X

Video: REFUGIATI intrand in SPANIA – nici o femeie, nici un copil, nici un scheletic care sa cada din picioare …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Se pare că migranții ar face parte dintr-un scenariu, acela cu………CALUL TROIAN ! Așa se vede a fi treaba dacă privim dintr-o parte.Urmează ca migranților să li se dea drepturi, ceea ce este normal având în vedere că sunt tot oameni ca și noi, dar mai este ceva: în acele drepturi vor intra și dreptul lor la a se ruga în lăcașe de cult specifice religiei lor, deci vor dori să se construiască moschei peste tot unde intră ei. Da, și ce-i cu asta? Este, căci astfel va slăbi dreapta credință ortodoxă, și așa distrusă aproape prin Sinodul tâlhăresc din Creta din 2016. Noi încercăm să ne formăm ca oameni adevărați, adică dintr-acei oameni care sunt cinstiți și omenoși, și iată că la orizont apare ceva care se opune acestui țel ortodox, singurul care conduce la Dumnezeu. Se pare că migranții sunt „distribuiți” după un plan bine pus la punct. Cucerirea țărilor și îngenunchiarea Ortodoxiei este, se pare, mult mai ușoară prin CALUL TROIAN. Se pare că „arhitecții lui Lucifer” au uitat Cine este totuși la butoane! Ar fi trebuit să înțeleagă, după atâtea filme vizionate în timpul copilăriei, că mai întâi învinge răul pentru puțin timp, ca mai apoi BINELE să revină în forță. Astfel se vor deosebi oamenii adevărați sau „Eroii Ortodoxiei” de cozile de topor. Hai că nu-i greu de înțeles aceasta. Totuși este bine să nu devenim cozi de topor, adică unelte ale lui Lucifer. Cine aude să înțeleagă !

  2. Sunt soldati, sau potential soldati! Acesti barbati tineri nu au suferit de foame, mai mult chiar – arata destul de puternici si au ceva fibra musculara pe ei, destul de bine conturata. Ori au facut munca fizica, ori s-au antrenat – inclin sa cred a doua varianta.

  3. Mari mari probleme pe capul popoarelor unde ajung acei emigranti. Din imagini, nu rezulta sa aiba foarte multa scoala sau educatie aleasa.

    Emigrantii prezinta un pericol real in prima faza, dar pericolul cel mai mare il reprezeinta cei care sunt platiti sa vegheze frontierele si inchid ochii la sosirea emigrantilor.

    Asta e cel mai grav lucru, cand paznicul cetatii tale, deschide noaptea poarta cetatii pentru ca dusmanul sa intre in voie. Acel paznic de cetate trebuie luat frumusel si intrebat de sanatate.

  4. Ce hoarda de barbari in al doilea videoclip. Numai amarati nu par astia.
    Daca le da drumul pe superbele plaje spaniole, nici picior de turist n-o sa mai fie. De femei, nici urma. Pe toate le vor agresa sexual, Doamne fereste!
    Doamne pazeste, ce s-a ales de Europa noastra frumoasa si cu atatea secole de civilizatie! Spania, adio turism.

  5. Un avertisment pentru cei care locuiesc in Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov

    Un articol din Bugetul.ro ne spune ca exista niste “date interesante avansate de Banca Mondială privind migrația românilor înspre marile orașe, în următorii ani. Potrivit datelor furnizate de BM, românii ar urma să migreze masiv înspre orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov. Banca Mondială vine și cu cifre, prezicând că peste 700.000 de români ar urma să migreze spre orașele amintite mai sus. Rațiunile sunt de ordin financiar… ”

    https://www.bugetul.ro/anunt-important-facut-de-banca-mondiala-care-vor-fi-cele-mai-dezvoltate-orase-ale-romaniei/

    Daca populatia acestor 4 orase va creste cu mai mult de 700.000 de oameni in urmatorii ani nu e deloc bine. Numai pentru Timisoara am gasit o cifra de 200.000 intr-un alt articol. Asta inseamna mai mult de jumatate din populatia actuala! E o nebunie o asemenea cresțere, chiar daca ar fi vorba de populatie romaneasca, daramite daca in numarul asta vor fi strecurati si mii de imigranti. Doar stim ca ni s-a alocat o cota si ca in Romania au intrat pe furis in ultimii ani cel putin cateva mii de imigranti ilegali. Intre timp, presedintele Iohannis a ajuns la concluzia ca e mai bine ordonat decat pe sest.

    http://evz.ro/klaus-iohannis-vrea-sa-ordoneze-migratia-ue-vrea-sa-ofere-cate.html

    Se lucra demult la ONU la un document privind migraţia sigură, ordonată şi reglementata, dar noi abia acum aflam:

    http://www.mediafax.ro/politic/iohannis-compactul-global-privind-migratia-sigura-ordonata-si-reglementata-finalizat-in-iulie-foto-17268778

    Cati imigranti vor fi? Din ce reiese in mod neoficial, ni s-au pregatit vreo 500.000. Un numar destul de apropiat de cel vehiculat de BM pentru cresterea populatiei oraselor.

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/fost-general-sri-e-romania-pregatita-sa-primeasca-500-000-de-musulmani-773378

    “Valurile de emigranţi vor lovi şi România. E România pregătită să primească 500.000 de musulmani?”

    Unde vor sta? Am o banuiala bazata pe ce se intampla la Timisoara de vreo doi ani incoace. Toate comunele din jurul orasului sunt “dezvoltate” febril – asta inseamna ca s-au dat aprobari pentru transformarea unei suprafete imense care nu demult era zona de sat, in zona de cartiere aglomerate in care sunt acceptate si cladiri inalte. Zonele vechi sunt curatate in mod accelerat de vechii rezidenti, una din metode fiind si transformarea zonei de curatat in poligon de testare de substante toxice pe populatie (sau “dezinsectie”). In unele zone s-au aruncat atat de multe pesticide ca din luna mai pomii au inceput sa-si piarda frunzele. Si de ce nu?
    Betoanele pot fi ridicate si pe terenuri contaminate. Primarii PNL par sa fie cei mai nerabdatori sa inlocuiasca populatia si sa construiasca rapid pe toate zonele inca verzi. Pentru cine se pregateste cu atata urgenta locul? Nu pentru timisoreni, cu siguranta. Pentru cei alungati din alte zone rurale sau urbane mici? Poate. Dar eu as miza si pe migratia ordonata.

    Oricum ar fi, urbanizarea asta accelerata va distruge si ce a mai ramas din Romania. Si e ultimul lucru de care avem nevoie, in conditiile in care in curand nu vom mai avea pamant agricol romanesc, vremea e deja controlata si ni se pregateste o criza alimentara teribila. Sute de mii de romani amestecati cu imigranti intr-o asemenea situatie inseamna exact macel. Nu trebuie sa se ajunga la asa ceva, cu nici un pret.

  6. Numai asta ar fi un motiv suficient sa iesim din UE!

    Ilie Serbanescu ne da altul: jaful resurselor prin “colonialismul colectiv al UE”, cel mai recent exemplu fiind cel al gazelor din Marea Neagra.

    “Dacă la cârma Românei ar fi oameni nu numai responsabili dar și cu dragoste de țară, episodul sinistru al gazului românesc ar putea trezi conștiințe și determina decizii fără îndoială cu caracter eroic având în vedere contextul internațional. Ieșirea din mecanismul sordid al redevențelor – din care posesorul de resurse, după calculele pe cazurile din toate timpurile și din toate locurile, nu se alege cu mai mult decât numai o parte din 20 – este deocamdată nerealistă. Dar ieșirea din UE – DA! Cu atât mai mult cu cât cel puțin 80% din contenciosul dezastruos pentru țară al gazului românesc din Marea Neagră se află în mecanismele „colonialismului colectiv” al UE: condiționalitatea aderării de externalizarea resurselor; răpirea de către Bruxelles a dreptului fiecărui posesor de resurse de a beneficia într-un fel sau altul, prin prețuri sau prin aprovizionare, de înzestrarea de la Dumnezeu cu aceste resurse; impunerea fără temeiuri și condiții economice a așa-numitei liberalizări a pieței și prețurilor, care a dus la creșteri nejustificate de tarife (independent de episodul Marea Neagră); distrugerea petrochimiei și industriei în general, pentru forțarea exporturilor de resurse în locul valorificării lor interne; finanțarea pe seama consumatorilor a conductelor pentru aceste exporturi; privarea românilor de accesul la propriile resurse, indiferent dacă pentru valorificări industriale sau pentru încălzire etc.

    În ciuda complicațiilor și durerilor, retragerea din UE – implicând anularea tuturor acestor servituți înspăimântătoare – este o obligație de respect față de sine și demnitate pe care o impune nu numai emblematica trădare de neam și țară reprezentată de cazul gazelor românești din Marea Neagră, ci și adevăratul bilanț al apartenenței României la UE, organizație care, prin mecanismele celui mai odios colonialism actual, cel colectiv, și fluturând povești despre democrație, stat de drept și corectitudine politică, a luat tot României (economia națională, decizia națională, identitatea națională) în beneficiul altor popoare, nu contează cât de meritorii sau nu.”

    Din gazul de la Marea Neagră izvorăște obligația ieșirii din UE

    https://www.cotidianul.ro/din-gazul-de-la-marea-neagra-izvoraste-obligatia-iesirii-din-ue/#comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button