X

“God is Woman” (”Dumnezeu este femeie”) – semnificatia ezoterica a melodiei interpretate de Ariana Grande

de null
În timp ce Ariana cântă ”vezi dacă meriți ce urmează”, ei îi crește un pântece însărcinat animat.

Majoritatea revistelor au analizat această scenă, spunând: ”OMG, este gravidă Ariana Grande?”. Nu știu. Scena însă face aluzie la conceptul de sacru feminin, dătător de viață. Dar atunci burta însărcinată dispare în mod magic. De ce? Să mergem mai departe.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Undeva pe la jumătate, muzica se oprește și lucrurile devin ciudate.

Ariana se prezintă amenințător cu casca ei având urechiușe de pisicuță.

În timp ce ține un ciocan mare, Ariana recită versetul biblic Iezechiel 25:17. Ei bine, nu versetul exact, ci versiunea modificată, așa cum se aude în filmul Pulp Fiction. Ei bine, nu exact așa cum se aude în Pulp Fiction, ci o versiune modificată, pentru a se potrivi cu tema feministă a videoclipului:

 

”Voi săvârşi împotriva lor cumplite răzbunări, pedepse grele asupra celor care încearcă să-mi otrăvească și să-mi distrugă surorile. Și vor Ști că Eu sunt Domnul, când Mă voi răzbuna pe ei.

 

În clip, aceste spuse au fost mimate de Ariana, dar au fost recitate de Madonna. Da, Marea Preoteasă a industriei muzicale a ieșit din scorbură pentru a predica din nou. Și își mai zice ”Domnul”.

După predica Preotesei, Ariana își aruncă ciocanul spre ”tavanul de sticlă”, și apare … acest lucru:

O pereche uriașă de picioare depărtate se arată deasupra Arianei.

Prin urmare, imediat după acest verset pseudo-biblic, apare un ”vagin sfânt”, învăluit în lumina divină.

În acest timp, ochii Arianei sunt înclocuiți cu ochi de pisică. Acest fapt este semnificativ.

Această mică scenă spune destul. Este o referire la programarea Beta Kitten, care a fost asociată cu întreaga carieră a Arianei. În cazul în care nu ați auzit niciodată de programarea Monarch, este vorba de folosirea traumelor și a abuzului, pentru a crea sclavi disociați, controlați mental (despre aceasta era vorba în videoclipul anterior al lui Grande, No Tears Left to Cry).

Există o mulțime de sclavi MK în industria de divertisment, iar mulți dintre ei sunt Beta Kitten (alias sclavi sexuali). În cercurile oculte ale elitei, sclavii beta sunt folosiți în ritualuri ”magice” bizare. Având în vedere acest fapt, imaginile pisicilor asociate cu Ariana Grande, dau un alt sens aspectului carnal al videoclipului. Este cu adevărat despre ”împuternicire” (a da putere femeii)? Sau exact contrariul? Poate ar trebui să-i întrebăm pe cei doi bărbați din industria-gigant, care au scris piesa și au regizat videoclipul.

Vorbind despre bărbați, sunt și ei, de asemenea, zei? Din cauza egalității? Nu.

În film, bărbații sunt niște ticăloși care îi strigă insulte Arianei Grande.

Feminismul din mass-media nu are legătură cu egalitatea, ci este vorba despre ură față de celălalt.

Aici, Ariana este în mijlocul unui loc de cult al tuturor femeilor.

Ariana pare a fi punctul central al unei frății religioase, care se angajează într-o proslăvire intensă. Dacă Ariana este Dumnezeu, aceste femei se închină la ea? Se închină către ele însele? Să mergem mai departe.

Scena finală, însumând întregul videoclip, este un model viu. Și, având în vedere tema videoclipului, trebuia să fie aici.

Ariana Îl înlocuiește pe Dumnezeu într-o scenă inspirată de faimoasa frescă a lui Michaelangelo, ”Crearea lui Adam”.
În pictura originală, Dumnezeu este reprezentat ca un bărbat cu barbă.

Încă o dată, Ariana Îl înlocuiește pe Dumnezeu. Încă o dată, nu este vorba despre faptul că Dumnezeu este femeie, ci despre ea – un om – devenind zeitate, prin mijloace ezoterice.

Fapt interesant: o teorie afirmă că ”forma” în care Dumnezeu este așezat în pictura lui Michelangelo seamănă cu un creier uman. În plus, Dumnezeu atinge glanda pineală, când arată spre Adam.

Diverse școli ezoterice susțin că activarea glandei pineale – cunoscută și sub numele de al treilea ochi – duce la iluminarea spirituală și la reconectarea cu divinul.

Dacă această teorie este adevărată, fresca lui Michelangelo are un înțeles profund ezoteric. Ea devine o reprezentare a filosofiei școlilor misterelor, care afirmă că divinitatea se află în interiorul tuturor oamenilor, cu condiția ca al treilea ochi să fie activat.

În concluzie

Sub pretextul de a da mai multă putere femeilor, ”Dumnezeu este femeie” adaptează idei și simboluri străvechi la cerințele actualei agende mass-media. Acest videoclip este un alt produs al unei epoci în care fiecare concept de bază este supus unei politizări intense. Ca rezultat, profunzimea incredibilă a subiectelor, cum ar fi natura divinității sau mecanismul reproducerii umane, este redusă la mesaje viciate, folosite pentru a promova o agendă.

După cum am menționat în câteva articole anterioare, o parte importantă a agendei este de a ne scoate din minte ceea ce este adevărat și de a ne împinge spre o confuzie totală. ”Dumnezeu este femeie”, trimițând tot felul de mesaje contradictorii, își joacă rolul în această ordine de idei (nici nu voi dezvolta faptul că înlocuindu-L pe Dumnezeu cu o cântăreață pop, care este aranjată în mod intenționat pentru a  arăta ca o minoră sexualizată de 14 ani, ar fi considerat blasfemător de către unii oameni religioși).

Chiar dacă se aderă la conceptul ezoteric de a atinge dumnezeirea prin iluminare spirituală, videoclipul este eronat. În timp ce o mare parte din videoclip se bazează pe ură și pe o răzbunare exigentă asupra bărbaților, filosofia ermetică este pe deplin bazată pe echilibrul dualității.

Videoclipul descrie multe atribute asociate cu sacrul feminin – compasiune, îngrijire, dătător de viață și, de asemenea, erotic. Cu toate acestea, aceste atribute sunt eficiente numai dacă sunt în echilibru și în armonie cu atributele masculine. Unele nu pot exista fără celelalte și fiecare există datorită celuilalt.

Pe scurt, contrar spiritului clipului ”Dumnezeu este femeie”, nimeni nu se va înălța nicăieri prin ură sau evitând pe celălalt. Niciunul dintre sexe nu este superior celuilalt și fiecare are atribute care îl completează pe celălalt. De aceea, unirea bărbaților și a femeilor creează miracolul vieții. Și de aceea Dumnezeu nu este nici bărbat, nici femeie. Dumnezeu este Dumnezeu și Ariana Grande este o cântăreață pop care face ceea ce îi spun oamenii din industrie.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3

3 comentarii

  1. o satanista ! o eretica indracita care face pe plac dracului de dragul banilor si a publicitatii dar Dumnezeu nu se lasa batjocorit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button