X

FOTO: Un fake mizerabil cu Gabriela Firea si Maica Domnului

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fotografia de mai sus a fost postata la 16 august 2017 pe Comisarul:

https://www. comisarul.ro/articol/pe-asta-ati-vazut-o_903047.html

Nu stim daca acolo a aparut pentru prima data pe internet, dar stim ca este o facatura dupa o fotografie mai veche:

Foto: https://www.bzi.ro/vezi-ce-salariu-are-gabriela-vranceanu-firea-229118

 

Din pacate, in capcana a cazut si Episcopia Ungheni:

http://episcopia-ungheni.md/ro/editoriale-si-interviuri/nepasarea-fata-de-cele-sfinte-atrage-cel-mai-mult-mania-lui-dumnezeu-asupra-noastra-sau-de-ce-nu-se-cuvine-sa-fie-imprimate-in-batjocura-chipuri-de-icoane-pe-haine/

Si cad in continuare multi altii, caci facatura iar se plimba intens zilele acestea pe facebook.

Facatura e o mizerie iar facatorul este un individ de cea mai joasa speta. El a hulit facand o “poza” pe care mai apoi a prezentat-o lumii pentru ca lumea s-o injure pe Gabriela Firea. Pentru ca, asta e noua impartire a neamului romanesc: poporul PSD pupator de moaste versus poporul #rezist open mind / poporul PSD pensionar si asistat social versus poporul #rezist harnic si lucrator / poporul PSD din Regat (Moldova si Muntenia) unde “limba română si Biserica ortodoxă fac legea” versus poporul #rezist din Transilvania cea pro-occidentala / poporul PSD majoritar din tara versus poporul #rezist din afara granitelor / poporul PSD votant de penali versus poporul #rezist votant de Johannis.

Nu exista motive suficiente pentru a critica PSD-ul? Ba da, cu duiumul. Dar fix aceleasi motive le gasim si pentru a critica opozitia. Atunci de ce aceasta impartire artificiala a neamului romanesc? Pentru ca papusarii vor sa curga mult sange romanesc intr-un viitor razboi romano-roman:

Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MĂCEL ÎN ORAȘE în România”

CYBERINT (Unitate militara SRI) si iminenta baie de sange romano-roman

Unul din cei mai cunoscuţi #REZIST: ,,RĂZBOI CIVIL! Confruntarea violentă va fi inevitabilă!”

Stelian Tanase are doua variante: 1) Transilvania cea buna sa se desprinda de Regatul cel rau / 2) Regatul sa devina bun

Iar cetateanul simplu nu vede …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. BINE PUNCTAT!

    “Atunci de ce aceasta impartire artificiala a neamului romanesc? Pentru ca papusarii vor sa curga mult sange romanesc intr-un viitor razboi romano-roman.”

    1. Si chestia cu pesta porcina are rolul ei in scenariul asta,si,ca sa puna capac,pe 10 aug. ,hodoronc tronc,niste insi care cica sunt diasporeni au hotarat sa ocupe guvernul si sa impuste jandarmi,ca asa vor ei,”rivulutie”!

  2. Totusi este destul de usor de observat ca imaginea cu icoana nu respecta contorul corpului, adica icoana este PLATA! Dincolo de asta, ce sens ar avea o rochie cu o icoana pe ea? Oamenii care se duc la astfel de petreceri unde se bea si se danseaza parca sunt deranjati de Dumnezeu (care condamna pacatul)! Cum sa imbraci deci o rochie care sa aminteasca de cele sfinte la o petrecere unde oamenii cauta desfraul (in cel mai bun caz incearca sa se pondereze; vorbesc bineinteles la modul general)?

    In alta ordine de idei, ce ne-am face oare noi fara fakebook si fara manipularea noastra cea de toate zilele? Ce s-ar mai alege de noi daca nu ne-ar spune “dulaii” (trend setterii) papusarilor cand sa ne isterizam, cu cine sa votam, cat de des sa ne vaccinam (altfel racim si e prapad!! desi am putea lua doua aspirine si ne-ar trece…) etc. etc. Daca, Doamne-fereste intr-o zi, fara atata manipulare, ne-am trezi ca incepem sa …GANDIM?? (ca in Matrix sau in Equilibrium — cine a vazut filmele)

    In ce priveste manevrele politice, chiar daca incepe sa fie din ce in ce mai evident faptul ca SE DORESTE organizarea unor varsari de sange, nu-mi ramane decat sa sper ca nu va ingadui Dumnezeu astfel de lucruri!

  3. @nimeni, Doamne ajuta.

    Va fi, si sa ne feresaca Sfantul sa fim prinsi acolo. Rugaciune , ca sa ne intarim.

    Mantuire

  4. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic Iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    ………………

    Războiul românilor contra românilor este deja în desfășurare, de mult timp! Situația României este comparabilă cu situația Siriei:
    Din anul 2007 România este membră în Uniunea Europeană, iar românii, siliți de condițiile slabe de plată în România, au plecat în Europa de Vest la muncă mai bine plătită. “Potrivit ONU, în ultimii 10 ani 3,4 milioane de români s-au stabilit peste hotare. Dacă înainte preferau Italia şi Spania – în ultima vreme, cei care au plecat au ales țări ca Anglia, Austria şi Belgia.” “Cifrele ne plasează pe locul doi în lume, după Siria, în ceea ce priveşte emigraţia.” Așa observăm din articolul „România, țara din care au migrat cei mai mulți oameni, după Siria. Raport îngrijorător al ONU”, publicat în data de 26 februarie 2018, pe ȘTIRILE PRO TV.[3] Știm că în Siria este război din anul 2011. Din Siria s-au refugiat în alte țări peste 5 milioane de sirieni. Deci, situația românilor este comparabilă cu situația unei țări în timp de război. Totalul oamenilor omorâți în războiul din Siria până acum este de peste 481 de mii. Datele acestea referitoare la Siria le-am luat din Enciclopedia liberă Wikipedia, varianta engleză, de la articolul Syrian Civil War.[4] În schimb, în România medicii ucid zilnic 236 de bebeluși prin avort. Observăm că SUA vrea să protejeze viața bebelușului din momentul în care aparatele medicilor detectează bătăile inimii bebelușului.[5] Dacă în Siria, în timp de război, pe o perioadă de 7 ani (din 2011 până în 2018) au fost omorâți peste 481 de mii de oameni, dintre care unii puteau să se apere, să observăm că în România au fost omorâți bebeluși care nicidecum nu au putut să se apere. Să socotim pe o perioadă de 7 ani câți bebeluși au fost uciși în România: 236 înmulțit cu 30 de zile, egal 7.080 bebeluși omorâți într-o lună; 7.080 înmulțit cu 12 luni, egal 84.960 bebeluși omorâți într-un an; 84.960 înmulțit cu 7 ani, egal 594.720 bebeluși omorâți în 7 ani. Unde este războiul mai mare? Dacă în Siria sunt implicate armate din multe țări, iată că în România românii sunt în război contra propriilor lor copii! Ce concepție diabolică, ce Duhuri Necurate stăpânesc România? Putem afirma fără frica de a greși că Duhul Sfânt al lui Iisus Hristos nu conduce România. Cine a adus și cine susține Duhurile Necurate în România? De unde sunt aceste Duhuri Antihriste?
    http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2018/03/cetatenie-europeana-si-cetatenie.html

  5. …raspunsul e simplu..elitele jidovesti globaliste si slugile lor grupate in diverse ‘miscari’ (in Sua hashtagul ‘antifa’, pe la ukrainieni ‘euro(nazi) maidanul’, pe la noi #rezist). cu tot ce implica ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button