Frontul Pan-Ortodox anti-ecumenism


Abonează-te la editorial

Editoriale

1

35 de ani de la trecerea la Domnul a părintelui ILIE LACATUȘU. Un legionar cu Sfinte Moaște

S-a nascut la 6 decembrie 1909. A trecut la Domnul la 22 iulie 1983. In momentul arestării era preot. A fost intemnițat 7 ani. Iată un extras din interviul cu Părintele Justin, din revista ATITUDINI,nr. 27.: Știm că sfinţia voastră aţi fost în temniţă cu Părintele Ilie... »»»

2

BILL GATES inventează un CIP RFID pentru CONTROLUL NASTERILOR. Va fi implantat permanent in mana si va putea fi pornit/oprit prin telecomanda de o...

Bill Gates inventează un microchip de uz uman, care poate fi pornit/oprit wireless, pentru controlul nașterilor Noul dispozitiv miniatural al miliardarului este prevăzut pentru lansare în acest an. Noul microchip al lui Bill Gates (n.t.: o slugă a satanei) este prevăzut pentru... »»»

3

Lista cu vechii luptători care au tras pe dreapta. Sau chiar mai rău…

Reiau un citat din Parintele Nicolae Steinhardt (evreu), pentru ca e de bagat la cap: “Biruința nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta.” Dar majoritatea vechilor luptatori au tras pe dreapta. Adica tac sau cel mult vorbesc oleaca in soapta. Cu riscul de a-i supara, o sa-i... »»»

4

I-A URMAT LUI HRISTOS – Sfânta Martiră, Marea Ducesă Elisabeta Fiodorovna

I-A URMAT LUI HRISTOS Sfânta Martiră, Marea Ducesă Elisabeta Fiodorovna Autor: Arhimandritul Ioan (Krestiankin) ”Iartă-i Doamne, că nu știu ce fac!” a fost ultima rugăciune a Marii Ducese Elisabeta Fiodorovna, înainte să o înghită abisul negru al minei părăsite. S-a... »»»

5

7 ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Arsenie Papacioc / Un legionar antiecumenist și anticip

Nascut la 13 august 1914, s-a mutat la Domnul la 19 iulie 2011. A fost intemnitat 14 ani … Nu s-a dezis de Miscarea Legionara: Parerea Parintelui Arsenie Papacioc despre LEGIUNE Mai multe despre viata sa: Viaţa necenzurata a Parintelui Arsenie Papacioc – Apostolul iubirii al... »»»

6

Procurorul-sef militar ucrainean se plânge că evreii au promovat războiul în țara sa / Evreii cer răzbunare impotriva sa

Un oficial ucrainean se plânge că evreii au promovat războiul în țara sa – Evreii cer răzbunare Autor: Andrew Anglin / Daily Stormer, 6 iulie 2018 Acum, nu m-aș considera ca fiind expert în treburile ucrainene. Dar sunt destul de familiarizat cu elementele de bază ale... »»»

7

Gheorghe Todorov: “Odată cu eșecul Cretei au fost înfrânte două tipuri de «ortodoxii» neortodoxe: ramura liberală a neortodoxiei,...

Cuvânt de salut al domnului Gheorghe Todorov, rostit în nume personal, la Conferința Teologică de la Salonic, din 16 iunie 2018 Preacucernici părinți, Frați și surori, Este pentru mine o onoare să particip la această conferință. Vin aici în nume personal, nu reprezint în... »»»

8

Părintele Justin Pârvu despre ascetism, cântare psaltică și frumusețea vieții bisericești

Părinte, cum era școala muzicală psaltică pe vreme sfinției voastre? Se făceau repetiții, părinte, la mănăstirea Durău? Măi, se făceau, câte puțin așa, dar se făceau cu frații care erau acolo. Cam câți frați erau la Durău? Nu erau prea mulți, vreo 12-15 frați,... »»»

10

Sfantul NICODIM AGHIORITUL: „Obiceiurile cele rele ale creştinilor nu lasă neamurile să creadă în Hristos”

Creştinii au poruncă de la Dumnezeu să se facă sfinţi, precum şi Dumnezeu este Sfînt. „Fiţi sfinţi, că sfînt sînt eu Domnul Dumnezeul vostru” (Lev. 19, 2). Pentru aceasta toate lucrurile şi obiceiurile creştinilor, se cuvine prin urmare să fie şi acestea toate sfinte,... »»»

11

Cine manipulează vremea, rușii sau avioanele chemtrails?

De Mihai-Silviu Chirilă În spațiul media au apărut tot felul de opinii care susțin sus și tare că ploile catastrofale care par a nu se mai opri sunt aduse pe teritoriul țării noastre de către… ruși. Există opinia, după părerea mea neserios documentată, că rușii au... »»»

12

Ilie Serbanescu despre Legea Offshore: ROMANIA E DESFIINTATA / Potrivit Constituției, resursele din subsol sunt ale poporului / Concesiunea...

Dupa cum stiti: Legea offshore a fost adoptată de Camera Deputaților Treaba pe care Liviu Dragnea ne-o prezinta ca pe o mare victorie:   “asta înseamnă independenţă energetică”   Ceea ce este o ticalosita mare minciuna. Iata ce zice si Ilie Serbanescu, conform Ilie... »»»


Subscribe to Sfinții Închisorilor

Sfinții Închisorilor

35 de ani de la trecerea la Domnul a părintelui ILIE LACATUȘU. Un legionar cu Sfinte Moaște

S-a nascut la 6 decembrie 1909. A trecut la Domnul la 22 iulie 1983. In momentul arestării era preot. A fost intemnițat 7... »»»

10 iulie – MARTIRIUL LEGIONAREI NICOLETA NICOLESCU – torturata, violata si apoi arsa de vie la crematoriul din Bucuresti

– torturată şi arsă de vie la crematoriul din Bucureşti de sioniști- Cum a fost asasinată comandanta Cetăţuilor de Fete Legionare  (cf. „Martirii ne veghează din... »»»

Sinaxarul Sfinților din Închisori: Părintele Benedict Ghiuș – o icoană desăvârșită a monahului ortodox român

În data de 12 iunie s-au împlinit 28 de ani de la trecerea sa la Domnul. Arhimandritul Benedict Ghiuş este una din figurile „misterioase” ale Ortodoxiei... »»»

Subscribe to Lumea ortodoxă

Lumea ortodoxă

Sfântul Ilie și-a omorât părinții?

Asa scriu multi, ca de exemplu: Ziarul Lumina: Sfântul Ilie, mânuitorul fulgerelor Crestin Ortodox: Obiceiuri de Sfantul... »»»

15 copii țigani botezați pe insula greacă Evia

15 copii țigani botezați pe insula greacă Evia Aliveri, Grecia, 18 iulie 2018 Un botez colectiv pentru copiii țigani a avut loc pentru a doua oară în mai puțin de o lună... »»»

I-A URMAT LUI HRISTOS – Sfânta Martiră, Marea Ducesă Elisabeta Fiodorovna

I-A URMAT LUI HRISTOS Sfânta Martiră, Marea Ducesă Elisabeta Fiodorovna Autor: Arhimandritul Ioan (Krestiankin) ”Iartă-i Doamne, că nu știu ce fac!” a fost ultima... »»»

Subscribe to Sfinți și sărbători

Sfinți și sărbători

INMULTIREA PAINILOR. Sf. Ioan Gura de Aur: „Postul nu se ridica la cer, daca nu are de sora milostenia.”

    Matei 14, 14-22: Şi ieşind, a văzut mulţime mare şi I S-a făcut milă de ei şi a vindecat pe bolnavii... »»»

Sfântul Proroc Ilie, al doilea mergător înainte al venirii lui Hristos

Iubiţii mei, astăzi este sărbătorit un erou al credinţei şi al virtuţii, unul din cei mai mari bărbaţi ai lumii antice, ai epocii Vechiului Testament, Sfântul Proroc... »»»

17 iulie 1918 – 100 de ani de la martiriul Sfântului NICOLAE al II-lea Romanov ȚARUL-MUCENIC al Rusiei, împreună cu familia și slujitorii săi

Familia Regala a Romaniei: Centenarul unei tragedii Astăzi, comemorăm centenarul unei tragedii. În ziua de 17 iulie 1918, Ţarul Nicolae al II-lea al Rusiei şi familia lui... »»»

Subscribe to Profeții

Profeții

DEJA SE INTAMPLA! Avva Pamvo despre Vremurile din Urma (Patericul Egiptean) …

    Sfantul Avva Pamvo, din vol. „Patericul Egiptean” – pag. 209 cuv 15: Avva Pamvo l-a trimis pe ucenicul sau ca sa... »»»

ARHIM. FILOTHEI ZERVAKOS: Mare urgie va veni, mai ales din cauza desfrâului si a avorturilor

   După cum văd, toată lumea aleargă spre cel viclean, ca si păcătosul spre păcat. Neînfrânati sunt oamenii, – si popor si cler; ca si caii cei nărăvasi aleargă... »»»

Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MĂCEL ÎN ORAȘE în România”

In 2010 postam Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N.” Completare la articolul „PROFETIE: „MARE... »»»

Alte știri
Externe

GLOBAL RESEARCH: Donald Trump este „idiotul util” al Israelului

Articol de Philip Giraldi Ideea lansată de neo-conservatori, cum că Israelul și Statele Unite sunt partenere în Orientul Mijlociu pentru că interesele lor în regiune sunt identice, nu... »»»

Putin, invitat de Trump la Casa Albă

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a cerut consilierului său pentru securitate naţională, John Bolton, să îl invite la... »»»

Spania RETRAGE mandatul european de ARESTARE al fostului lider catalan Carles Puigdemont

Fostul lider catalan Carles Puigdemont a declarat joi că retragerea de către Spania a mandatului european de arestare emis pe... »»»

SUA reacționează la zvonul organizării unui referendum în estul Ucrainei, controlat de separatiștii pro-ruși

Casa Albă susţine că preşedintele Donald Trump „nu ia în considerare susţinerea unui referendum în estul... »»»

Anti-NATALISMUL, ultimul răcnet în materie de ideologie NEO-MARXISTĂ.„Omenirea TREBUIE SĂ DISPARĂ ca să SALVĂM PLANETA!”

Toate curentele ideologice care macină civilizația occidentală urmăresc distrugerea fi zică sau psihică a oamenilor:... »»»

Mai multe știri
Interne

Radio Europa Libera revine in Romania pentru “a contracara stirile false” / Sa nu uitam insa ca Radio Europa Libera este o creatie CIA, iar CIA este mama mega stirilor cu adevarat false …

Ziare com: Ne intoarcem in timp? Radio Europa Libera revine in Romania pentru a sustine valorile democratice   La aproape trei decenii de la prabusirea regimurilor comuniste si... »»»

Emil Cioran – despre apostolul si voievodul Corneliu Zelea Codreanu

Profilul interior al Capitanului, vazut de Emil Cioran in 1940 Inainte de Corneliu Codreanu, Romania era o Sahara populata. Cei aflati... »»»

CONDAMNAȚI la termoficare: Autorităţile primesc dreptul să INTERZICĂ debranşarea de la sistemul centralizat de încălzire

Autorităţile locale vor putea obliga dezvoltatorii imobiliari să furnizeze energie termică în sistem centralizat, dacă... »»»

Klaus Iohannis a SEMNAT decretul de revocare al Laurei Codruța Kovesi

Președintele Klaus Iohannis a semnat decizia de revocare din funcție a procurorului șef al DNA, Laura Codruța... »»»

Noi imagini cu momentul prăbuşirii avionului MiG-21 LanceR la Borcea

Momentul prăbușirii avionului Mig 21 Momentul prăbușirii avionului Mig 21Foto-animațiesursa:... »»»

Mai multe știri
Sănătate

Nu miroase a bine: despre ceea ce PRODUCATORII DE PARFUMURI nu vor să spună

Un articol din 2010, dar lucrurile nu s-au schimbat in bine de atunci … This Stinks: What Perfume Makers Won’t Tell You: Britney Spears îşi împrumută numele unui parfun... »»»

AMENZI DRASTICE pentru deținătorii de terenuri care nu distrug AMBROZIA, buruiana invinuită de alergii, dar care DECONTAMINEAZĂ solul de METALE GRELE

Orice persoană care are un teren în România este obligată să ia măsuri pentru a distruge ambrozia, o buruiană ce crește de obicei... »»»

PRECEDENT creat. CEDO a decis că bărbații GAY pot DONA SÂNGE în ciuda riscurilor de infectare HIV/SIDA

Un bărbat din Franța, căruia nu i-a permis să doneze sânge pentru că e homosexual, a făcut recurs la Curtea Europeană a... »»»

ROMÂNIA periculos de PROSTĂNACĂ: Despre panica produsă într-un avion, după ce o mamă s-a urcat cu cei doi copii suspecți de varicelă

Exista o Romanie a eroilor, exista o Romanie a lasilor si o Romanie a tradatorilor. Dar exista si o Romanie a prostanacilor.... »»»

Sute de mii de decese premature în SUA din cauza bolilor cardio-vasculare, în conexiune cu expunerea la plumb

Mii de decese premature în SUA din cauza bolilor cardio-vasculare, în conexiune cu expunerea la plumb Mai mult de 250.000 de... »»»

Mai multe știri
Economic

Ilie Serbanescu despre Legea Offshore: ROMANIA E DESFIINTATA / Potrivit Constituției, resursele din subsol sunt ale poporului / Concesiunea încalcă Constituția României

Dupa cum stiti: Legea offshore a fost adoptată de Camera Deputaților Treaba pe care Liviu Dragnea ne-o prezinta ca pe o mare victorie:   “asta înseamnă independenţă... »»»

Statul se ÎMPRUMUTĂ tot mai MULT şi mai SCUMP

Statul mai are de împrumutat aproximativ 44 de miliarde de lei pentru a acoperi necesarul brut de finanţare (creditele care... »»»

FMI anunţă MAREA CRIZĂ pentru Români: Vom avea cele mai mari scumpiri din UE

România va avea rate anuale de inflaţie între 3% şi 3,1% – cele mai mari din UE – până în 2023, arată... »»»

Mai multe știri
Vremea

Ne panicau ca vor fi calduri cum n-au mai fost de cand masoara omul temperatura pe Pamant …

Iata comentariul fratelui adriandirnescu postat la Dupa alungarea Laurei Codruta Kovesi, DNA se va ocupa, in sfarsit, si de Adrian Streinu Cercel? Macar atat, caci de Big Pharma e aproape sigur ca nu... »»»

In China a plouat cu caracatite

Plouă cu caracatițe! Creaturi marine cad din cer dupa ce au fost „aspirate din ocean de o tornadă si transportate în orasul de... »»»

În Canada se moare de caniculă: Cel puţin 17 morţi în provincia canadiană Quebec

Cel puţin 17 persoane au murit în provincia Quebec din cauza unei canicule, în estul Canadei, de la sfârşitul săptămânii trecute,... »»»

Acum e cald, asa ca sa mintim poporul la meteo despre temperaturi ce ne sufoca de luni de zile si sa-l speriem cu recorduri care vor veni

Pro tv:  România, prinsă într-un blocaj atmosferic nemaivăzut de 72 de ani. ”Vara nu arată bine” România este prinsă... »»»

CHINA elaborează un sistem de CONTROL al vremii care va creşte nivelul de PRECIPITAȚII într-o regiune de trei ori aria Spaniei

Chinezii doresc să elaboreze un proiect de schimbare a vremii care să le asigure mai multe ploi pentru agricultură. Sistemul... »»»

Mai multe știri
Sport

,,MULTICULTURALISMUL e cheia…Cupa Mondială a fost câştigată de CROAȚIA şi dăruită Franţei de Nestor Pitana”

Finala Cupei Mondiale se va rejuca, desigur! Imediat după internarea lui Nestor Pitana, meciul poate fi reluat de la 0-0 sau, mai bine, de la 2-2, scorul real al finalei distruse de... »»»

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia: Fani din intreaga lume viziteaza Biserici si raman impresionati de martiriul Tarului Nicolae al II-lea si a familiei sale

FANII FOTBALULUI ÎNVAȚĂ DESPRE ROMANOVS ÎN TIMP CE SE AFLĂ ÎN RUSIA, IMPRESIONAȚI DE POVESTEA MARTIRIULUI LOR Ekaterinburg, Rusia,... »»»

Care este diferența dintre echipa Croației 2018 și echipa României 1994?

Aseara, echipa Croatiei s-a calificat in Finala Campionatului Mondial din Rusia, unde va intalni echipa Frantei: L-am urmarit,... »»»

Jucatorul de tenis Novak Đjoković face si el Semnul Sfintei Cruci

Textul parintelui Vasile Iovita m-a determinat sa caut pe google jucatorii de tenis care, precum Simona Halep, isi fac Semnul... »»»

Părintele Vasile Iovița: Rânduri pentru o fată ca Simona

Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să scriu despre sport pe acest blog. Deoarece Dumnezeu i-a bucurat pe români cu izbânda... »»»

Mai multe știri
Social

Beneficiile iertării

Pornind de la un material de dezvoltare personală pe care îl am de la un training privind beneficiile iertării, mi-am pus următoarele întrebări: 1. care sunt cauzele iertării? ( ce... »»»

Unul din cei mai cunoscuţi #REZIST: ,,RĂZBOI CIVIL! Confruntarea violentă va fi inevitabilă!”

R Ă Z B O I  C I V I L ! Dacă Președintele va fi suspendat iese cel puțin un milion de oameni în stradă, anunţă pe facebook unul... »»»

OLANDA: 1400 de minore sunt transformate cu forța în sclave sexuale în fiecare an de către bărbați cu „trecut de emigranți”

O recentă investigație a dezvăluit că în fiecare an, mai mult de o mie de fete din Olanda sunt racolate și șantajate apoi de către... »»»

Document CNSAS: De ce n-au mai venit americanii în 1947

Documente declasificate de CNSAS arată că au existat planuri secrete între americani şi opoziţia politică din România... »»»

George Damian: “Țiganii au avut noroc că au fost robi în Țările Române”

Încerc să fac puțină ordine în discuția despre robia țiganilor din Țările Române. În primul rând: așa cum este... »»»

Mai multe știri
Cultură

ARTĂ? Organe sexuale, cruci și cranii, în cadrul unei expoziții din Timișoara. Părinții care și-au adus copiii NU au fost avertizați dinainte

Penisurile, crucile si craniile celor de la Baraka au socat publicul de la Festivalul Revolution din Timisoara. Ei au primit un spatiu la Muzeul Satului Banatean si au inceput cam tarziu... »»»

[VIDEO] „Pământul acesta este al meu”. Animație cu sângeroasele lupte pentru pământul numit Levant/Canaan/Palestina/Israel

This Land Is Mine from Nina Paley on Vimeo. GHID: Cine pe cine ucide? Because you can’t tell the players without a... »»»

Aspecte ale Iconografiei Ortodoxe, loc unde urâtul este pus la punct!

Jurnal de scoala noua! (6) sau Aspecte ale Iconografiei Ortodoxe, loc unde uritul este pus la punct!   La ora de Arta in... »»»

O SLUGA corecta POLITIC decorand-o pe ALTA. Iohannis, catre Victor Rebengiuc: ,,Aparati mai bine ca altii VALORILE pe care construim parcursul EUROPEAN al tarii”, iar ,,Teatrul schimba lumea”

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, miercuri, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni, pe Victor Rebengiuc, cu Ordinul... »»»

„Nașul” Radu MORARU dat afară de la NasulTV

Radu Moraru a fost destituit din toate poziţiile de la Naşul TV, post pe care l-a înfiinţat în 2012, în urma unei... »»»

Mai multe știri
Scroll Up