X

Se va forma o REPUBLICĂ RROMĂ pe teritoriul României?

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sa ne amintim ca manelizarea a inceput cand CNN, trambita politicii corecte mondiale, a criticat autoritatile romane ca tiganii nu-si pot exprima “creatiile artistice“ in mass-media de la noi. Imediat PRO TV s-a aliniat si a inceput o intensa promovare a “artistilor“ si a subculturii lor.

CNN, a fost fondat de catre Ted Turner, cel ce numea crestinismul ca fiind religia invinsilor iar pe opozantii avortului ii poreclea “bozos“(prosti, incompetenti, mascarici). În 1998, Ted Turner a făgăduit solemn că va da mai mult de 1 miliard pentru ONU ca să fie cheltuiţi în implementarea planurilor de reducere a populaţiei la scară planetară. Intr-un interviu în Audubon Magazine, acesta spunea:

„O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni, o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.”

 

Cititi va rog si:

Ca o paranteza, tot de numele lui se leaga indobitocirea prin anumite desene animate a copiilor. Nu intru in detalii, dar cred ca toti ati observat cam ce promoveaza ele … Ma refer la cele marca Cartoon Network.

Interesant de studiat este si:

Cat despre Pro tv, detalii despre stapanii acesteia din vremea aceea gasiti la: Personalitati si organizatii: familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

Evident, cu timpul s-au raliat programului de manelizare a Romaniei aproape toate televiziunile.

La ce ne putem astepta in viitor?

Oltenia si Banat vor deveni Republica Rroma?

Iata ce putem citi in articolul Harta Noii Ordini Europene: ARDEALUL revine Ungariei si OLTENIA, “Tara tiganilor” din 2013:

La inceputul lunii decembrie 1989, presedintele Romaniei socialiste, Nicolae Ceausescu, a primit din partea lui Iulian Vlad un raport despre discutiile din Malta dintre celor doua mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite si URSS. Raportul vorbeste despre ”un nou echilibru pe continentul european”, respectiv ”redefinirea sferelor de influenta”. Documentul a fost facut public si nu insistam asupra lui. Ceea ce nu se stie, este faptul ca alaturi de informatiile mai sus amintite, spionii romani care s-au ocupat de operatiunea ”Malta” au mai adus si o harta. Acest document a produs pe plan intern, in timp, demisia unui sef de Mare Stat Major al Armatei Romane si o catastrofa aeronautica: cea de la Balotesti, din 1995. Pe plan extern, tot ceea ce continea la acel moment harta s-a produs sau este pe cale sa se produca. Va prezentam o reproducere a documentului care se afla la biblioteca din Bucuresti a Miscarii Legionare.

Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armata Mircea Chelaru, la vremea respectiva sef al Marelui Stat Major al Armatei, a anuntat o conferinta de presa ad-hoc, seara tarziu. El a declarat, spre uluirea asistentei, ca structuri de tip mafiot incearca sa destabilizeze Romania si sa enclavizeze sudul Olteniei. Adica sa constituie o veritabila ”Republica a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amanunte. La cateva ore, in replica, a venit raspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Muresan, care a spus ca ”se poate vorbi de elemente de crima organizata, generate de nivelul scazut de trai, de saracie. Este vorba despre recuperatori, traficanti de droguri si cei implicati in fenomenul prostitutiei. Daca nu tinem sub control fenomenul, in timp, e posibil sa devina un pericol”. A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru si-a dat demisia din functia de sef al Marelui Stat Major al Armatei. Despre ce era vorba? In 1992, William B. Wood, geograf sef al Departamentului de Stat american (fost ambasador SUA in Afganistan), dadea publicitatii o harta cu noile granite ale statelor Europei, granite care ar fi trebuit modificate in virtutea intereselor strategice de dupa caderea blocului comunist. Adica intelegerea de la Malta.

Pe scurt, se preconiza ca: Scotia devine independenta; o parte a Irlandei de Nord se uneste cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franta; Tara Bascilor si Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide in zona de nord si zona de sud; Belgia se divide in Flandra si Wallonia; Cehoslovacia se rupe in doua; Kaliningrad va fi o zona autonoma in cadrul Rusiei; Kosovo se alipeste Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele judete Dolj, Caras-Severin si Timis se desprind de Romania si devin o tara a tiganilor; partea vestica a Basarabiei revine Romaniei; partea estica a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin zona autonoma ”Dniester” in cadrul Ucrainei.

Publicatia franceza ”L′evenement de Jeudi” arata harta mai sus mentionata, in octombrie 1992. Peste Romania de sud-vest scrie ”Tigani”. Un asemenea document primise Ceausescu si despre el vorbea si generalul Chelaru.

Ce spune harta si ce s-a intamplat

Iata paralele dintre datele hartii mai sus amintite si evenimentele de pe batranul continent, din 1990 pana astazi:

– In 1993 Cehoslovacia a disparut de pe harta lumii si au aparut Cehia si Slovacia. Pasnic.

– Divizarea Iugoslaviei, asa cum vorbea documentul, a fost efectul unui sir de conflicte armate incepand cu 1990, cand Germania recunoaste prima independenta Sloveniei si Croatiei. In 1991 incepe razboiul dintre sarbi si croati, iar in 1992 cel dintre sarbi si bosniaci.

– In 1996 mafia albaneza preia controlul traficului de droguri din Balcani.

– In 1999 au loc bombardamentele NATO din Serbia.

– In februarie 2008 Kosovo isi declara independenta fata de Serbia, cu recunoasterea UE si SUA. Este foarte posibil sa se uneasca cu Albania in urmatoarea perioada.

– In noiembrie 2007, premierul regional scotian Alex Salmond, seful Partidului National Scotian (SNP), a vorbit pentru prima oara despre un calendar de separare de Marea Britanie si a prezis ca Scotia va fi independenta peste 10 ani, respectiv in 2017. Salmond a promis organizarea unui referendum asupra independentei Scotiei inainte de alegerile regionale din 2011.

– In noiembrie 2007 flamanzii din Belgia au aprins scanteia scindarii – deputatii flamanzi au votat o lege care vizeaza reducerea drepturilor de vot ale francofonilor. Acest lucru s-a intamplat pentru prima oara de la independenta Belgiei, in 1830.

– In vara anului 2009, guvernul Berlusconi a fost zguduit de un scandal care a readus in actualitate ideea secesiunii dintre sudul si nordul Italiei.

– “Eliberarea” bretonilor, considerati urmasi ai celtilor veniti din insulele britanice, de sub “opresiunea franceza” este sustinuta de Armata Revolutionara Bretona, care si-a inceput activitatea inca de la inceputul anilor 1970. Nascuta ca o copie fidela a Armatei Republicane Irlandeze (IRA), organizatia bretona apartine aripii extremiste a miscarii nationaliste Emgann, miscare al carei obiectiv este independenta Bretaniei fata de Franta.

– In anul 2009 locuitorii din mai multe zone ale Cataloniei au participat la un referendum ”simbolic” privind independenta acestei regiuni fata de guvernul de la Madrid.

– ”Situatia din Craiova a scapat de sub control si cred ca nu mai poate fi stapanita. Nu mai ai curaj sa iesi seara pe strada”. Afirmatia apartinea presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Ion Preoteasa, si era legata de escaladarea luptelor de strada intre clanurile mafiote din Banie in ultimele luni ale anului 2007. Au urmat anii 2008 si 2009, cand razboaiele dintre clanurile de tigani din Craiova s-au derulat chiar in centrul orasului, langa Tribunalul Judetean, in plina zi.

Chelaru: ”Oltenia urma sa se desprinda de Romania in decembrie 2000”

Generalul Mircea Chelaru: ”La vremea respectiva (octombrie 2000) aveam informatii precise despre enclavizarea sudului Olteniei, si nu numai, de comunitati compacte de rromi, cu implicarea unor structuri de tip mafiot. Pe vreme de pace, rolul armatei e acela de a produce starea de descurajare a unor potentiali agresori. Tocmai in acest sens am convocat acea conferinta de presa, pentru a descuraja, pentru a atrage atentia acelor structuri ca se stie despre ele si ca exista modalitati de anihilare a lor. Demisia mea a fost legata de acea declaratie. Regret ca am avut dreptate. Fenomenul enclavizarii e real. Oltenia urma sa se desprinda oficial de Romania in decembrie 2000, iar Strehaia urma sa devina capitala enclavei. Din cate stiu, nu s-a renuntat inca la acest plan. In Romania s-au facut si se fac greseli politice ce intra in categoria erorilor istorice care, tare ma tem, nu se vor putea spala decat cu sange”.

Generalul Mircea Chelaru, nascut in 1949, este doctor in stiinte militare si a absolvit – pe langa Scoala Superioara de Ofiteri si Academia Militara din Romania – Colegiul de Studii Strategice si Economice de Aparare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate „George C. Marshall” din Germania, precum si cursuri internationale de drept militar. In anul 1990 a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Roman de Informatii. A fost seful Marelui Stat Major al Amatei in anul 2000. Din anul 2008 este general cu patru stele, in rezerva.

De ce a disparut dosarul Balotesti?

Din informatiile pe care le detinem, spionul roman care i-a adus lui Iulian Vlad si prin acesta, lui Ceusescu, acele date de la Malta, in 1989, a decedat in catastrofa aeronautica de la Balotesti. Citam declaratia unei persoane care cunoaste detalii din interiorul sistemului: „Omul care a adus informatiile de la Malta in 1989 se afla in Airbusul care s-a prabusit la Balotesti in 1995. Nu a fost un accident aviatic, a fost un act terorist, o executie, era vizata chiar persoana care era implicata in actiunea romaneasca de spionaj de la Malta”. O aeronava cu destinatia Bruxelles s-a prabusit, la 31 martie 1995, in jurul orei 9.00, in apropierea Aeroportului International Bucuresti Otopeni, dupa aproximativ doua minute de la decolare. In accident si-au pierdut viata toti membrii echipajului, cei 49 de pasageri, majoritatea belgieni, inclusiv consulul Ambasadei Belgiei la Bucuresti, dar si functionari ai Comisiei Europene. Aeronava, fabricata in 1987, apartinea Companiei TAROM si efectua zboruri regulate Bucuresti – Bruxelles.

Desigur, este greu de crezut ca in Romania am putea asista la o asemenea desfasurare complexa de forte, ca in filmele de spionaj, dar… Ce scrie presa in 20 mai 2008: ”Dosarul celei mai mari catastrofe aviatice din Romania, accidentul de la Balotesti, este de negasit. Consiliul Superior al Magistraturii incearca sa afle cum au disparut documentele, inainte ca procurorii sa se pronunte asupra cauzelor care au dus la catastrofa aviatica”. Timp de mai multe luni au fost luate la puricat arhivele Parchetelor Tribunalului si Curtii de Apel Bucuresti, dar si cele ale Parchetului Curtii Supreme. Verificarile au dus la concluzia ca dosarul accidentului aviatic nu a fost solutionat de niciunul din aceste parchete. Cat despre dosarul in sine, acesta s-a evaporat din arhivele celor trei unitati de Parchet care au preluat pe rand fraiele investigatiei. Ulterior, Consiliul Superior al Magistraturii a decis ca procurorii sa reconstituie documentele care lipsesc. Nu s-a specificat cum sa le reconstituie…

Romania a scapat, deocamdata, de liniile noii ordini europene trasate pe aceasta harta blestemata. Reamintim insa o idee aristotelica, conform careia o comunitate in care dispare justitia este pe cale de disolutie, in contextul in care Romania este in acest moment cel mai corupt stat din Uniunea Europeana, iar nivelul de trai este in prabusire. De pe Agentia

 

Mircea Chelaru este cu new age, ba se spune despre el ca ar fi si mason: Documentar: DACII – ADEVARURI TULBURATOARE (2012). Sunt românii urmasii Romei? Atentie insa si de unde ne informam despre chestiunea dacica

Si totusi, multe de pe harta aia s-au intamplat. Sau se intampla sub ochii nostri. Ca de exemplu, Albania: Spre Albania Mare

Foto: https://www.flux24.ro/77346-2/

Sau Catalonia: Spania RETRAGE mandatul european de ARESTARE al fostului lider catalan Carles Puigdemont

Cum a aparut cuvantul rom?

Iata ce putem citi la Propunere Jurnalul Naţional: “Ţigan” în loc de “rom” de pe Jurnalul National din 2009:

Recrudescenţa infracţiunilor comise de ţigani în Italia şi nu numai, precum şi asocierea acestor fapte cu poporul român prezentat ca un popor de violatori, hoţi are efecte negative nu numai asupra ţării noastre ca imagine, ci şi asupra românilor de bună-credinţă care merg în străinătate să câştige un ban cinstit. S-a ajuns la situaţii paradoxale, în care România nu mai înseamnă pentru presa şi opinia publică din străinătate ţara Nadiei Comăneci, a lui Constantin Brâncuşi sau a lui George Enescu, nu mai este ţara cu tradiţii şi frumuseţi tulburătoare, ci o ţară de barbari care fură, violează, dau în cap. Şi totul porneşte de la o nefericită confuzie de termeni: rom/români, termeni care în alte limbi, cum ar fi italiana – rom-rumeno, se aseamănă foarte mult, iar diferenţele dispar în mentalul colectiv, astfel că aceste cuvinte devin sinonime şi nimeni nu mai ştie dacă acela care a furat sau a violat este român sau rom. Ca urmare, Jurnalul Naţional propune printr-un proiect de lege revenirea la folosirea cuvântului “ţigan” în loc de “rom”, atât în plan intern, cât şi internaţional pentru a evita confuzia. În plan intern, folosirea cuvântului “rom” este reglementată printr-un memorandum emis în anul 2000 în urma unor presiuni interne asupra autorităţilor române de a schimba un alt memorandum din 1995 care instituise folosirea termenului de ţigan.

Jurnalul Naţional propune, printr-un proiect de lege, revenirea la folosirea cuvântului “ţigan” în loc de “rom”, atât în plan intern cât şi internaţional pentru a evita confuzia între această etnie şi români. Demersul nostru este cu atât mai îndreptăţit cu cât infracţiunile comise de etnicii ţigani în Italia sau alte ţări occidentale au dus la nefericita confuzie rom/român şi au aruncat anatema asupra întregului popor român.

Dar cum s-a ajuns ca în loc de “ţigan” să fie folosit termenul “rom”? S-a întâmplat după decembrie ’89. Într-o postare pe site-ul perso­nal, senatorul de Ilfov Iulian Urban povesteşte că 1993 a fost anul când în Consiliul Europei s-a votat pentru folosirea termenului de “romi” în loc de “ţigani”, România având atunci doar statutul de ţară invitată. “Pentru că de acolo s-a pornit cu toată această schimbare, nemaifiind folosită denumirea de «ţigan». Era delegaţia noastră acolo, ministru de Externe era domnul Meleşcanu şi în preşedintele de atunci al Adunării Parlamentare Europene, spaniolul Martinez, am avut un foarte mare prieten al României, care ne-a ajutat foarte mult să fim acceptaţi ca membri deplini. (…) Domnul Meleşcanu faţă de domnul Martinez a ridicat problema şi a spus că pentru noi este o situaţie foarte neplăcută, este un disconfort: rom – România. Ţineţi cont de faptul că în 1993 romii nu deveniseră sperietoarea Europei şi nu erau asociaţi cu naţiunea română! Reprezentanţii noştri la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei au spus că, prin modificarea denumirii din «ţigan» în «rom» se va înţelege că România este de fapt ţara ţiganilor. La care Martinez s-a uitat la el şi a spus: «Care este problema? Abordarea dumneavoastră este intolerantă, xenofobă şi împotriva normelor europene. Romii sunt – ca şi românii, ca şi ungurii, ca şi spanio­lii, ca şi francezii – o naţie din cele multe care formează Europa de azi. A vorbi peiorativ la adresa romilor este la fel de urât ca şi cum ai vorbi peiorativ la adresa propriei tale naţii». Acelaşi domn Martinez a declarat recent în presa spaniolă că este îngrozit de infracţiunile… românilor din Italia, şi întrebat de ce vorbeşte de români când este vorba de romi, a comentat «romi, români tot una este….»”, spune Urban. Într-o petiţie adresată Parlamentului României, se face o trecere în revistă a denumirii pe care ţiganii o au în diverse limbi. “Gypsy”, în engleză, “zigeuner” şi “sinti” sunt cele mai folosite în germană în limba franceză s-a impus numele de “gitanes”, iar în spaniolă “gitano”. În Danemarca, Suedia şi Finlanda apar sub numele de “tattan” (tătari).

PRESIUNI ASUPRA AUTORITĂŢILOR
Între timp, în ţară, autorităţile române erau supuse unor presiuni continue pentru folosirea termenului de rom în loc de ţigan. Organizaţii, politicieni, personalităţi de frunte cu ascendenţă romă au exercitat o presiune constantă pentru folosirea în documentele oficiale a etnonimului “rom”. Ca un răspuns la aceste presiuni, prin Memorandumul H03/169 si 5/390/NV din 31 ianuarie 1995 adresat primului-ministru de atunci, Nicolae Văcăroiu, ministrul de Externe Teodor Meleşcanu recomanda folosirea în continuare în documente a cuvântului “ţigan”, în concordanţă cu cuvintele folosite în celelalte limbi europene: zigeuner, gitanes, zingaro etc., pentru evitarea unor confuzii cu numele poporului român. Presiunile au continuat însă şi în 2000, Petre Roman, ministru de Externe la aceea vreme, semnează un nou Memorandum cu numărul D2/1094/29.02.2000 către prim-ministrul Mugur Isărescu, în care, propune folosirea, cu precădere, a termenului rom în corespondenţa MAE, în paralel cu formulele alternative – Roma/Gypsies, Roms/Tsiganes, Roma and Sinti – în corespondenţă cu organizaţiile internaţionale care le utilizează.

TERMENI FOLOSIŢI ÎN PARALEL
În memorandumul cu nr. D2/ 1094 29.02.2000 adresat de Petre Roman premierului Isărescu se arată că arată că “în ultima pe­ri­oadă, Ministerul Afacerilor Externe a fost confruntat cu o veritabilă campanie declanşată de unele asociaţii de romi pentru reconsiderarea oficială a poziţiei sale în privinţa recomandării pe care a făcut-o prin Memorandumul MAE nr. H03/169 din 31 ianuarie 1995 către primul-mi­nistru, pentru utilizarea, în documentele oficiale, a termenului de «ţigan», în detrimentul celui de «rom», care de-abia începuse să se im­pună. Preocuparea pentru acest memorandum a fost manifestată şi de mediile internaţionale. Reprezentanţi ai Consiliului Europei, ai Înaltului Comisar al OSCE pentru Minorităţi Naţio­nale, precum şi ai organizaţiilor neguvernamentale internaţionale militante pentru drepturile omului au făcut referire, în discuţiile lor cu autorităţile române, la acest document. (…) Având în vedere cele de mai sus, propunem folosirea, cu precădere, a termenului «rom» în corespondenţa MAE, în paralel cu formulele alternative menţionate mai sus (Roma/Gypsies, Roms/Tsiganes, Roma and Sinti) în corespondenţa cu organizaţiile internaţionale care le utilizează. Această propunere răspunde presiunii exercitate de majoritatea asociaţiilor romilor din România pentru anularea Memorandum-ului – H(03) 169/ 1995, contribuind la stingerea unui conflict artificial şi, mai mult, la construirea unor relaţii, pe baze parteneriale, cu ONG-urile care reprezintă această comunitate etnică; este rezultatul consultărilor dintre MAE şi o serie de specialişti în domeniu, organizaţii internaţionale (Consiliul Europei şi OSCE), instituţii naţionale (Departamentul pentru Protecţia Minorităţilor Naţionale, Ministerul Educaţiei Naţionale, Avocatul Poporului) şi asociaţii ale rromilor”.

TĂRICEANU A SPUS NU
Cum problemele ridicate de romi în Peninsulă s-au agravat în ultimii ani de mandat ai premierului Tăriceanu, automat s-a readus în atenţie una dintre cauzele pentru care românii şi România au de suferit pe plan extern: confuzia rom/român. Numai că, potrivit unui do­cument oficial al Guvernului României, ex-premierul Tăriceanu nu a fost de acord cu revenirea la folosirea termenului de “ţigan” pe motiv că “este de natură a sugera intenţia unei discriminări, fie şi aparentă, pe criteriul apartanenţei etnice”. Ca argumente pentru menţinerea folosirii cuvântului “rom”, Tăriceanu aminteşte memorandumul lui Petre Roman din 2000, dar şi alte documente emise de organisme internaţionale. În acest context sunt citate Rezoluţia 44/1997 a Consiliului Europei privind contribuţia romilor construcţia unei Europe tolerante în care se stabileşte “să se utilizeze termenul de rom/i pentru a se alinia practicii generale a Consiliului Europei şi OSCE, precum şi reunirea sub apelativul rom/i (rom/s în franceză; rom/a în engleză, respectiv “aven ametza”), ansamblul de grupuri cum sunt romii, ţiganii, sintii, manusii, gitanii pentru a simplifica lectura şi înţelegerea documentelor”. Un alt document invocat este Convenţia cadru pentru protecţia minorităţilor naţionale ratificată de România prin Legea 33/1995 care reglementează că “orice persoană aparţinând unei minorităţi naţionale are dreptul să aleagă liber dacă să fie tratată sau nu ca atare şi nici un dezavantaj nu poate rezulta dintr-o asemenea alegere din exerciţiul drepturilor legate de aceasta”, Guvernul Tăriceanu comentând că astfel ” persoanele aparţinând etniei în cauză au dreptul la autodeterminare şi de a se autodeclara romi. De asemenea, Tăriceanu afirmă că România a ratificat prin Legea 282/2007 Carta europeană a limbilor regionale sau minoritare adoptată la Strassbourg, la 5 noiembrie 1992, lege care stabileşte că «prevederile Cartei se aplică următoarelor limbi minoritare folosite pe teritoriul României: lit. m) limba romani»”.

CUM SĂ SCHIMBĂM SCHIMBAREA
Europarlamentarul Adrian Severin, fost membru al APCE şi fost preşedinte al Adunării Parlamentare al OSCE, ne-a declarat că “apelativele «rom» sau «roma sinti» sunt folosite pe plan internaţional şi că o modificare a acestor apelative în România nu rezolvă problema confuziei între romi şi români în afara României, adică exact acolo unde respectiva confuzie este deranjantă. În acest sens se cere explicat că do­rinţa de a evita confuzia nu vine dintr-un complex de superioritate etno-culturală al româ­nilor şi nu este expresia naţionalismului lor etnic, ci are obiectivul legitim de a permite identificarea corectă a unui popor cu tră­să­turile sale specifice circumscrise de istoria sa, precum şi de felul său de a se organiza, de a se raporta la lume şi de a crea valori universale. Va fi nevoie, deci, şi de un demers diplomatic”.

Serviciul de Informatii si Siguranta al Romilor- SISROM

In 2010 aparea http://www.napocanews.ro/2010/02/tiganii-si-au-facut-serviciu-secret.html:

In 2001, ziarul ZIUA scria -De aproape patru ani functioneaza in Romania un serviciu secret particular.

In luna august 1997 a luat fiinta in Romania un nou serviciu secret denumit Serviciul de Informatii si Siguranta al Romilor- SISROM, un serviciu sercret al tiganilor. Initiatorul structurii este fostul reprezentant al romilor in Parlament, Madalin Voicu. La vremea respectiva, presa a facut multa valva in jurul declaratiilor fulminante al lui Voicu, dar dupa un timp s-au linistit apele fara sa mai fie pomenit serviciul respectiv. Dupa aproape patru ani ZIUA a luat legatura, din nou, cu Voicu, pentru a afla informatii noi despre SISROM.

SISROM la nastere

La inceputul lunii august 1997, Partida Romilor, Centrul Romilor pentru Interventie Sociala si Studii – Rromani (CRISS) si Fundatia pentru Emanciparea romilor “Aven Amentza” au incheiat o Conventie-Cadru de colaborare, valabila pana in 2002. In acest context a fost infiintat “Serviciul de Informatii si Siguranta – SISROM”. Serviciul, dupa cum a declarat la vremea respectiva Madalin Voicu, are menirea “sa apere interesele si drepturile etniei romilor, precum si dezvoltarea unei retele de informare si comunicatii interne si externe”. Structura de informare va colabora cu “toate serviciile secrete clasice, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe, structurile de informatie ale Ministerului de Interne, INTERPOL si EUROPOL. SISROM va functiona dupa reteta clasica a serviciilor secrete, avand centrul la Bucuresti. In teritoriu, cu sase Comitete de Coordonare: in Moldova, Ardeal, Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea. Oamenii de contact au de acoperit urmatoarele domenii: social, politic, cultural si economic”. Serviciul va functiona “paralel cu serviciile secrete deja existente. Activitatea noastra se defasoara pe mai multe domenii, nu suntem specializati cum este fostul doi si un sfert (U.M. 0215 -serviciul de informatii si protectie a cadrelor din Ministerul de Interne) sau SIM (Serviciul de Informatii Militare)”, spunea Voicu. Serviciul este organizat dupa structura clasica “SISROM este un organism al Partidei Romilor care culege informatii, le prelucreaza si le ofera celor abilitati. Structura aduna informatii din domeniile social, politic, cultural si economic. Se ocupa de culegerea informatiilor despre emanciparea sociala, formele de dialog cu organizatiile non-guvernamentale. Este un serviciu de informare si siguranta. Serviciul este structurat pe sase arii geografice, Moldova, Transilvania, Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea, avand in total 42 de filiale.” ne-a declarat in cursul zilei de ieri Madalin Voicu. “Am fost solicitati de mai multe ori de serviciile de informatii clasice, SRI, SIE, structurile informative ale Ministerului de Interne si INTERPOL. Cerem si oferim informatii acestor structuri. Prin protocoalele semnate cu dansii suntem obligati reciproc sa ne consultam permanent daca sunt situatii critice. In situatii delicate, impreuna cu serviciile secrete, am intervenit si am solutionat conflicte in mai multe judete”, a mai adaugat Voicu.

Note informative de la agentii din teritoriu

In fiecare luna, sau daca este necesar si mai des, conducerea Serviciului primeste notele informative din teritoriu de la agenti. Liderii filialelor Partidei Romilor au retelele lor de informatori, care umbla in teritoriu si culeg date si informatii. Conducerea Serviciului Secret al romilor este asigurat de Madalin Voicu, care intre timp a devenit deputat PDSR. “Eu am fost initiatorul proiectului, si consider ca a fost printre putinele lucruri bune pe care am realizat in anii trecuti. Directorul sunt eu, dar, acum daca am devenit deputat PDSR, am schimbat titulatura si sunt director onorific, continuand sa am legaturi stranse cu oamenii retelei”. “Virgil Magureanu si Ioan Talpes au inteles rostul SISROM si nu ne-au facut probleme legat de aceasta structura. Infiintarea acestui serviciu a fost urmarea unor tatonari in domeniu. El a luat fiinta cu mult timp inainte de fi aflat publicul”, sustine deputatul.

Ce se intampla intre timp in Timisoara?

3 CLANURI TIGANESTI au pus mana pe aproape toate cladirile importante din centrul istoric al Timisoarei. Ultima achizitie: Spitalul de Copii

Iata si in ce lux se scalda: De ce li se permite CLANURILOR TIGANESTI sa-si faca de cap in Romania?

Din aceeasi zona face parte si clanul Milutinovici: Cutremurator: VALENTINA EMILIA MILUTINOVICI, sefa la PROTECTIA COPILULUI, vrea ca sistemul nordic sa fie implementat si in Romania. DETALII TERIFIANTE despre CLANUL MILUTINOVICI

Din nou… George Soros

Sa ne amintim ca la initiativa evreilor George Soros si James Wolfensohn prin Institutul pentru o Societate Deschisa si Banca Mondiala s-a demarat programul deceniului de incluziune sociala a rromilor (2005 – 2015).

Iata si ce putem citi in articolul Miliardarul George Soros aplică planul ..Rromania din august 2013:

Soros a venit zilele acestea in Romania sa puna in aplicare un plan secret: Rromania

Asa cum am avertizat de ani de zile, ca se pregateste infiintarea pe teritoriul tarii noastre a unei patrii a tiganilor, aceasta se planuieste si implineste gradual. La sfarsitul anilor 90, succesiv ministrii de externe Petre Roman si apoi Andrei Plesu au pus la cale un HG, in urma insistentelor Bruxellului ca tiganii sa se numeasca oficial rromi. Ca urmare, conform inscriptionarii Rom pe buletinele lor, s-a creat imediat in Occident confuzia intre romani si rromi sau tigani.

In toata Europa denumirea traditionala de tigan a fost pastrata in formele sale lingvistice locale, numai in Romania denumirea de rrom a fost obligatorie in actele oficiale, iar cei care nu o folosesc sa primeasca imediat amenda de la Consiliul National Impotriva Discriminarii. Planul Comisiei Europene si a unor cercuri americane este ca pe teritoriul UE, in Romania, sa se creeze un stat al tiganilor, folosindu-se translatia lingvistica confuza si usoara de la Romania la Rromania.

Nu intamplator in 2009 Guvernul a anulat toate indemnizatiile pentru mamele romance ca sa scada natalitatea romanilor si sa creasca cea tiganeasca. In tara noastra, oficial tiganii au ajuns la un numar de 700 de mii conform recensamantului, dar neoficial numarul tiganilor se ridica la 2 milioane. Toate tarile din Europa de vest au un plan ferm sa trimita tiganii din tarile lor in Romania. Nu intamplator, pe aeroportul Otopeni, au fost repatriati si tigani bulgari sau sarbi, care au primit bani sa ramana in Romania.

Acest plan de “tiganizare” a tarii noastre continua si astazi. Zilele trecute magnatul maghiaro-american de origine evreiasca George Soros a efectuat la brat cu angajatul sau, presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, o vizita in localitatea rurala locuita exclusiv de tigani, Frumusani.

In urma acestei vizite oficiale, pe site-ul Bancii Mondiale, Romania este prezentata ca si tara tiganilor. Mai grav este faptul ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au intalnit in secret cu miliardarul George Soros si au discutat despre desavarsirea planului din anii 90 de transformare a tarii noastre in Rromania. In fata acestei deteriorari grave a imaginii Romaniei in lume, romanii astepta lamuriri de la SRI si SIE despre acest proiect european si american de modificare a structurii etnice a tarii noastre in favoarea tiganilor.

Romanii trebuie sa cunoasca, daca in urma acestei intalniri secrete, intre presedinte, premier si miliardarul american s-au discutat lucruri care prevad modificari ale structurii populatiei si denumirii tarii, fapt care incalca grav siguranta nationala a Romaniei si Constitutia Tarii./sursa bistritanews.ro

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Doamne ferește! Să ne rugăm cu smerenie ca astfel de planuri să nu se împlinească, fiecare etnie are țara ei, țiganii au și ei o țară-India, acolo este locul lor. Orice altă soluție înseamnă doar vorbe în vânt…

  2. Ca o paranteză, aş vrea să ne reamintim că în oraşul condus de Nicolae Robu, pentru deţinerea unui câine la bloc este necesar acordul tuturor vecinilor, precum şi acordul majorităţii locatarilor din bloc. Nu este necesar nici un acord însă pentru vânzarea unui apartament unei famili (mai bine zis unui clan) certate cu igiena şi bunul simţ.

    Vreau să spun că nu toţi ţiganii (sau mai bine zis nu toate ramurile ţigăneşti) sunt la fel. Eu însumi am trecut printr-un astfel de cartier noaptea şi nu au fost nici un fel de probleme. Dar sunt şi cartiere prin care nu aş avea curaj să trec.
    Aşa că fac o deosebire clară între cei care încearcă să trăiască onest şi dau dovadă de bun-simţ şi ceilalţi.

    În altă ordine de idei, îmi amintesc că fostul ambasador Gâtănştain (cum îi zice Ciuvică) era foarte ofuscat după ce USL-ul câştigase 70% din locurile din Parlament şi spunea că îl deranjează că ţiganii nu-şi fac partid politic.
    Pentru că românii “TREBUIE” să fie dezbinaţi, să arunce cu pietre unii în ceilalţi, să se înjure, să se gazeze etc. pentru ca diverşi profitori să-şi vadă liniştiţi de afaceri.

  3. Tineri antrenati prin padurile si muntii patriei in spirit multicultural, anti-crestin si “revolutionar”

    Metodele prin care neomarxiştii formează discipolii adolescenți prin pădurile şi munţii României, viitorii tineri frumoşi şi liberi, pe care îi spală în prealabil pe creier, îi iniţiază în ideologia neomarxistă globalistă, iar în final, ca bonus din partea casei, îi pregătesc și pentru lupte de stradă cu jandarmii.

    Unul dintre cei care ii pregătesc pe tineri este Mihail Bumbeș, fondatorul unui ong neomarxist care se cheamă “Miliţia Spirituală”. Bumbes este si cel care a facut posibila calcarea in picioare a jandarmeritei, desi sustine in mod fals in mass-media ca el ar fi fost salvatorul ei.

    http://www.justitiarul.ro/mihail-bumbes-militianul-spiritual-care-antreneaza-tinerii-pentru-confruntari-violente-cu-jandarmii/

  4. De ce sunteti atat de rasist ? Nu zice domnul Hristos sa-ti iubesti aproapele asa cum te iubesti pe tine insuti?
    Ce porcarie! Vezi sa nu fie mai multi tiganii care sunt 2 milioane si romanii 17 mil.
    Cum vine asta?
    Credeti ca o sa se intample?
    Nu prea cred!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button