X

Un transsexual declara ca era posedat demonic in momentul in care a atacat cu un topor clientii dintr-un 7-Eleven din Australia

de null

https://www. youtube.com/watch?time_continue=43&v=oIfJO8i5W24

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Transsexualul care a realizat un atac cu topor invinovățește drogurile și posedarea demonică, ca justificare pentru a se apăra în cadrul procesului judiciar

Un bărbat australian care se identifică ca femeie transgender s-a apărat joi la tribunal, susținând că ar fi fost fie posedat de un demon, fie că mintea lui era afectată de droguri și, prin urmare, corpul lui a realizat atacul, nu el, referindu-se la momentul în care a atacat oamenii intr-un magazin 7-Eleven cu o topor, anul trecut.

Evie Amati, suspectul în vârstă de 26 de ani, nu neagă faptul că a fost prezent în mod fizic la acea dată, dar susține că mintea lui era în altă parte. Amati se presupunea că a atacat doi oameni cu un topor la 7-Eleven pe data de 7 ianuarie 2017. Apoi a incercat să lovească pe altcineva in afara magazinul, victima care a reușit să evite loviturile. Amati a pledat nevinovat la șase acuzații, inclusiv două răniri cu intenția de a ucide.

ÃŽn instanță, avocatul lui Amati, Charles Waterstreet, a întrebat: “ÃŽn acea etapă, ai avut vreo idee despre daunele pe care le-ai făcut persoanelor prin acÈ›iunile corpului tău?” În acest sens, inculpatul a răspuns: “Nu.”

Curtea a aflat anterior că Amati nu și-a putut aminti incidentul. Joi, suspectul transgender a dezvoltat apărarea drogurilor și demonilor, a  raportat Sydney Morning Herald .

Amati a spus că a fumat canabis pe balcon, aproape de locul în care a avut loc atacul. A auzit voci È™optite după ce a plecat de la o prima întâlnire amoroasă nereuÈ™ită È™i a vrut să doarmă, dar după fumatul marijuanei, vocile au devenit mai puternice. El a fumat a doua oară pentru a se “seda”.

“Au încetat să fie È™oapte, au început să fie cuvinte reale”, a spus suspectul. “Am început să văd câteva dintre viziunile violente pe care le-am văzut anterior, când alergam la poliÈ›ie cu toporul È™i am fost împuÈ™caÈ›.

El și-a amintit că se rotea înainte și înapoi, plângând și ascultând melodia preferată, dorind ca experimentul să se termine.

Ultima sa amintire înainte de a se trezi în spital, a doua zi după atac, stătea pe balcon, auzind o voce “care îmi spunea să ucid È™i să rănesc oameni È™i să pornesc naÈ™terea iadului pe pământ”.

“ÃŽmi amintesc că totul s-a liniÈ™tit iar vocea a intrat în mine “, a spus suspectul. Apoi devine cu adevărat înfiorător.

Amati a spus că È™i-a simÈ›it faÈ›a cum zâmbea fără a putea s-o controleze. “ÃŽmi amintesc acest zâmbet, zâmbetul care nu a fost al meu”, a amintit el. “Un zâmbet sinistru care mi-a tencuit faÈ›a È™i pe care nu-l puteam controla.

După atac, s-a trezit în spitalul din St. Vincent, legat de un pat, cu poliÈ›ia în apropiere È™i È™i-a dat seama că “s-a întâmplat ceva foarte rău”. PoliÈ›ia i-a spus că a fost arestat È™i trimis la spital după ce a fost găsit inconÈ™tient în magazinului 7-Eleven.

Suspectul a spus că a realizat pentru prima dată ce “corpul ei” făcuse atunci când un ofiÈ›er de custodie a făcut un “comentariu sarcastic” despre un topor È™i a văzut  È™tirile cinci sau È™ase zile mai târziu. “A fost cea mai proastă zi din viaÈ›a mea”, a spus el.

“Să cred că aÈ™ fi pus în pericol viaÈ›a celorlalÈ›i m-a făcut să mă simt atât de ruÈ™inos, mai ales ca au fost nevinovaÈ›i, nu au făcut nimic pentru a merita ceea ce s-a întâmplat”, a spus Amati. “Dacă aÈ™ putea să iau fiecare dintre aceste lovituri È™i să mi le aplic mie în locul celorlaÈ›i, aÈ™ fi făcut-o de o mie de ori mai mult”.

Suspectul a spus că a trimis scuze victimelor, dar a fost sfătuit de un avocat că ar aduce atingere procedurilor judiciare.

Marijuana nu a fost singurul medicament din corpul lui Amati înainte de atac. Suspectul a mărturisit că a plecat la casa unei femei pe care a întâlnit-o la Tinder și a băut o vodcă împreună cu ea și colega ei de cameră, înainte ca toți trei să ia o pastilă de ecstasy.

Cei trei au planificat să se îndrepte spre un bar, dar Amati a căzut într-un “episod depresiv” deoarece credea că fetele discutau despre identitatea sa transgender. A părăsit maÈ™ina È™i a mers acasă.

Problemele de insatisfacție sunt frecvente în cazuri violente, deoarece acestea conduc la condamnări mai blânde.

Cu toate acestea, Biserica Romano-Catolică a raportat o creÈ™tere a cererii de exorcisme și a susÈ›inut recent o conferință de instruire a exorcizilor la Roma pentru a răspunde acestei cereri. Serviciile de exorcizare neoficiale sunt disponibile online, iar un “exorcist non-denominaÈ›ional” care nu aparÈ›ine nici unei anumite religii a început să comercializeze servicii la Hollywood .

Problemele LGBT și posedarea / exorcizarea demonului au o istorie lungă. Doar recent, interpretul Dusty Ray Bottoms a reamintit părinților că aranjează un exorcism pe convingerea că el era posedat de un demon gay. Majoritatea persoanelor LGBT ar nega în mod viu ideea posesiei demonului în legătură cu atracția homosexuală sau confuzia de gen.

Această istorie face ca această apărare să fie destul de interesantă. Iată un bărbat care se identifică ca o femeie, care se apără în instanță spunând că era posedat de un demon. Dacă el spune adevărul – o perspectivă puÈ›in probabilă pentru a fi sigură – care deschide uÈ™a întrebărilor legate de faptul dacă identitatea transsexuală face pe cineva deosebit de susceptibil de posedare demonică.

* Notă: Acest articol se referă la Amati ca bărbat, deoarece acesta este sexul său biologic. Indiferent de identitatea sa transgender, Amati are un corp masculin. În special având în vedere insistențele sale asupra faptului că trupul său, nu el, a fost implicat în crimă, ideea că identitatea de gen ar trebui să atragă sexul biologic pare destul de suspectă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button