X

SUA: Trei politisti doboara cu electrosocuri o batranica de 87 de ani, pentru ca taia papadii cu un cutit langa casa ei, pentru o salata … / Apoi o salta si o baga in arest

de Saccsiv

Vrem o tara ca afara…

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata si ce putem citi la Motivul pentru care o femeie care culegea păpădii a fost imobilizată cu o armă cu electroșocuri de pe Pro tv:

 

Poliţia din statul american Georgia şi-a atras un val de indignare şi ironii în urma unui incident în care a fost implicată o femeie de 87 de ani.

Aceasta avea în mână un cuţit ca să culeagă păpădii şi nu s-a supus comenzii poliţiştilor de a-l arunca la pământ pentru că nu înţelege engleza. Aşa ca poliţiştii au pus-o la pământ folosind o armă cu electroşocuri.

Această bătrânică a semănat spaima într-un cartier din Chatsworth, Georgia. Femeia culegea păpădii în apropierea casei ei, cu un cuţit de bucătărie. Cineva a văzut-o şi, neînţelegând ce face, a chemat poliţia, căci în apropiere se aflau copii.

Josh Etheridge, şeful poliţiei locale: “Natura apelului, o femeie cu un cuţit în apropierea unui after-school, a fost de ajuns să determine o reacţie imediată.”

Trei poliţişti s-au deplasat rapid la faţa locului şi au somat-o pe bătrână să arunce cuţitul. Originară din Siria, aceasta nu înţelege engleza, aşa că nu s-a supus.

Martha Donahue, nepoata: “Le-am zis că nu înţelege. Mi-a zis că şi-au scos cuţitele şi le-au aruncat la pământ. Dar ea tot n-a înţeles.”

Aşa că poliţiştii au imobilizat-o pe femeie folosindu-şi arma cu electroşocuri, ba chiar au dus-o şi în arest pentru câteva ore.

Martha Donahue, nepoata: “E evident că bunica nu părea violentă şi cred că cei trei-patru poliţişti de aici ar fi putut să o imobilizeze în alte feluri. ”

Conducerea poliţiei a deschis o anchetă internă, dar consideră justificat modul de acţiune al poliţiştilor, explicând că până şi o bătrânică de 87 de ani înarmată cu un cuţit poate fi periculoasă.

 

Cititi va rugam mai multe la:

Police Chief Defends Use Of Taser On Elderly Woman Cutting Flowers

Sa vrei asa o tara ca afara este precum un blestem. Acolo vorbim deja despre o dezumanizare. De la disperatii ce au sunat la 911 si pana politistii care au electrocutat-o, saltat-o si bagat-o in arest. Si se prea poate ca odiseea batranicii sa nu se termine…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. de nu ar fi trista( in spiritul vremurilor) ,ar fi comica situatia..da’ totusi sa tai papadii (?) cu cutitu..tare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button