X

Drama sutelor de victime ale vaccinarii obligatorii din sectorul public britanic

   Citez din articolul FURY AT VACCINE SCANDAL (Furie in scandalul vaccinarii) :

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Sute de lucratori din sectorul public care susţin ca vieţile lor au fost distruse de catre vaccinuri, spun ca Guvernul i-a abandonat.

   In jur de 200 de doctori, asistente, pompieri, ofiţeri de inchisoare, ofiţeri de poliţie, oameni de ştiinţa medico-legali şi gunoieri spun ca au capatat grave probleme de sanatate fizica şi psihica in ultimii 10 ani, dupa injecţii considerate esentiale pentru activitatea lor. Toti au renunţat la locurile lor de munca, iar unii dintre ei sunt acum cu handicap 60%.

   Noaptea trecuta  s-a aflat ca ei vor fi sariti de la plata, starnind furia militantilor. Mai mult de 150 de parlamentari si-au acordat sprijinul pentru obtinerea unor conditii mai bune pentru victime.

   Olivia Price, membra a  Grupului de Sprijin pentru victimele vaccinelor, a declarat: “Aceste persoane si-au dat viaţa pentru a servi altor oameni si asta este modul in care sunt rasplatiti. Ei s-au pierdut locurile de munca şi sunt o povara pentru familiile lor. Este foarte degradant.”

   Angajatii din prima linie din domeniul sanataţii asistenţii sociali, ofiţerii de inchisoare şi gunoierii trebuie sa fie vaccinaţi impotriva hepatitei B, ca o condiţie de angajare a acestora.
   Aceasta este pentru a-i proteja impotriva contractarii unor boli posibil letale de la sângele infectat, prin leziuni provocate de ace sau atacuri fizice.
   Deşi legal nu sunt obligati sa se vaccineze, fara vaccin nu li se permite sa lucreze.
Experţii cred ca injecţiile au cauzat problemele de sanatate, care includ oboseala cronica, dureri musculare, stare de slabiciune şi probleme cognitive, pentru ca bolile s-au dezvoltat la scurt timp dupa vaccinare. Unul din cazuri este al lui Steve Robinson, 43 de ani, tata a trei copii, anterior cu o stare a sanatatii foarte buna, a fost vaccinat in urma cu şase ani impotriva hepatitei A, B,  a poliomielitei, tetanosului si a difteriei, pentru a-si exercita functia de specialist medico-legal.
   Doua zile mai târziu, s-a imbolnavit avand slabiciune musculara şi oboseala cronica. Domnul Robinson, din Morpeth, Northumberland, este in prezent handicapat 60%, lucru pe care un tribunal pentru accidente industriale il pune pe seama vaccinarilor.

   Cititi va rog si :

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

In cazul vaccinarii cu GARDASIL s-au inregistrat de patru ori mai multe decese decat in cazul altor vaccinuri

Soldati aproape ucisi de VACCINUL IMPOTRIVA VARIOLEI

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

VIDEO SOCANT: O tanara distrusa de un vaccin

VIDEO: VACCINUL ANTI-HPV UCIDE!!! O elevă de 14 ani din Marea Britanie a murit după ce i-a fost administrată o doză de vaccin împotriva cancerului de col uterin

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button