X

ATOR Moldova își arată sprijinul pentru acțiunile MMB și ale preotului Bolohan în Schit Orășeni = Ø

de teolog Mihai-Silviu Chirilă

Image result for ator ascor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ASCOR, ATOR și nimic în urma lor. 
arhim. Justin Pârvu

Anunțat cu surle și trâmbițe pentru astăzi în satul Orășeni, marșul Asociației Tinerilor Ortodocși din România (ATOR) din județele Moldovei nu s-a mai desfășurat. Nu știm care sunt motivele pentru care MMB a decis că nu mai este necesar să își maseze tinerii din organizația ATOR pe străzile neasfaltate ale satului Schit Orășeni. Nu știm nici dacă într-adevăr ATOR avea programat un asemenea marș sau totul a fost o născocire a preotului Constantin Bolohan, menită să îi mai țină alături pe cei câțiva oameni din satul respectiv, care încă îl mai visează preot în parohie.

Cert este că ATOR nu a venit defel la Orășeni. Nici nu avea ce căuta, pentru că locuitorii satului nu erau dispuși să participe la o astfel de manifestare, atât timp cât episcopul pe care îl slujesc nu renunță la deciziile eretice din Creta.

La Orășeni este liniște și pace. Sătenii se pregătesc pentru hramul Schimbării la Față a Domnului, care va avea loc luni, când se va vedea și dacă mitropolitul Moldovei a dat curs rugăminții publice adresate de către preotul Ioan Ungureanu de a-l sfătui pe primarul MMB Lucian Borfotină să nu batjocorească sărbătoarea din mijlocul Postului Maicii Domnului cu o petrecere câmpenească.

Până atunci, cam atât de pe singurul front al luptei în linia întâi împotriva ecumenismului în România. Mai multe nu se pot spune despre un eveniment care nu a avut loc.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Doamne ajuta,de ce ziceti ca e singurul front al luptei inpotriva ereziei ecumeniste,ce,Radeniul,a picat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button