X

Iar au rezolvat Triunghiul Bermudelor

de Saccsiv
Foto: http://www. navyhistory.org/2013/06/unanswered-loss-uss-cyclops-march-1918/

Antena 1: Extraordinar! Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii a fost rezolvat? Cum s-ar explica disparițiile din Triunghiul Bermudelor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Misterul Triunghiului Bermudelor, locul în care ar exista fenomene paranormale și în care ar fi dispărut zeci de vapoare și avioane și s-ar fi pierdut sute de vieți doar în ultimul secol, ar fi fost rezolvat în sfârșit de o echipă de cercetători.

De-a lungul timpului, oameni de știință și teoreticieni ai conspirației au făcut mai multe încercări de a explica fenomenul. Presupusele cauze la care s-au gândit au fost, între altele, piramide subacvatice, nori hexagonali sau chiar baze extraterestre.

Triunghiul Bermudelor, cunoscut și sub numele de „Triunghiul Diavolului”, este o zonă aproximativ triunghiulară ca formă, cu cele trei colțuri localizate de Insulele Bermude, Puerto Rico și Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic. Suprafața cuprinsă este de aproximativ 1,2 milioane de kilometric pătrați.

Acum, o echipă de cercetători de la Universitatea din Southampton susține că disparițiile din Triunghiul Bermudelor ar fi cauzate de „valuri ucigașe” sau „sălbatice”.

Acești cercetători au recreat acelte valuri monstruoase pentru un documentar al Channel 5, intitulat „The Bermuda Triangle Enigma”.

Valurile „sălbatice” sau „ucigașe” sunt extreme de puternice și periculoase și pot ajunge până la aproximativ 30 de metri.

Pentru cercetarea lor, specialiștii de la Universitatea din Southampton au construit un model de USS Cyclops, o navă uriașă care a dispărutf ără urmă în Triunghiul Bermudelor în anul 1918. La bordul navei se aflau 306 persoane. În timpul unei simulări, nu adurat mult până când acest model a fost înghițit de apă.

 

Foarte tare. Dar avioanele?

Nu cred in explicatia cu valurile a Universitatii din Southampton, dar nici in altele cu extraterestrii sau piramida de cristal. Si totusi, ce o fi acolo? Sau nu este nimic si totul este umflat cu pompa?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE