X

Turcia: 2 ANI PUSCARIE pentru parintii care REFUZA VACCINAREA copiilor

de null

emFILE Photo/em

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deoarece a crescut miscarea anti vaccin, in Turcia a aparut un proiect de lege ce prevede puscarie de la 6 luni la doi ani pentru parintii ce refuza sa-si vaccineze copii. 

Initiatorul, Sefer Aycan, vicepresedintele Partidului Miscarea Nationalista, considera ca vaccinarea nu este o chestiune de alegere personala, ci una de responsabilitate comuna.

In 2014, doar 1370 de persoane erau nevaccinate, apoi numarul a inceput sa creasca: 5091 in 2015, 11 470 in 2016 si 23 000 in 2017.

Cititi va rugam mai multe la:

Turkey mulls bill on jailing parents up to 2 years for refusing to vaccinate children

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Adevaratii nationalisti se opun vaccinarii obligatorii, doar globalistii vor vaccinarea obligatorie pentru profitul corporatiilor farmaceutice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE