X

La 4 august 1919, REVOLUTIA BOLSEVICA DIN UNGARIA, condusa de EVREUL BELA KUN, a fost zdrobita de ARMATA ROMANA

de null
Foto: http://www. opiniateleormanului.ro/ion-antonescu-in-anii-primului-razboi-mondial/

Winston Churchill, Illustrated Sunday Herald, 8 februarie 1920:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Din zilele lui Weishaupt, Karl Marx, Trotki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.

Toti astia fiind evrei, ca si cei cu banii:

Documentarul „THE MONEY MASTERS” (1996) si o analiza a sa / Cine stapaneste bancile si ce fac ei cu banii …

Cei cu banii finantand si revolutia bolsevica din Rusia:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Din nefericire insa, la acea vreme ciuma revolutiei bolsevice n-a cuprins doar Rusia, ci si multe din tarile europene, precum:

Stiati ca in 1919, in Germania, a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? Printre reforme: DISPARITIA BANILOR CASH / Conducatori: EVREI. Ce rol a jucat … ADOLF HITLER?

Iata ce putem citi la http://ro.wikipedia.org/wiki/Interven%C8%9Bia_anticomunist%C4%83_a_armatei_rom%C3%A2ne_%C3%AEn_Ungaria:

 

La 21 martie 1919, puterea în Ungaria a fost preluată de comuniștii conduși de Béla Kun. Forțele comuniste maghiare au atacat atât noul stat Cehoslovacia, cât și trupele române din Transilvania, în speranța de a ocupa Transilvania. La 11 decembrie 1918 s-a creat Comandamentul trupelor din Transilvania, comandant de corp fiind numit generalul Traian Moșoiu, iar ulterior generalul Gheorghe Mărdărescu.

La 4 august 1919 armata română a intrat în Budapesta sub comanda generalului Gheorghe Mărdărescu, alți generali ai armatei fiind Demetrescu, Holban, Traian Moșoiu și locotenent-colonelul Ion Antonescu. A fost cucerită capitala, BudapestaBéla Kun a demisionat și regimul comunist a fost înlăturat. La 14 noiembrie 1919, armata română a părăsit Budapesta, care a rămas sub conducerea armatei naționale ungare. La 16 noiembrie 1919Horthy a intrat în Budapesta și și-a stabilit centrul comandamentului la hotelul Gellért.

La 25 februarie 1920, armata română a părăsit teritoriul Ungariei la cererea Antantei.

 

Cititi va rog si:

Pe 4 august s-au împlinit 95 de ani de la eliberarea Budapestei de către Armata Română

Bela Kun a fost evreu:

http://en.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9la_Kun

Cititi va rog si:

EXECUȚIA Țarului Nicolae al II-lea, a familiei și a slujitorilor – CRIMĂ RITUALICĂ EVREIASCĂ

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Sterie Ciumetti: “Ai crede ca traim in dictatura.”

    VIDEO: Documentar Interzis în Occident despre H0L0CAU$T

    https://www.incorectpolitic.com/documentar-interzis-in-occident-despre-holocaust-v/

    Sterie Ciumetti: “În ultimele zile am urcat un documentar în șase părți, interzis în Occident, un studiu istoric asupra discrepanțelor dintre realitate și propagandă în ceea ce privește cel mai controversat eveniment din istorie, Holocaustul.

    YouTube, în mai puțin de 24 de ore, l-a blocat în 42 de țări. Mai apoi l-am urcat pe LiveLeak, unde, la fel, în mai puțin de 24 de ore a fost dat jos. Ai crede că trăim în dictatură.”

    În orice caz, l-am urcat pe BitChute, unde încă rezistă.”

    1. E un documentar foarte serios si ar trebui vazut cat mai repede, pentru ca poate fi blocat in orice moment.

  2. O reclama PRO-IMIGRATIE “Străin Până Mă Cunoști”, smulsa si calcata in picioare de un roman

    https://www.incorectpolitic.com/roman-adevarat-desfiinteaza-reclama-strain-pana-ma-cunosti/

    “Era vorba despre afișul finanțat de “Open Society” (Soroș și forțele neo-marxiste), apărut prin toată țara. Un român adevărat, mergând pe stradă și văzând afișul “publicitar”, l-a scos din cadru, aruncat pe jos, călcat în picioare cu rigurozitate gospodărească, fotografiat ca un trofeu de vânătoare și prezentat pe facebuci…

    Sigur, victoria e mică, nu a durat mult, dar reprezintă o bucurie, un vector de încredere și demonstrează: “ca să fii român, trebuie să poți!”

    Însă, după cum bănuim că fiecare a înțeles deja, cum sa aibă românii voie să se bucure de o victorie?…, că doar trebuie demoralizați constat și împiedicați să afle că “se poate”.

    Morala acestei întâmplări: ideologia dominantă – progresismul iudeo-masonic! – este un monstru cu picioare de carton care se bazează pe cenzură informației!

    Este destul ca un român să-și urmeze instinctul, învățăturile, să-și asculte rațiunea ortodoxă, “să poată” și monstrul se năruie în fața sa… iar ploaia acidă va spăla macadamul de resturi. Probabil că nici mesajele primite nu au fost ușor de digerat pentru ofensatul iubitor de negri strecurat printre noi și nici pentru cenzura Facbuci:

    “Sunt un străin până mă cunoști” – Rămâi străin, te cunoaștem deja!

    “Am avut puterea să ajung până aici. Acum, tu ai puterea să mă accepți” – Nu, chiar deloc! Cât despre puterea ta – de fapt, “Open Society” (Soroș) și alte grupări neo-marxiste, chiar teroriste care lucrează încă din anii ’70 la diluarea omogenitații europene, a coeziunii sociale, identitare, naționale și, mai ales, la distrugerea creștinismului în Europa de Vest (au reușit), atacând acum Estul – folosește această “putere” în sens invers, adică înapoi spre meleagurile tale!

    Nota editorului: Nu doar OSF se ocupă de promovarea imigrației, ci și iezuițuii, campania străin până mă cunoști fiind sprijnit de Jesuit Refugee Service Romania (https://www.straininromania.ro/despre-noi/) – S.C.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button