X

Untold (2 – 5 august 2018) va sataniza in direct si pe Youtube

de null
Foto: https://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/untold-2018-descopera-noua-poveste-wolf-spirit-662226.html

Conform Adevarul:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Starurile Armin van Buuren, Black Eyed Peas, The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Dimitri Vegas&Like Mike şi Afrojack vor face valuri pe cel mai mare stadion din Cluj. Supranumit „regele trance-ului“, DJ-ul olandez Armin van Buuren umple stadioanele în toată lumea, iar anul trecut a stabilit recordul de audienţă pe Cluj Arena. Aproape 70.000 de fani l-au urmărit live pe Armin, când acesta a mixat până dincolo de răsărit.
Ediţia din 2018 a festivalului Untold vine cu o surpriză pentru fanii festivalului şi aduce în România cei mai buni artişti din lume ai muzicii trance, pe o scenă dedicată exclusiv lor. Pe scena trance vor urca nume mari, ca ATB, Bryan Kearney, Chicane, Ferry Corsten, Gareth Emery, Orjan Nilsen sau Markus Schulz.

Iar conform Pagina de media:

 

Untold va fi, în premieră, live și pe YouTube. Festivalul de muzică Untold, care se va desfășura în perioada 2 – 5 august la Cluj, a încheiat un parteneriat cu platforma YouTube, pentru a transmite live concertele de pe scena principală a festivalului. Transmisiunea se va face pe pagina de YouTube a festivalului.

 

Asa a fost anul trecut:

Si asa canta satanistii de la The Prodigy:

Cititi va rugam si:

Preotul Claudiu Melean din Cluj „recidivează”, criticând UNTOLD. Drept urmare i se închide pagina de facebook

De ce Patriarhia nu are nici o reacție la satanizarea în masa de la Cluj? UNTOLD – un mega show dedicat forțelor malefice

Satanicul UNTOLD, primul brand care primește oficial titlul de AMBASADOR al turismului românesc

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. UNTOLD, adică SATANISM din nou la Cluj (2 – 5 august 2018)
    Festivalul Untold de la Cluj-Napoca revine cu cea de-a patra ediţie între 2 şi 5 august 2018. Peste 400.000 de bilete vândute!!! adică peste 400.000 de victime din rândul tinerilor. Cu câteva „festivaluri” organizate de-a lungul și de-a latul țării aceștia pervertesc o întreagă generație.
    Acest eveniment “închinat lui satan”, drăcesc, plin de alcool, tutun, droguri, sex şi zgomot” se organizează chiar în Postul Adormirii Maicii Domnului. Oare această „pagubă spirituală, socială, nu e mult mai mare chiar decât câştigul financiar al celor puţini”? Până când ne veţi batjocori credinţa cu Untold-ul închinat lui Satan? Până când o tot jigniţi pe Maica Domnului şi credincioşii care-i cinstesc Adormirea? De ce ne întunecaţi cu o sărbătoare a întunericului tocmai în sărbătoarea luminii taborice? Dacă nu vă e ruşine de mulţimea de oameni pe care îi obligaţi să ia parte la zgomotul vostru, măcar de Dumnezeu să vă temeţi?
    Dragi tineri! Încă mai puteți opri această blasfemie! Nu participați la această ,,operă de demonizare”! Toate sunt lumești, trecătoare! Nu judec și nu condamn viața nimănui. De aici vine totul… de la suflet. Vreau să știți că cea mai bună zi în care trebuie să încercăm să ne schimbăm viața este ziua de azi. Mâine nu ne aparține, doar Domnul este stăpân peste ea.
    ,,Noaptea este pe sfârşite; ziua este aproape. Să lepădăm dar lucrurile întunericului şi să ne îmbrăcăm cu armele luminii. Să umblăm cuviincios, ca ziua: nu în ospeţe şi în beţii, nu în desfrânări şi în fapte de ruşine, nu în ceartă şi în pizmă; Ci îmbrăcaţi-vă în Domnul Iisus Hristos şi grija de trup să nu o faceţi spre pofte”. (Romani 13, 12-14)
    ,,Altădată eraţi întuneric, iar acum sunteţi lumină întru Domnul; umblaţi ca fii ai luminii! Pentru că roada luminii e în orice bunătate, dreptate şi adevăr. Încercând ce este bineplăcut Domnului. Şi nu fiţi părtaşi la faptele cele fără roadă ale întunericului, ci mai degrabă, osândiţi-le pe faţă”. (EFESENI 5, 8-11)
    ,,Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri”. (MATEI 5, 16)

  2. Un preot care a fost invitat la tvr 1cu 2 zile inainte, nu ii stiu numele…dupa ce a vb despre insemnatatea postului…ii s-a pus o intrebare la sfarsitul emisiunii…..la care trebuia sa raspunda in zece secunde,.datorita timpului.
    Intrebarea era daca si-ar lasa copiii la Untold!…raspunsul a fost pe masura intrebarii…care a fost pusa, nu intamplator: ” nu ca nu i-as lasa , dar m-as duce si eu cu ei”! ….a raspuns “preotul”!
    Adica tine post ca e bine….dar in acelasi timp baga-l in seama si pe vrasmasul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button