4040930009676933149]

   În spatele sistemului perfect al cărţii de credit, al codului de bare, realizat prin computer, se ascunde o dictatură universală, se ascunde sclavia, robia faţă de antihrist

 

   cuviosul Paisie Athonitul

   Miliarde de dolari sunt cheltuite pentru instalarea a milioane de camere de supraveghere în fiecare oraş si satuc din SUA si Marea Britanie . Programele de calculator pentru citirea plăcuţelor de înmatriculare urmăresc mişcările americanilor indiferent unde merg aceştia. Noi sisteme sunt instalate pentru scanarea feţelor, citirea buzelor şi analizarea mersului. Sub Legea trădătoare a Comisiilor Militare, cetăţenii americani pot fi arestaţi în secret, deposedaţi de cetăţenie şi transportaţi pe calea aerului în tabere de tortură din afara ţării şi executaţi tot în secret. Sub secţiunea 802 a Actului Patriotic, toate infracţiunile sunt considerate ca fiind terorism. Echipajele Poliţiei Federale numite echipe VIPER obligă în mod aleatoriu americanii să se alinieze si să-şi prezinte actele. De la trotuarele din Miami sau pasajele subterane din New York si pana la străzile din Houston, Texas, cetăţenii sunt percheziţionaţi de brigăzi de poliţie paramilitară puternic inarmate de cate ori acestea o doresc .

   COMISIA EUROPEANA pune in practica un proiect de 3 ani pentru a introduce cartile electronice de identitate in Europa si sa le faca pe cele existente recunoscute in toate tarile Uniunii. Cartile electronice de identitate au un microcip incorporat RFID, care permite detectarea posesorului unui asemenea card de la distanta, fara ca acesta sa fie constient ca e urmarit!

   Proiectul inital de 20 de milioane de euro va porni in 13 tari urmand a fi extins dupa ce se va confirma functionabilitatea lui. Pretextul oficial este de a face ca persoane din diferite tari sa aiba acces la “facilitati” din statele pe care le viziteaza pe baza acestui card. In realitate, se doreste instituirea unui control totalitar asupra cetatenilor! Fiindca noile carti de identitate electronice pe care vom fi fortati sa le acceptam, vor contine toate datele noastre biometrice (amprentele digitale; dar si cele ale irisului; fizionomia)! Deja, oricine calatoreste in SUA (dar si in alte tari din lume) este supus unei astfel de masuri (prelevarea datelor biometrice)! Nu mai vorbesc de angajatii diverselor companii care sunt fortati sa se lase amprentati pentru a-si putea pastra slujba .

   Sursa : Eurosceptic

   EAN-13 (European Article Numbering = Numerotarea Europeana a Articolelor) este varianta pentru Europa si restul lumii si se pare ca va fi folosit pentru stabilirea unui cod numeric matricol unic (C.N.M.U.) pentru fiecare individ, cod ce urmeaza a fi inscris pe noile cartele europene de identitate .

   În mai 1997, brevetul înregistrat în S.U.A. la nr. 5629678 a fost acordat unui “Sistem de observare, de reperare si de regasire personala“, constând dintr-un emitator–receptor microscopic (numit si “purice electronic miniaturizat“), suficient de mic pentru a putea fi implantat chiar si oamenilor. Cip-ul îsi poate înmagazina energia gratie unui sistem integrat electromecanic, care controleaza întregul ansamblu, precum si activarea sa. Aceste proprietati îi permit cip-ului implantat o functionare de mai multi ani, fara a fi necesara înlocuirea lui. Emitatorul–receptor integrat în cip poate transmite si primi continuu date si comenzi, permitând astfel localizarea sa continua si imediata prin tehnologia GPS (“Pozitionarea Globala prin Satelit“).

   La 10 decembrie 1999, compania Applied Digital Solutions a achizitionat patentul pentru aceasta tehnologie pe care a numit-o “Digital Angel“. Ea si-a devansat concurenta reusind, prima în istoria cercetarii si tehnologiei observatiei, sa micsoreze pâna la dimensiunile unui bob de orez cip-ul electronic, care poate fi implantat atât animalelor, cât si oamenilor, si care poate ramâne permanent în organismul acestora.
  
Posibilitatile de implementare sunt: imediat sub piele, ascuns în obiectele personale, în aparate electrocasnice, calculatoare, telefoane celulare, etc.
   În corpul uman, functionarea este asigurata prin activarea unui sistem electromecanic de catre contractiile muschilor. Cip-ul poate fi activat de beneficiar sau de la o statie de observare si reperare de la distanta. Se asigura în acest fel posibilitatea urmaririi pe timp nelimitat a oricarei persoane. Tehnologiile foarte avansate au asigurat deja, în cadrul unor proiecte secrete, manipularea psihica prin intermediul unor cip-uri asemanatoare, ajungându-se chiar la declansarea unor reactii de violenta, pasivitate, ascultare totala, etc.

   Directorul Richard J. Sullivan presedintele consiliului de administratie al companiei Applied Digital Solutions a afirmat recent cu privire la potentialul “nelimitat” al cip-ului sau:

   Desi nu ne aflam decât în faza de început a dezvoltarii cip-ului, întrevedem deja utilizari de avangarda în numeroase domenii distincte, de la monitorizarea medicala pâna la “aplicarea tehnologica” a legii.”
   Cipurile RFID (identificare prin radio-frecvenţă) incluse în autocolantele inspecţiei de stat SUA şi în etichetele de taxare sunt deja folosite pentru a urmări populaţia. Noul sistem este de asemenea presupus a controla creşterea şi dezvoltarea, sau aşa-numita “creştere inteligentă”. Creşterea inteligentă nu este nimic mai mult decât un efort de a aduce controlul în oraşe.

   Va propun spre studiu urmatoarele surse:

   Digital Angel Merger Complete; Joseph J. Grillo Announced as New CEO to Lead Company

January 2, 2008 8:00 AM ET

 

http://www.reuters.com/article/pressRelease/idUS88514+02-Jan-2008+BW20080102

 

   In site-ul oficial DigitalAngel, cititi va rog si „ABOUT US„: Safeguarding the World

 

   In site-ul oficial ASSA ABLOY , cititi va rog : RFID on a solid track

   Un personaj important in companiile fratesti de mai sus este Richard J. Sullivan , Senior Economist , Payments System Research Department , Federal Reserve Bank of Kansas City . O lucrare edificatoare a sa este „ Internet Banking : An Exploration in Tehnology Diffusion and Impact

 

   Rezumand ,

 

   VeriChip , implanturi umane microcipuri radio-frequency identification (RFID) , scos de

 

   VeriChip Corporation , care este filiala a

   Applied Digital Solutions , care sunt si experti in aplicatii RFID , GPS/Satellite communications , telecommunication , infrastructuri de securitate .

   Deci tehnologia exista si s-a trecut la aplicarea ei . Motivatiile sunt diverse: siguranta, lupta anti terorista, copii sau catei pierduti, etc. Dar oricare dintre noi isi poate da seama ca unul din pricipalele motive este de fapt SUPRAVEGHEREA.

   Intr-un interviu luat de Alex Jones lui Aaron Russo ( NOTA 1 ), producator la randul sau de documentare , acesta declara declara ca s-a imprietenit cu Nick Rockefeller care i s-a destainuit cu luni de zile inaintea evenimentelor de la 09.11.2001 ca avea sa se intample ceva, ca apoi vor fi cautati teroristi ce nu vor fi aflati vreodata, ca se va crea o psihoza cu ajutorul media si se va declansa razboiul anti-terorist, apoi de frica si pentru siguranta, populatia va accepta implanturi cu microcipuri. Si astfel va fi o elita care va controla masele … Scarbit de ticalosia lor, a decis sa treaca in tabara opusa. Iata interviul:

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=1263677258215075609]

 

   Sa ne amintim de spusele lui Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991 ( deci cu 10 ani inainte ) :

   “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   Intr-un raport al Project for the New American Century din septembrie 2000 , intitulat

   Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century       

    la pagina 51 se putea gasi :

   „ … procesul de transformari , chiar daca aduce schimbari revolutionare , va fi unul lung , in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare , precum un  nou Pearl Harbor .

   Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu : Elliot Abrams , Dick Cheney , Richard Perle , Donald Rumsfeld , Robert Zoellick , Vin Weber , Paul Wolfowitz .

   Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente:

 

War on Terrorism

 

USA PATRIOT Act

 

   In traducere , este cam ce declara Henry Kissinger , in citatul de la inceputul articolului . Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap . Acest “ anti terorism “ a inceput sa le rezolve multe probleme : invazia altor state si transformarea tarilor “ civilizate “ in state politienesti .

   Cine sunt personajele , legatura lor cu PAPUSARII ce de peste 200 de ani lucreaza pentru instaurarea unui GUVERN MONDIAL , alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect , puteti gasi la:

 

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

   Si din nefericire, manipularea a inceput sa aiba efect, caci iata ce declara unii cetateni referitor la implanturi:

http://www.youtube.com/watch?v=knl9jy7vE9Q&NR

   Si nu este de mirare , daca insusi presedintele Bush promoveaza necesitatea noilor „ minuni „ ale tehnologiei:


http://www.youtube.com/watch?v=82L3qU33CwY&feature=related

   Si altii ne invata cat de utile sunt viitoarele ID-uri :

 

   Niste specialisti au demonstrat insa ca aceste „minuni„ se pot „clona„, deci toate motivatiile SISTEMULUI sunt nule:


http://www.youtube.com/watch?v=tCLu83rppmA&mode=related&search

   In continuare, sa detaliem cele expuse in documentarul de la inceputul articolului. In 1911, firma statisticianului germano-american Herman Hollerith (1860-1929) se uneste cu alte trei companii, formandu-se Computing Tabulating Recording Corporation (CTR). Aceasta noua entitate isi va schimba denumirea in International Business Machines Corporation (IBM) in 1924, sub presedintia lui Thomas J. Watson.

   Thomas John Watson, Sr. ( 1874 – 1956 ), mason, fondatorul International Business Machines (IBM), fost membru Carnegie Endowment for International Peace, fost membru al cultului Bohemian Grove ( NOTA 2 )

   Dupa cum s-a vazut, IBM a avut relatii cu nazismul. Gigantul, cu filiale deschise si in Germania, a creat pentru nazisti un sistem foarte complex, pe baza de carduri perforate, pentru a avea control asupra bazelor de date. Imediat ce invadau o tara, nemtii verificau sistemul de recensamant cu ajutorul cardurilor, luand astfel urma fiecarui evreu, tigan sau oricarui alt non-arian. In acelasi fel se tinea si evidenta prizonierilor – se stia pentru fiecare orientarea religioasa, locul natal si modul in care urmau sa fie executati.  

   IBM este insa companie membra Council on Foreign Relations ( NOTA 3 ). A avut de fapt mereu relatii stranse cu PAPUSARII . Fondatorul ei, Thomas J. Watson a fost medaliat de Adolf Hitler.

   Studiati atent „posterul” actiunii din Germania:

 

Foto: http://germanhistorydocs.ghi-dc.org/images/highres_30016134%20copy.jpg

 

   Observati acum va rog similitudinile cu cel al noului US Information Awareness Office:

Foto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/IAO-logo.png

 

   Acest organism a dovedit un tupeu dincolo de limite iar mesajul era atat de clar incat incepusera sa-si puna intrebari si sa se trezeasca si dintre cei adormiti de indoctrinarea SISTEMULUI. De aceea l-au si oprit oficial .

   Information Awareness Office (IAO) a fost intemeiat de Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) in ianuarie 2002 si se ocupa cu proiecte tehnologice si informatice foarte avansate la nivel global pentru o asa zisa securitate nationala. A fost o consecinta directa a evenimentelor din 11.09.2001 si crea oportunitatea unei supravegheri totale de tip Big Brother .

 

   Chiar daca a fost desfiintata, proiectele sale le-au preluat alte organizatii.

 

   Motto-ul scientia potentia est (informatia inseamna putere) a fost folosit prima data de masonul Sir Francis Bacon .

 

   Initialele I.A.O. sunt folosite ca formula magica de Hermetic Order of the Golden Dawn ( care primea indicatii de la “ sefi secreti “ non umani ) ( NOTA 4 )

 

   Conform

 

http://www.golden-dawn.com/temple/displaycontent.aspx?pageid=263

 

   Ar insemna : Isis, Apophis si Osiris

 

   Citez din site-ul oficial :

   Proclaim: “Virgo, Isis, mighty Mother. Scorpio, Apophis, destroyer. Sol, Osiris, slain and risen. Isis, Apophis, Osiris.” Vibrate: “IAO.”  O puteti auzi la: IAO.

   Un mare impact asupra Hermetic Order of the Golden Dawn l-a avut Eliphas Lévi ( 1810 – 1875 ) . Acesta spunea :

   Ce este mai absurd si mai lipsit de evlavie decat sa i se atribuie numele de lucifer diavolului . Intelectul lui lucifer este spiritul inteligentei si dragostei . Este ( nu pot scrie cea mai mare hula, cea impotriva DUHULUI SFANT ) . Iar lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal .„ ( NOTA 5 )

   De-alungul timpului, Defense Advanced Research Projects Agency ( DARPA ) a initiat si dezvoltat (coordonand companii precum Bell Labs, General Electric , MIT , etc.) intre altele: internetul , inteligenta artificiala , realitatea virtuala.

   Subordonari directe directorului ( DARPA ) :

Defense Sciences Office (DSO)

Information Processing Techniques Office (IPTO)

Microsystems Technology Office (MTO)

Strategic Technology Office (STO)

Tactical Technology Office (TTO)

 

   Putem aminti acum de Massachusetts Institute of Technology. In 1989 Tim Berners-Lee concepe ceea ce in 1990 va deveni World Wide Web. Inventie realizata in cadrul CERN ( NOTA 6 ), acestia isi dau acordul pentru ca Web sa poata fi folosit de publicul larg . Tim Berners-Lee se muta apoi la Massachusetts Institute of Technology. In 1994 acolo infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C) cu suportul DARPA.

   Massachusetts Institute of Technology si-a adus si el aportul la tehnologia microcipurilor.

 

   Chestia cu piramida sau ochiul care vede tot este insa mai veche si ati intalnit-o in studii referitoare la iluminati. Sa ne reamintim:

   La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild ( in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer , dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca ) , cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna “cei care detin lumina”. 

   Primul profet al “Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau “Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica“.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului , 1 mai celebrata de intreaga stanga , etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul :

PAPUSARII – inceputuri

   Prieteni, sa nu ne miram de legaturile dintre ELITE si regimul nazist, atat religioase cat si financiare. Cititi va rog si articolele:

NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante

NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Priviti acum va rog simbolul Grand Lodge of New York:

agdskslogobuttonize

Foto: http://www.agds.org/

 

   The Grand Lodge of the State of New York (GLoNY) a fost fondata in 1782 . Pentru a nu fi nici un dubiu asupra simbolului si a ceea ce urmaresc acestia , sa amintim ca ei se ocupa cu

 

Masonic Child Identification Programs (CHIP)

 

   Un program suportat financiar de loja , in care populatia este incurajata sa dea cat mai multe date despre copii lor, inclusiv ADN. Motivatia oficiala este ca in caz ca dispar sa poata fi folosite …

 

   La minutul 1:18 din documentarul “AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM( NOTA 7 ), se specifica faptul ca Procter & Gamble si-au adus de asemenea aportul la tehnologia microcipurilor. Sa facem o scurta incursiune in istorie pentru a intelege cum se leaga lucrurile si cat pret pun ELITELE pe plebe:

   Clarence J. Gamble , stapanul mega companiei Procter and Gamble a fost foarte activ in uciderea de prunci nenascuti. Fondatorul Pathfinder International. Impreuna cu Margaret Sanger ( NOTA 8 )si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului prin absortie in intreaga SUA, dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a lui la scara globala. Dar Sanger a avut stranse relatii cu Rockefeller, implicati la randul lor masiv in programele eugeniei si ajungem iar la nazism … Cititi va rog si articolul:

 

EUGENIA

 

   Inchei invitandu-va sa urmariti cateva documentare (subtitrate in limba romana) pentru o mai buna intelegere a chestiunii cipurilor implantate:

   Alex Jones – MICROCIPUL

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=392144345884661521&hl=en]

   KATHERINE ALBRECHT : La un pas de marcare cu semnul fiarei 

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=-2029681589148358971]

   KATHERINE ALBRECHT : RFID – Supravegherea tuturor, peste tot

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=279260406068094333]

   Util este si SIX: THE MARK UNLEASHED”, lung metraj despre CRESTINISM, CIPURI IMPLANTATE si PRIGOANA, produs in 2004, avandu-i in distributie pe Stephen Baldwin, Kevin Downes, David A.R. White, Eric Roberts si Jeffrey Dean Morgan:

SIX: THE MARK UNLEASHED, film artistic despre crestinism, cipuri implantate si prigoana

 

   NOTE:

 

   ( NOTA 1 )

   Aaron Russo ( 1943 – 2007 ), producator de filme, politician si activist. S-a nascut intr-o familie de evrei Sephardic originara din Italia.

   In tinerete a ajutat in cariera multe legende rock: Led Zeppelin, The Who, Janis Joplin, The Grateful Dead si Jefferson Airplane

   A produs filme precum Trading Places ( cu Eddie Murphy si Dan Aykroyd ) sau Teachers ( cu Nick Nolte, Morgan Freeman si Ralph Macchio ). A castigat sau a fost nominalizat la premii importante: Grammy, Tony, Emmy , Academy Awards , Golden Globes , Image Award.

   In anii 1990 intra in politica in Nevada. In ianuarie 2007 anunta suportul sau total catre congressman-nul Ron Paul pentru prezidentiale devenind si advisory board of Jews for Ron Paul 2008 .

   In 2005 produce documentarul “ America : de la libertate la fascism “. Cititi va rog si articolul:

Aaron Russo : „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare  

   Moare de leucemie .

 

   ( NOTA 2 )

 

   Fondata in la sfarsitul secolului 19, Bohemian Grove este o adunatura de “elite“ ce practica ritualuri pagane. Au ca simbol bufnita si practica cermonialul “Cremation of Care” in care simulaza aducerea de jertfe umane (copii) diavolului, prin incinerare.

 

   Intregul ritual seamana izbitor cu ceea ce stim despre inchinarea la Moloch, tipul de cult atat de urat de Dumnezeu in care din pacate cazusera inca din vechime multi israelieni ce aduceau jerfe proprii copii.

 

   Interesant este de studiat si site-ul:

 

http://www.infowars.com/bg1.html

 

   Lista membrilor o gasiti la:

 

Personalitati si organizatii : BOHEMIAN GROVE

 

   ( NOTA 3 )

 

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921 , primul ei director fiind Paul Warburg . Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family , la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm . Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund . In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane , TOTI obligatoriu membri ai consiliului . Printre ultimii : Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney . In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan .

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root , cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica .

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program .

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite , condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “ scenei “ . 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :

   Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul :

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri 

 

   ( NOTA 4 )

 

   Cititi va rog si articolul:

 

Extraterestrii , Guvernul Mondial si NOUA ORDINE MONDIALA

 

   ( NOTA 5 )

   Albert Pike sustinea in lucrarea sa ” DOGMĂ ŞI RITUAL ” ca :

   Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică…

   Si tot el explica si motivul :

   Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, lucifer e Dumnezeu

   Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

   Si de aici evident dezastrul. Formidabila structura piraminala masonica cu 33 de grade cunoscute are la varful ei niste practicanti ai cultului paladin … Dar majoritatea membrilor lor nu cred, deoarece in aceasta societate un individ nu accede de la un grad inferior la unul superior prin votul celor de un grad cu el. El este ales de catre cei din gradele superioare. Astfel, cu cat mai aproape de varf, cu atat membrii acelui grad sunt mai putini dar mai loiali si mai puternici. Varfurile sunt foarte rar cunoscute opiniei publice deoarece prin insasi regula lor interna membrii inferiori nu-i cunosc pe cei superiori. Si mai au o regula: noi ceilalti suntem considerati profani iar ei functioneaza pe principiile societatilor secrete. Deci aflam foarte putine din lucraturile lor. Totusi, de sute de ani de cand functioneaza, opinia publica a mai aflat cate ceva, unele informatii confirmate chiar de ei. Dar in general stim de evenimente ce s-au petrecut in trecut si despre membrii lor de atunci, rar despre actualitati. Ma refer evident la marile loje mondiale cu rol determinant in istoria omenirii, nu la multele caricaturi aparute in timp, cu rolul diversionist de a nu lua masoneria in serios. Dar si aceste caricaturi au importanta lor, caci alaturi de multii din gradele inferioare ale marilor loje lucreaza de zor (constient sau nu de scopul final) dupa directivele stapanilor. Si pana la urma nici nu le pasa cat de luciferici sunt cei de la varf, caci se simt puternici, stiindu-se rotite in marele si puternicul angrenaj. Li se gadila orgoliul, au impresia ca si ei fac parte dintre ELITE. Si nefiind crestini, nu li se pare nimic rau …          

   Astfel ajungem la spusele lui Walther Rathenau, ce scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

   Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

   Aceste ELITE nu controleaza doar bancile si economicul, ci din ce in ce mai mult si politicul iar scopul lor este unic: formarea GUVERNULUI MONDIAL. Iata alte cateva citate:

    Manly Palmer Hall ( 1901 – 1990 ), gradul 33, mason, ritul scotian . In 1934 , Hall fondeaza Philosophical Research Society.

   In cartea „ The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48 , a scris:

   Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

   Lucrarea “ The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

   Karl Heinrich Marx ( 1818 – 1883 ) , evreu , Germania , celebrul filosof , sociolog , teoretician politic , revolutionar , idol al comunismului . S-a casatorit cu o ruda a lui Nathan Mayer ( 1777 – 1836 ) – fondatorul Rothschild banking family of England .

   Karl Marx a fost mason , s-a tras dintr-o familie de rabini , dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul . Ei au fost influentati direct de evreul Moses (Moshe) Hess ( 1812 – 1875 ) care a fost si unul din fondatorii socialismului . Este unul din creatorii anti-semitismului de tip modern , cititi va rog lucrarea sa On the Jewish Question.
   Citat Karl Marx :

   Aburi infernali se ridica si umplu creierul,
  Pana cand innebunesc si inima mi se schimba cu desavarsire.
Vezi aceasta sabie?
Printul intunericului mi-a vandut-o.
Pentru mine el este cel care masoara timpul si da semnalul,
Cu tot mai multa indrazneala interpretez dansul mortii

   Tot el mai scria ca instrumentele de tortura sunt bune deoarece asigura locuri de munca , atat fierarilor cat si calailor …

   Război de moarte creştinismului” răcnea Fr. Viviani.

   Trebuie sa extirpăm lepra devorantă a creştinismului“, ţipa Gambeta

   In 1881, francmasonul belgian Flerie scria: “Jos Răstignitul!… Împărăţia lui s-a sfârşit! Nu este nevoie de Dumnezeu!”

   In 1913 francmasonul Sicar de Plauson spunea: “Este un război pe care trebuie să-l continuăm până la victorie sau până la moarte – e războiul împotriva duşmanilor de totdeauna ai francmasoneriei: toate dogmele, toate bisericile”.

   ( NOTA 6 )

 

   Cititi va rog si articolul:

 

Fizica nucleara , bomba atomica , CERN , LHC , joaca de-a Dumnezeu

   ( NOTA 7 )

 

   Cititi va rog si articolul:

 

Aaron Russo : „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare  

 

   ( NOTA 8 )

   Margaret Higgins Sanger ( 1879 – 1966 ) , evreica , importanta activista a avorturilor , eugenista , fondatoarea American Birth Control League , devenita mai tarziu Planned Parenthood . Amica cu Emma Goldman .

   John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger ( iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei ) cu a ei the American Birth Control League ( unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti ) . Sanger a scris fratelui intru eugenie Clarence J. Gamble că liderii negrii ar trebui recrutaţi ca deschizători de drum în programele de sterilizare direcţionate  împotriva comunităţilor de negrii.

   Cititi va rog si articolul :

„ IARNA DEMOGRAFICA „ – filmul si completari necesare  

 

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button