X

ANGLIA: Masonii accepta membri trangender, dar doar daca s-au înscris inițial ca bărbati

de null

Freemasons to accept women for first time in its history… but only if they joined as a man

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Francmasonii urmează să accepte femei pentru prima dată în istorie … dar numai dacă s-au înscris inițial ca bărbati

Femeile transgender ar trebui să aibă dreptul de a rămâne membri ai francmasonilor, dar numai dacă s-au alăturat ca bărbat, spune cea mai mare lojă din Marea Britanie, Marea Lojă a Angliei (UGLE).

UGLE, care a fost înființată în 1717 și a fost numai de sex masculin timp de secole, a dat noi îndrumări celor 200.000 de membri ai săi din Anglia și Țara Galilor, afirmând că “un francmason care încetează să mai fie bărbat nu încetează să mai fie un francmason” . A adăugat că aceia care au trecut de la femei la bărbați pot aplica, de asemenea, raportează Times.

Unele convenții ale societății secrete vor rămâne neschimbate. Salutările formale dintre membri, de exemplu, ar trebui să înceapă cu prefixul “Brother” , astfel încât cineva care a trecut de la Steven la Stephanie Smith ar fi “Brother Stephanie” sau “Brother Smith” .

În timpul interacțiunilor informale, acestea ar trebui abordate “cu numele și titlul pe care l-a ales”, confirmă noua politică de schimbare a genului. Se acceptă alternative adecvate la codul de îmbrăcăminte, care ar putea include o “fustă inteligentă închisă și partea superioară” .

Această mișcare a fost întâmpinată cu amuzament din partea unor medii sociale care se întreabă dacă societatea secretă veche de secole, ale cărei membri din trecut includ regele Edward al VII-lea și premierul Winston Churchill, este mult mai progresistă în ceea ce privește drepturile transsexuale decât drepturile femeilor.

 

Rosie Bracher@Rosiebrac

 

#FreeMasons face atâtea greșeli ! # Femeile transgender pot rămâne masoni liberi … dar femeile încă nu se pot alătura. De aici. Știm că ești bărbat atât de bine. Și tu știi asta (îndemnăm să zâmbești cu ochiul), ca să mai poți fi unul dintre noi. Nu Nu NU NU NU!

 

Arden_Forester@Arden_Forester

 

Francmasonii acceptă femeile transgender care s-au alăturat ca bărbați. Dar nu femeile care au fost femei de-a lungul timpului? Așa că oricine din rochie va fi văzut ca o persoană transexuală? Poate nu așa cum ni se spune că totul este în minte. Cu atât mai mult acest lucru se întâmplă cu cât este mai bizar. https://www.bbc.co.uk/news/uk-45030075 …

 

Un document frecvent adresat întrebărilor atașat politicii afirmă că “niciun membru nu ar trebui să fie presat să demisioneze din meserie deoarece nu mai sunt bărbați”. The Guardian afirmă că, dacă membrii sunt nemulțumiți de decizia fratelui lor de a trece la o femeie, ar fi înțelept să avem un “cuvânt tacut” cu ei “pentru a le reaminti de obligațiile lor masonice”.

Un francmason, de asemenea cunoscut ca un judecător senior, a fost rugat să exploreze implicațiile juridice ale schimbării de gen în anticiparea unei posibile relaxări a legii, potrivit Times. Ca asociație cu un singur sex, lojele sunt scutite de legislația privind discriminarea sexuală pe criterii de admitere, însă discriminarea membrilor este o problemă separată.

În conformitate cu Legea recunoașterii genului din 2004 și Legea privind egalitatea din 2010, un bărbat care s-a alăturat francmasonilor nu poate fi revocat după ce a devenit femeie, deoarece protecția genului este protejată.

Un purtător de cuvânt al UGLE a spus: “Deși nu a existat nicio solicitare generală de orientare privind schimbarea de gen, întrebările pe această temă vor deveni din ce în ce mai frecvente în viitor și acum pare a fi un moment potrivit pentru a oferi membrilor noștri o îndrumare generală. “

NOTĂ OrtodoxINFO

Exista si Loje de femei, dar nu ne intereseaza in acest context.

In Loja de barbati nu au voie decat barbati. Dar daca un astfel de membru barbat va zice la un moment dat ca este femeie, el va ramane la barbati si nu va trebui sa mearga la femei. Eu asa inteleg textul de mai sus.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Au depasit orice limita, ce o sa fie oare peste 20 de ani (daca da Bunul Dumnezeu sa mai existam atunci)!? Evrei cu rochii roz, alladinieni casatorinduse cu animalele din batatura, englezi care nu-si mai vand sufletul mini satanei,catolici pravoslavnici… tot felul de lucruri de astea “destepte”de-ale “puternicilor”(ha ha)masoni! Oricum ar fi,bucurati-va de fiece zi, nu zic nimic nou dar o sa fie savuros! O sa fie infranti cu zgomot mare in curand adoratorii acestia ai plapandei de satana la un loc cu dansa evident! Doamne Ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button