X

FOTO: Fashion in slujba doctrinei omului nou – o aratare nici barbat dar nici femeie

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Barbatul gravid – un fashion show de designer Xander Zhou. 

Un tricou cu “New World Baby” pentru ca ne pregatim pentru un viitor al graviditatii masculine:

https://www.teenvogue.com/story/models-fake-pregnant-london-fashion-week

Feminizarea si dezumanizarea barbatului la brandul spaniol Palomo.

Adolescenti redusi la statutul de animale.

Actrita Jaime King cu baietelul ei de 4 ani imbracat in fetita.

Actorul si modelul Max Emerson celebrand luna mandriei homosexuale.

Fotografiile sunt de pe:

https://vigilantcitizen.com/pics-of-the-month/symbolic-pics-of-the-month-06-18/

Cititi va rugam si:

OMUL NOU va fi ANDROGIN. Adica o aratare cu sani de femeie si falus de barbat. De aceea toata aceasta nebunie cu al treilea gen, pentru ca omul viitorului trebuie sa fie dupa chipul si asemanarea lui BAPHOMET …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Dumnezeu a făcut omul după chipul și asemănarea Sa, iar acum vine Bu-Hu-Hu și nu creează el un alt fel de om după chipul și asemănarea sa, ci modifică creația lui Dumnezeu făcând-o să semene cu hidoșenia sa luciferică. Cu adevărat a înnebunit lumea dacă acceptă așa ceva. Și acesta este un semn al sfârșitului de lume, adică al celei de-a Doua Veniri a lui Hristos, fiindcă lucrurile au luat-o razna într-o măsură nemaivăzută până acum. De aceea spuneau acei stareți că monahii de azi nu vor face nicio lucrare(nevoință), ci dacă reușesc să se mențină pe linia dreptei credințe, având în vedere lucrările diavolului din aceste zile, acești monahi îi vor depăși în virtute pe toți Părinții de dinaintea lor. Deci vedeți cât de mult lucrează Lucifer în ultimele lui zile de, hai să zicem, „libertate”. Acesta urlă ca un leu și înșfacă tot ce prinde. Să ne păzim ca să nu cădem în….plasa lui, adică să rămânem așa cum ne-a creat Dumnezeu. Cine va rezista așa cum l-a creat Dumnezeu până la sfârșit, acela se va mântui. Doamne ajută !

  2. Actrita asta nauca care si-a imbracat baiatul in fetita…Ea nu tot cu un barbat si-a facut copilul, ce l-a facut cu o femeie? Cat despre barbatii care sa ramana gravizi, asta e o aiureala irealizabila pt ca tot Saccsiv parca spunea ca ar avea nevoie de transplant de…uter.Si de ce atata chin pe bietii barbati sa-si faca transplant de uter cand femeile au in dotare asa ceva? De ce trebuie sa ne scarpinam invers cand se poate mai usor normal?

  3. ..efeminatii astia (din lumea ‘modei’) vor da socoteala la Judecata. si ei (ca sclavi platiti bine) si stapanii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button