X

Video terifiant. Ritual de SACRIFICIU UMAN surprins la CERN

de null

  • Un video bizar al ceremoniei a fost circulat online  zile la rând
  • Se arată cum se adună persoane într-o piață principală din laboratorul de fizică    
  •  Videoclipul, la un moment dat, include o “înjunghiere” a unei femei
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (CERN) a lansat o investigație asupra unui video filmat pe timp de noapte în campusul său din Geneva, care prezintă un sacrificiu uman ritual-mistic, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt. 

Videoclipul bizar care a circulat on-line timp de câteva zile arată câțiva indivizi în mantale negre care se adună într-o piață principală a laboratorului de fizică din Europa, înfăptuind ceea ce pare a fi o reînnoire a unei ceremonii oculte.

Videoclipul include “înjunghierea” unei femei.

https://youtu.be/wtfGId6GOQo

“Aceste scene au fost filmate în incinta noastră, dar fără permisiunea sau cunoștințele oficiale”, a declarat purtătoarea de cuvânt a CERN într-un e-mail.

“CERN nu aprobă acest tip de fapte, care poate da naștere unor neînțelegeri legate de natura științifică a operei noastre”, a adăugat ea. “Ancheta” în curs a fost o “problemă internă”, a spus ea.

Videoclipul a ridicat întrebări despre securitatea campusului CERN.

Solicitată să detalieze procedurile de securitate care înconjoară accesul la campus, purtătorul de cuvânt al CERN a spus:

“Identificările CERN sunt verificate sistematic la fiecare intrare pe site-ul CERN, indiferent dacă este vorba de noapte sau de zi”.

Mai mult, a indicat că cei responsabili de ,,glumă” aveau insigne de acces.

“CERN salută anual mii de utilizatori științifici din întreaga lume și uneori unii dintre ei își lăsau umorul prea departe. Așa sa întâmplat cu această ocazie “, a spus e-mailul. Purtătorul de cuvânt nu era disponibil să comenteze posibila identitate a celor responsabili.

Poliția de la Geneva a declarat pentru AFP că au fost în contact cu CERN cu privire la videoclip, dar nu au fost implicați într-o investigație oficială.

CERN găzduiește mașini care efectuează unele dintre cele mai elaborate cercetări ale particulelor din lume, inclusiv un smasher puternic de protoni care încearcă să găsească particule nedescoperite anterior.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button