X

De ce nu am încredere în Ion Cristoiu

de Saccsiv
Foto: https://www. catavencii.ro/o-zi-banala-din-viata-lui-ion-cristoiu/

Ion Cristoiu spune multe chestii interesante. Chiar curajoase uneori. Asta il face insa cu mult mai periculos decat colegii de breasla ce ofera cititorilor lor doar lăturile Noii Ordini Mondiale. Deoarece este tipul de om de presa ce pune otrava in prajiturele. Altfel spus, scrie multe articole ok, adica face un tort apetisant cu care ademeneste nestiutorii. Apoi baga cate un articol decupat parca din agenda de lucru illuminati, pe post de otrava in tort. Otrava pe care incepatorii o inghit nebanuind nimic.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doua astfel de exemple:

In primul face apologia Barnevernet si a politicii de rapire a minorilor de catre “protectia copilului”, restrangand in mod ticalosit intreaga odioasa chestiune la o minimala si falsa tema: in vest sunt luati doar copiii batuti de catre parinti acasa.

Dar, de fapt, este vorba despre cu totul altceva:

In al doilea, pe o fundatie corecta (schimbarea calendarului a fost un lucru rau) construieste o hidosenie in care este laudat Florian Bichir. Care e mason:

Scopul articolului este rezumat in aceste doua paragrafe:

Nu-i prea greu de sesizat acest adevăr dacă parcurgem, puse la dispoziţie de Florian Bichir, dosarele de la Securitate ale liderilor  Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi. În comunism, e Biserica dătătoare de martiri, spre deosebire de Biserica Ortodoxă Oficială, dătătoare de ştabi.

Fiind vorba de credinţa în Dumnezeu, martirajul Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi salvează într-un fel şi onoarea Bisericii Ortodoxe Române.

De Sfintii Inchisorilor si Marii Duhovnici n-a auzit “maestrul” Ion Cristoiu? Ba a auzit, dar scopul sau tocmai asta e: sa nu mai auda nimeni despre ei…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button