X

[VIDEO] Celebrul Tucker Carlson de la FoxNews îi ia un interviu lui Viktor Orbán: Lecție de demnitate față de politrucii de la Bruxelles

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. SPARS – noul „virus” va fi lansat de eugeniști în 2025! Anticipat, s-au pregatit pentru presa din 2025-2028 articole, mesaje video cu „bolnavi”, postări pe Twitter, dispute între medici, poziții ale CDC, FDA etc. Vaccinarea devine mai obligatorie decât moartea.

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/08/07/%e2%9d%97spars-noul-virus-va-fi-lansat-de-eugenisti-in-2025-deja-s-au-pregatit-pentru-presa-din-2025-2028-articole-mesaje-video-cu-bolnavi-postari-pe-twitter-dispute-intre-medici-poziti/

  2. Ungaria informează conducerea UE că nu e treaba lor să-i învețe pe unguri cum să-și educe copiii

    Articol de Paul Joseph Watson, din 4 august 2021

    https://summit.news/2021/08/04/hungary-tells-eu-it-has-no-business-telling-hungarians-how-to-raise-their-kids/

    https://cdn.summit.news/2021/08/040821orban1.jpg

    Guvernul ungar a informat conducerea UE că nu e treaba lor să le spună ungurilor cum să-și crească odraslele, după ce oficialii UE i-au presat să renunțe la legea care interzice prezența ideologiei lgbt în școli.
    O lege adoptată luna trecută de Adunarea Națională a Ungariei a stabilit că educația sexuală în școli ”nu trebuie îndreptată înspre promovarea homosexualității sau schimbarea genului”. De asemenea, legea interzice să fie arătate copiilor sub 18 ani materiale privind homosexualitatea sau transgenderismul, la televiziune, în filme, sau în reclame. Aceste prevederi au deranjat Comisia Europeană (a cărei componență nu a rezultat în urma unui scrutin), care a lansat împotriva acestei legi două proceduri de infringement, iar liderii celor mai mari 17 țări din UE a reacționat prin trimiterea unei scrisori comune, prin care au afirmat că această lege reprezintă ”o încălcare a drepturilor fundamentale”. De asemenea, președinta comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a spus despre această lege că este ”o rușine”, și a afirmat că ”pretextul protejării copiilor este o scuză pentru a discrimina oamenii pe baza orientării sexuale”. Au existat chiar zvonuri că UE blochează în mod deliberat ajutoare către Ungaria pentru combaterea coronavirusului, ca pedeapsă.
    Luna trecută, premierul ungar Viktor Orban a anunțat că în țară va avea loc un referendum național cu privire la această lege, prin care se va cimenta dreptul poporului ungar de a avea suveranitate cu privire la cum este condusă țara. Acum, conducerea ungară ripostează la ”atacurile fără precedent” venite din partea UE pe această temă, afirmând că modul cum sunt educați copiii din țară este ”dreptul exclusiv al părinților din Ungaria”. Ministrul ungur al justiției, Judit Varga, a făcut o declarație prin care a promis că se va opune ”interferențelor” din partea Bruselles-ului. ”Ungaria a fost atacată într-un mod fără precedent, numai pentru că ne preocupă protejarea copiilor noștri și a familiilor; în acest context, nu vrem să permitem lobby-ului lgbt să intre în școlile și grădinițele noastre”, a declarat ministrul. ”Modul cum sunt educați copiii unguri este dreptul exclusiv al părinților din Ungaria. Cei de la Brusells nu se pot amesteca aici. În conformitate cu toate documentele fundamentale ale UE pe care Ungaria le-a adoptat, semnat, și ratificat, educația copiilor rămâne în competența celor din țară”, a adăugat ea.
    Poziția autorităților din Ungaria este perfect în conformitate cu articolul 14 din declarația UE privind drepturile fundamentale, care conferă statelor membre ”libertatea de a stabili instituții de învățământ respectând principiile democratice, iar dreptul părinților de a asigura educarea copiilor lor în conformitate cu convingerile lor religioase, filozofice, și pedagogice va fi respectat, în conformitate cu legile naționale care guvernează exercitatea acestui drept”.
    O indicație despre ce părere au cetățenii ungari depre mișcarea lgbt se poate vedea din felul cum a fost tratată o statuie colorată în curcubeu, ridicată în aprilie 2021 în Budapesta de către activiști de stânga în onoarea mișcării Black Lives Matters. Statuia a fost demolată în 24 de ore.

  3. @MihaiT nu ii mai ridicați în slăvi pe unguri. E doar de fațadă așa-zisa lor luptă anti LGTB. Între timp și-au înțepat aproape toată populatia cu serul experimental…

    Cât despre “jurnalistul” Tucker, este opoziția controlata și parte din cercul închis al masonilor închinători la baphomet. E fapt un transgender, ca toți din “clubul” satanic, fiind femeie biologica la naștere, care joaca rolul de bărbat…. Toată industria Hollywood și muzică, politicieni, familii regale, toți sunt transgenderi de la naștere, care suporta tratamente hormonale și operații estetice și altele pt a da impresia că sunt genul opus, dar scheletul ii da de gol. Am identificat destui și de la noi, este ceva de groaza cat ce infiltrati sunt acești sataniști printre noi de zeci, poate chiar mai mult de o sută de ani…

    Pt exemplifcare cu poze, aici: https://mobile.twitter.com/Bevvie112/status/1293513532550664194

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button